Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 19, 14:11)
Nžn kas atsitiko, bet ėmiau blogai miegot.. Pfff

Taigi nervinaisi, įtampa. Dar pilnatis buvo.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 19, 13:11)
Ką kepsit Kalėdom?  rolleyes.gif

Nžn kas atsitiko, bet ėmiau blogai miegot.. Pfff

Tai aišku, kodėl, persinervinai. Neimk į galvą. Reiškia, laukia geresnis šansas.

Kalėdom nenoriu nieko kept, bet kažką reikės, dar nesugalvojau.
Šiaip man ne kalėdos rūpi. Daug visokių reikalų norisi sutvarkyt, o nėra kada.
Vakar mama užsikabino už kilimo savo namuose ir žiauriai krito, prasiskėlė galvą, reikėjo siūt ir visa kita. Kiek kartų jiems sakiau, kad per daug tų daiktų pristatyta, bet ką ten... nervai ima, nesusikalbu. unsure.gif
Atsakyti
Sekmadieni varau LT unsure.gif tipo kaledoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 19 gruodžio 2013 - 15:21
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 19, 13:11)
Ką kepsit Kalėdom?  rolleyes.gif

Pokolkas vaišių gaminimas Kūčioms ir Kalėdoms atrodo kaip neįmanoma misija.
Vos vakariene padarau, namus susitvarkau, o čia tai išvis bus kalnas maisto.
Kaip norėčiau užsidaryt nuo visų kur nors ir NIEKO negamint.

O dėl miego, aš irgi sakyčiau kad dėl streso.
Aš tai kažkaip atvirkščiai, ištisai noriu miego.
Atsakyti
Man lieps kept mesa. Kiaulienos sprandine su cesnakiniu padazu. Tik tiek.
Atsakyti
Vestuke- ajai, kaip skaudžiai ji ten unsure.gif
O dèl klausymo tai pasimainom gi vietom mes su jais
Kai mes maži- jauni neklausom, taip jie dbr atsiima turbūt unsure.gif

Tapyrai- kaip čia tu taip staigiai sumąstei?

Aj, man ir nerūpi, tos šventės, bet žinau, kad REIKIA..
Kaip ir visa kita
Šiandien kaip ir nebuvo darbo, galėjau aišku chalturint, bet sugebėjau pasakyt sau- kad gali eit pamiegot šiandien pusdieniui.
Naktį aišku dbr nesimiegos bl rolleyes.gif
Man miegas kaip koks narkotikas. Miegu, jaučiu bundu, toks svaiginantis jausmas vėl toliau grimzt į tą minkštutį miegą wub.gif

Atsakyti
Skaitineju sau krimsdama tupas pudruotas spurgas ir mastau: ar kai zmogus yra tikintis, jis butinai tikintis visa laika? T.y. ar galima buti epizodiniu tikinciu, pav., kol sedi baznycioj? Arba kol nerasai forumuose? g.gif

Arba gal tada yra kazkoks gabalinis tikejimas? Kai, pav., kojos ir sikna tiki, o galva ir pirstai buna paskutiniai parmazonai? g.gif

Nesupykit, as tik bandau suprasti.. unsure.gif
Atsakyti
Spurgas krimsdama vargu ar suprasi biggrin.gif
Geriau dalinkis ta tūpa spurgele rolleyes.gif
O rūpimą klausimą, kad suprast, reikia kažko protingesnio.
Pvz- vodkės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 19, 19:29)
Spurgas krimsdama vargu ar suprasi  biggrin.gif
Geriau dalinkis ta tūpa spurgele  rolleyes.gif
O rūpimą klausimą, kad suprast, reikia kažko protingesnio.
Pvz- vodkės.  biggrin.gif

Te.. 4u.gif
Ale kaip dejai, tai i tiesiai i aki.. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 19, 18:05)
Skaitineju sau krimsdama tupas pudruotas spurgas ir mastau: ar kai zmogus yra tikintis, jis butinai tikintis visa laika? T.y.  ar galima buti epizodiniu tikinciu, pav., kol sedi baznycioj? Arba kol nerasai forumuose?  g.gif

Arba gal tada yra kazkoks gabalinis tikejimas? Kai, pav., kojos ir sikna tiki, o galva ir pirstai buna paskutiniai parmazonai?  g.gif

Pvz kuo ne gabalinis tas, kuris eina mišių ar išpažinties, gauna išrišimą (koks žodis doh.gif ), o paskui laisvai prispjauna kaimynui į šulinį. Perkeltine prasme. Arba tas, kuris labai myli dievą, o savo darbuotojams neišmoka atlyginimo?
Arba kur putojasi ir trolina forumuose, o paskui eina melstis, arba atvirkščiai.

Žinoma, tik toks ir yra tas tikėjimas. Nes tikrai tikėjimą išpažinti galima tik vienuolyne, kur netrukdo šiuolaikinis gyvenimas.
Nes toks yra žmogus.

Tikrai, su taure vyno geriau suprantamos visos tiesos.
Čia aš abstrakčiai, jei ką, kad man nepripaišytumėt, kaip vakar.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 19 gruodžio 2013 - 18:49
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 19, 19:46)

Arba kur putojasi ir trolina forumuose, o paskui eina melstis, arba atvirkščiai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 19, 19:05)
Skaitineju sau krimsdama tupas pudruotas spurgas ir mastau: ar kai zmogus yra tikintis, jis butinai tikintis visa laika? T.y.  ar galima buti epizodiniu tikinciu, pav., kol sedi baznycioj? Arba kol nerasai forumuose?  g.gif

Arba gal tada yra kazkoks gabalinis tikejimas? Kai, pav., kojos ir sikna tiki, o galva ir pirstai buna paskutiniai parmazonai?  g.gif

Arba tiki, arba netiki. Kas čia per...
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 19, 19:46)
Pvz kuo ne gabalinis  tas, kuris eina mišių ar išpažinties, gauna išrišimą (koks žodis doh.gif ), o paskui laisvai prispjauna kaimynui į šulinį. Perkeltine prasme. Arba tas, kuris labai myli dievą, o savo darbuotojams neišmoka atlyginimo?

Tuo metu nemąsto, kad elgiasi blogai. Elgiasi, kaip atrodo tinkama. Kokie čia jums gabalai.
Žmogus nuodėminga būtybė. Kodėl tada tos išpažinties galima n kartų, o ne, pvz., kartą gyvenime? Čia retorinis kl.

Biškį nesuprantu ko čia apie tas visokias Kalėdas visi suokia. Šiandien tėra gruodžio 19. Man koks be ryšio klausimas kur švęsi tą ir aną. Net nesakiau, kad švęsiu. blink.gif Be to dar tiek dienų, kaip aš gali žinot kaip ten man bus... unsure.gif Keisti tie žmonės.

Atsakyti