Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

labos,sekmes ryt su mentais
vajej,kaip nemalonu
nebent tau patinka vyrai su uniforma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 12, 01:33)
FU, aš moderatorei ten replikavau.  cool.gif
Ok. "Išvėmiau". Einu ir aš migt. Nepatrauksiu aš ilgai vien lexotaniliu. Galėtum neskregint ir atsiųst tų žolių, negi gaila.  unsure.gif Arba ginklą dar geriau.  rolleyes.gif

Atsiųsiu, pala, dar tik naują partiją pasėjau rolleyes.gif
O jie durneliai, palėpėje nepatikrino, galvojo jau užaugusių planataciją ras rolleyes.gif tik pro duris įžengę..

Jaučiu buvo išmušti iš vėžių, kai aš po triūsais duris atidariau biggrin.gif rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
Merliau, nevaryk biggrin.gif
Ryt tikiuos nebeatsibels biggrin.gif
Nei poryt biggrin.gif

Nu. Ištikro nebais malonu, net jei ir nekaltas.
Alia...
Fui kažkaip
B tai išvis pasiutęs.
Na ta prasme burba daug.
Toks jo ir pasiutimas
Atsakyti
Aš nekalbėjau apie konkretų atvejį, aš tik apskritai ateičiai pakomentuoju. Nes tai kas čia nutiko ar nenutiko jau nebesigilinkim. Kad čia įsiterpiau tai taip, ne be pagalbos, bet norisi to geranoriškumo ir ką dabar... visgi artėja gražiausios metų šventės, nors žinau/tikiu, kad sergantiems žmonėms, vienišiems tai labiau kančia nei šventės. Bet tai pasistenkime ir padarykime kiek galima tas šventes gražesnes. Labos nakties.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 12 11, 23:40)
Aš nekalbėjau apie konkretų atvejį, aš tik apskritai ateičiai pakomentuoju. Nes tai kas čia nutiko ar nenutiko jau nebesigilinkim. Kad čia įsiterpiau tai taip, ne be pagalbos, bet norisi to geranoriškumo ir ką dabar... visgi artėja gražiausios metų šventės, nors žinau/tikiu, kad sergantiems žmonėms, vienišiems tai labiau kančia nei šventės. Bet  tai pasistenkime ir padarykime kiek galima tas šventes gražesnes. Labos nakties.

butinai drinks_cheers.gif
saldziu sapnu
Atsakyti
Naktibalda- žinoma, būtinai. Ar greičiau, kad taip pompastiškai nenuskambėtų- būtinai, pagal galimybes. 4u.gif
Ramybės ir susitaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 12, 01:39)
Atsiųsiu, pala, dar tik naują partiją pasėjau rolleyes.gif
O jie durneliai, palėpėje nepatikrino, galvojo jau užaugusių planataciją ras  rolleyes.gif tik pro duris įžengę..

Jaučiu buvo išmušti iš vėžių, kai aš po triūsais duris atidariau  biggrin.gif  rolleyes.gif  ax.gif
Papildyta:
Merliau, nevaryk biggrin.gif
Ryt tikiuos nebeatsibels  biggrin.gif
Nei poryt  biggrin.gif

Nesulauksiu kol užaugs, negi neturi atsargų, ką pati rūkai?? Žinokit, rimtai, pvz., apie tas šventes žmonės kalba, aš suvokiu, kokia šiandien data. Bet man atrodo, kuuuur, dar tieeeek dienų, ką čia klausinėja, planuoja, gal net nesulauksiu. Ir nuoširdžiai taip atrodo, kad neverta planuot. Nei jos rūpi, nei nerūpi, tas pat, kas pasakotų "va, kažkada bus trečias pasaulinis, ką tada veiksi?" doh.gif Diedukas išvis diržu grasina dėl to mano abejingumo.
Atsakyti
ale tai ir mes velnių gavom smile.gif
o ką moderatorė anos temoje parašė prieš ištrindama, gal kas matėt? mane smalsumas smaugia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aš manau, kad čia nereikia užskaityti kaip už pylą. Ne mūsų temą uždarė. Pasakė ko tikisi, kas yra normalu, nes bet kurioje bendrijoje galioja atitinkamos taisyklės.

Šėlsme, mano mintis beveik surašei. Nors pas mane vaikai, kuriems reikia tos šventinės nuotaikos, bet niekaip neišeina išvirkščiai išsiverst.

Net advento kalendoriaus vaikams nesugebėjau ištraukti, kas būdavo kasmet. Per jį kiekvieną dieną nuveikdavom kažką kalėdiško, o dabar...
Niekam tikus. Sąžinė graužia. Bet noro ir ryžto kažką keisti nėra. verysad.gif
Atsakyti
Linksminatės, ane? biggrin.gif

Notmiauski, man tai labiausia ir užstrigo kad su triusikais biggrin.gif . ot vaizdelis vyriškiams bigsmile.gif . ale tai tu matai kas dedasi ant svieto. kam JŪS galėjot užkliūt blink.gif . gal koks nesveikas biškį? nugi va pavydžių net čia turėjom unsure.gif

Būtybe, nugi marš greit ir ištrauk tą kalendorių. marš marš, man čia neatsikalbinėk 4u.gif . geriau vėliau negu niekad. taip, per negaliu. o ką. staigiai tik. ir atraportuoji mums. mygom. ax.gif

Dėl to priėmimo į temą ar kažko ten - nu aš pėvėzė metus čia skaičiau partizaniniu būdu, kol Pirlius neištraukė iš žeminės automatą atstačius man kriūtinėn biggrin.gif wub.gif . nu ir nesitikiu būt mylima ar pastebima. tiesiog, su kuo sueina kažkokie laukai, su tuo ir persimeti mintimis, patarimais.
betgi būna kad naujokės staigiai isiveržia, ir pritampa, ir supranta mūsų stilių.

Aš tai vieno nesuprantu - nu nejau reik tik rypaut ir snargliuotis čia? tai jau jei visos sėdėtume gedulingais snukiais, su baltomis krakmolytomis nosinaitėmis ir visas iš eilės seiliotumėm, - tai jau tema būtų tokia kaip reik depresnykams???
Atsakyti
A-bbz, aš tave pacitavau kitoj temoj netyčia. doh.gif Žviegiau balsu vakar, kai pamačiau po kurio laiko. doh.gif

Bet tai va ir įrodymas, taip ir darbe panašiai prisidirbu, ko gero...
Atsakyti
Sveikos, merginos.

QUOTE(a-bbz @ 2013 12 12, 10:53)

Aš tai vieno nesuprantu - nu nejau reik tik rypaut ir snargliuotis čia? tai jau jei visos sėdėtume gedulingais snukiais, su baltomis krakmolytomis nosinaitėmis ir visas iš eilės seiliotumėm, - tai jau tema būtų tokia kaip reik depresnykams???

jeigu tokia tema būtų, tai kažin ar ir pati norėčiau čia sėdėt. tipo ir taip snarglių neužtenka.
Šiandien vėl blogai miegojau. dar 3val. nakties šuo pradėjo į lauką prašytis. sapnavau kažkokias visiškai absurdiškas nesąmones... pvz. įstrigo, kad vienam katinui, atėjusiam į tėvų sklypą kiaušus nuroviau biggrin.gif kažin, ką tai reiškia biggrin.gif sapnas buvo ilgas, nuoseklus, bet šitas momentas labiausiai įstrigo...

Merginos, neliūdėkit, ruoškitės Kalėdoms, linksminkit vaikus, kepkit pyragus ir t.t. Nors ką aš čia sakau, pati į virtuvę beveik nebeužeinu...
laikas keliauti man jau į egzą... Gražios dienos, visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 12, 11:04)
A-bbz, aš tave pacitavau kitoj temoj netyčia.  doh.gif  Žviegiau balsu vakar, kai pamačiau po kurio laiko.  doh.gif ...

lotuliukas.gif kazi kaip ta citata isipaise i ana tema? ne itema matyt biggrin.gif
Atsakyti