Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 17, 19:47)
Nepatekau į antrą roundą.
Puiku.

Puiku kad bandei. Vis tiek šaunuolė. Ir kitą kartą bandyk.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 17, 19:05)
Manau, kad meilė egzistuoja tik moterų mąstyme. Vyrų mąstyme meilės nėra. Ten  kiti dalykai, jokios romantikos.

Aš irgi taip manau. Daugiausia nervų ir kyla, kai tie meilės supratimai niekaip nesusieina.
Bet man paskutiniu metu jau ne vienas diedas bandė išaiškint, kad vyrai irgi "kenčia", nuo jausmų, ir dar kaip. Nu tik tipo neparodo.
Papildyta:
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 17, 18:51)
Nes vienas žmogus iš manęs tikėjosi paslaugos. Aš jos nepadariau, net nežinau kodėl. gal kad pajutau, kad su manimi nesiskaitoma ar pan.  unsure.gif Bet dabar kai pagalvoju gal reikėjo nusileisti  unsure.gif

Žiūrint kokia paslauga, koks žmogus ir kokia situacija. Jeigu kažkaip privalomai, pagal pareigas priklauso, na gal ir galima save pagraužt. Bet jeigu šiaip, iš draugiškumo. Na nežinau, turbūt reikia paslaugas daryt tik kai tikrai norisi, kai pats jautiesi gerai darydamas būtent tam žmogui. Jei pasirodė kad nesiskaito, tai ir nesigailėk.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 17, 20:08)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kazin kaip Butybei sekesi unsure.gif
Atsakyti
Nesisekė. Galit dabar išjuokt, išritikuot, duot velnių. Nenuėjau.
Tiksliau nuvažiavom, bet paskutine minute gavosi kaip gavosi.
Vyras vienas nuėjo. doh.gif Gėda gėda... Nieko nesakykit geriau išvis.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 18, 08:56)
Nesisekė.

console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 17, 19:05)
Manau, kad meilė egzistuoja tik moterų mąstyme. Vyrų mąstyme meilės nėra. Ten  kiti dalykai, jokios romantikos.

Kokie kiti dalykai? Noreciau, kad pavystytum, jei nesunku. unsure.gif

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 17, 19:47)
GD mylek ir tiek. Viskas bus taip kaip turi būti.

Nu jo, is esmes, tai kas belieka? Ar turi kita pasirinkima?
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 18, 11:33)
Kokie kiti dalykai? Noreciau, kad pavystytum, jei nesunku.  unsure.gif

Turėjimas, savininkiškumo instinktas, prisirišimas prie moters kaip prie savo daikto, ambicijos, savo teritorijos žymėjimas ir saugojimas, savo tvirtovės gynimas.
Vienuose išreikšta silpniau, kituose - stipriau. Bet visur lenda tas pats pradas.
Tai pas juos galimai sudaro tai, ką moterys vadina meile.
Papildyta:
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 18, 07:56)
Nesisekė. Galit dabar išjuokt, išritikuot, duot velnių. Nenuėjau.
Tiksliau nuvažiavom, bet paskutine minute gavosi kaip gavosi.
Vyras vienas nuėjo.  doh.gif Gėda gėda... Nieko nesakykit geriau išvis.

Aišku, gaila. Yra toks dalykas "kaip susiėmimas į rankas" - iš paskutiniųjų neleidimas sau ištižti. Per 'negaliu', per ašaras.
Bet dar priklauso nuo būsenos.
nepriėmei ištiestos pagalbos rankos. Ką darysi toliau?
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 18, 08:56)
Vyras vienas nuėjo.  doh.gif Gėda gėda... Nieko nesakykit geriau išvis.

Gėda pelėda.
Ne, nu yra kaip yra. Reiškias dar ne paskutinioji. Kai bus jau visai visai, gal nueisi.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 18, 12:48)
Tai pas juos galimai sudaro tai, ką moterys vadina meile.

Maniau kad panašiai ir pasakysi, bent iš tavo patirties taip ir atrodo.
Mano gyvenime pasitaikė vyrai su visiškai priešingu meilės suvokimu. Kartais net ir trūkdavo nors dalelės to, ką tu aprašei.
Atsakyti
Ne paskutinioji dar. Priešpaskutinioji.
Aš nebetikiu kitokia savo būsena, tas turbūt blogiausia.
Nueisiu. Sausio 6 užrašė. Tikrai nueisiu. Jei išgyvensiu.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 18, 12:06)

Maniau kad panašiai ir pasakysi, bent iš tavo patirties taip ir atrodo.
Mano gyvenime pasitaikė vyrai su visiškai priešingu meilės suvokimu. Kartais net ir trūkdavo nors dalelės to, ką tu aprašei.

Sutik, jiems nebūdinga seilėtis, o tai yra moterų pagrindinis MEILĖS komponentas.

Besiseilėjantis vyras, nu nežinau g.gif
Man vis dėlto geriau tas, kur su kuoka lekia ginti savo urvo. biggrin.gif
Atsakyti
Notmiauski, nu ner to blogo kas neiseitu i gera. sedesi sau toliau ant sofkutes, pinigeliai byra. o ten.... kelkis, rengtis, plaut galva, tistis kazkur...... rolleyes.gif

Vestuke, joa....tavo aplinkoj kazkokie pirmyksciai diedai. zinau, ir pas mus tokiu yra giminej. tokie medziotojai mamutu biggrin.gif

Butybe, prisizadejai ant viso forumo. zinok cia yra neuzmirstanciu anei datu, anei pasakytu zodziu rolleyes.gif biggrin.gif . o kad nenuejai - zmogiska labai. nu bet gerai kad vyras nuejo, manau jam naudinga buvo.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 18, 13:19)
Besiseilėjantis vyras, nu nežinau  g.gif
Man vis dėlto geriau tas, kur su kuoka lekia ginti savo urvo. biggrin.gif

Na dar kitokie būna smile.gif Ir nesiseilėja, ir nemedžioja bei kaip daikto moters negina. Nu tokie feministai, ale lygiaverčiai . Nu tipo kiekvienas savo gyvena, energijos ir visko metasi po vienodą kiekį, ir "naudoja" vienas kitą nes patenkina tam tikrus poreikius, o meilė ir yra tas smagumas naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 18, 12:40)
Na dar kitokie būna smile.gif Ir nesiseilėja, ir nemedžioja bei kaip daikto moters negina. Nu tokie feministai, ale lygiaverčiai . Nu tipo kiekvienas savo gyvena, energijos ir visko metasi po vienodą kiekį, ir "naudoja" vienas kitą nes patenkina tam tikrus poreikius, o meilė ir yra tas smagumas naudoti smile.gif

Kalbėjau abstrakčiai, nu ką jūs čia man pripaišėt? Mano aplinkoj tokių nėra ir būti negalėtų. smile.gif
Apskritai norėjau pasakyti, kad moterys yra jausmingos, ir norėtų, kad vyrai suvoktų tą meilę taip kaip jos. Bet taip nėra. Jei kuri turit draugą (tik draugą), pakalbėkit su juo, jis papasakos kaip jie suvokia meilę. Jei draugas bus protingas ir atviras, tai suprasit, kad šitie suvokimai iš esmės skirtingi.
Atsakyti