Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 22, 23:11)

Aš aukojuos, apačioj miegu ant sofos, kad šunėkui ramiau būtų....

Merlot- viskas bus gerai- gero skrydžio ir dar geresnio laiko LT tau  4u.gif

del suniuko,tai,buk zmogus,nesiaukok 4u.gif
mylek ir visa kita,bet pagrindas turetu buti toks:suo turi zinoti,kas yra seimininkas,klausytis komandu,net skaiciau,kad i namus turi pats pirmiau ieiti,o suo is paskos,kad zinotu'savo vieta'.
aisku myleti,niancyti,popinti,lepinti noresis,bet nepamirsk,kad tu jo seimininke!!!
bet atvirai tai as nesu turejus savo suns.
taip tik,is teorijos zinau,ir is tu,kas turi sunis.
esu ziurejus laidas,kaip ten sunis isaukleja.is visiskai beviltiskai isprotejusiu,lojanciu ant visko,kas juda,isaukleja iki disiciplinuoto ir klausancio.

bet tie prancuziski buldogai....
pasiziuri i ju snuki ir visa disciplina isgaruotu man wub.gif

Papildyta:
sake taxui but pasiruosus nuo 4 ryto,nes dalinuosi su kazkuo,kad butu puse kainos,tai kol susems kelis,anksciau reik isvaziuot.
liko 4 val,galvoju eit miegot is viso,ar neit g.gif
einu,aisku.
labanaktis
Atsakyti
labas rytas
as pirma, as pirma atsikeliau ax.gif
dar taip nera buve
laukiu taxo,geriu kava

jums visoms linkiu nestresuotu priessventiniu dienu

Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2013 12 23, 07:33)
jums visoms linkiu nestresuotu priessventiniu dienu

Aš irgi visoms linkiu, ramių ir prieššventinių, ir šventinių dienų.
Panašu kad jau užšventė, nes čia tyluma smile.gif
Atsakyti
Mama su sese išvarys mane iš proto. Žino kas aš per fruktė, vis tiek zyzia. wacko.gif Sakiau, kad norėčiau rytoj ir poryt viena ramiai pabūt, be to ryt turėsiu dirbt. Noriu išeiginių nuo visų žmonių, negi taip sunku suprast, kad nesižudau. wacko.gif
Šiandien dar tas vad. balius. doh.gif Keista, kad dėl to apsiraminau. Sakiau nueisiu, pasiprašysiu kokios taurės vyno ir atsiprašysiu lauk.
Man rods persisotinau tų visų kalbų apie šventes ir visokių ten blizgalų. wacko.gif wacko.gif wacko.gif Noriu gulėt ir nejudėt.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 23, 13:28)
Aš irgi visoms linkiu, ramių ir prieššventinių, ir šventinių dienų.
Panašu kad jau užšventė, nes čia tyluma smile.gif

Bent jau aš tai nešvenčiu, o dirbu.

Kartais matau, kad kažkas parašė ir ateinu paskaityt.

Notmiau, linkiu kantrybės ir stiprybės auginant šunį. Nebent tavo šuo auksinis.
Būna ir tokių.
Turėjau tokį.
dabar turiu idiotą. unsure.gif
Atsakyti
Neturiu nuotaikos šventimams.
Blogiau net nei 'neturiu'

Vestuk- nedurnas toks lyg ir. Tik šerias (surprise surprise) knarkia ir bezda- šitai žinojau.

Bl nors sulįsk kur nors....
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 23, 14:51)
Neturiu nuotaikos šventimams.
Blogiau net nei 'neturiu'

Vestuk- nedurnas toks lyg ir. Tik šerias (surprise surprise) knarkia ir bezda- šitai žinojau.

Bl nors sulįsk kur nors....

O kiek jam metų/mėnesių?
Šeriasi dėl nesubalansuoto maisto. Šimtu procentų. Labiausiai tai nuo to "žmogiško". Reikės tau sudaryti jam meniu. smile.gif Šuns negalima šerti paprastu maistu.
Tavo mažai dabar bus didelė atsakomybė. Paskirk ją šuns bose. biggrin.gif
Atsakyti
Aha, maistas šuniui yra labai svarbus. Pasiskaityk, kuo šeria tokios veislės šunius, pasiskaityk ir kiekį kokį rekomenduojama sušerti per dieną.
Nuo stalo neduokit absoliučiai jokio žmogiško maisto, nes tai šuniui sukelia visokius bezdėjimus, alergijas ir kitokias fignia. Ir nebandykit duoti jokiu šokoladinių dalykų ( čia mažąjai turbūt labiau reikėtų sakyti, kad nesuvalgytų pasidalinti ), nes šokoladas gyviui - mirtis.
Jei nenorėsit turėti jo palikuonių, lakstymo iš namų ir t.t., ir jeigu dar tas jam nėra atlikta tai rekomenduoju būtinai kastruoti, kad nebūtų dar ir teritorijos žymėjimo prie viso gėrio, o ir jis pats bus ramesnis.
Ir dar vienas svarbus reikalas, mano manymu, yra šuns sučipavimas. Bet kokiu atveju - kelionės, jo dingimo ir tt., sučipuotą šunį yra lengviau rasti nei nesučipuotą.
Atsakyti
Maistas tik šuniškas. Maža prisiskaičius, žino, kad negalima ir kažkaip ne mintis jai nekilo.
Kaip tik sakė pati- kad ne, negalima.

Gal reiks pažiūrėt kito ėdalo. Dbr praktiškai ant sauso.
Na taip buvę šeimininkau, tai aš irgi per dieną drastiškų pakeitimų nedarau

Čipuotas. Bet nekastruotas.
Žymi teritorija kaip reikalas.

Aj- jam ką tik metai sukako.

Miega gerai.
Šiandien prie manęs prilipęs.

Bet tie šeriai mane biškį į neviltį varo.
Išmaudžiau, iššukavau regis.
Bet nuo sprando vistiek eina...
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 23, 18:06)
Bet tie šeriai mane biškį į neviltį varo.
Išmaudžiau, iššukavau regis.
Bet nuo sprando vistiek eina...

Pas mus LT yra vaistai nuo šėrimosi. Duodi po pusę tabletės ryte ir vakare ir nustoja plaukai kuokštais eiti. Gal ir pas jus yra, pasižiūrėk.
Atsakyti
Gal žinai kaip vadinas?

Bandysiu pakeist maistą gal į kokį geresnį
Atsakyti
suo is streso seriasi, nes aplinka nauja. Nepulkit keitinet maisto.
Beto prancuzu buldogas vistiek sersis. Gal paskui maziau, bet tie ju seriai i nevilty gali nuvaryt doh.gif taip ilenda visur doh.gif
Sveikos unsure.gif
Atsakyti