Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 23, 14:46)
Noriu gulėt ir nejudėt.

as ir
bet ant graziu rubu unsure.gif o salia kad butu graziu batu ir rankinuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 23, 15:51)
Neturiu nuotaikos šventimams.
Blogiau net nei 'neturiu'
Bl nors sulįsk kur nors....

Nu kas dabar, saulala?... console.gif Pabrauk, jei yr noro, gal nushnypsiu.. unsure.gif

Kaip cia ta suneka taip nelauktai netiketai isigijot?
Nesigyrei kad planuojat?

O as supausi karusele su vietinem misem. rolleyes.gif
Klausykit dabar..
Senovine tokia karusele, su arkliukais kurie kilnojasi aukstyn-zemyn, tipo, risnoja.
Ant ju sonu sedi trys grazios merginos su juostom. Apsirengusios ilgom baltom kaip nuotaku suknelem ir apsigaubusios veliuro skraistem iki zemes. Vienos ji buvo bordine, kitu dvieju - nakties melynumo.
Sukosi, juokesi, rankose kazkodel laikydamos po sokoladinio pyrago gabaliuka popierinej servetelej. unsure.gif
Grojo fanfaros (ne del ju, siaip gretimai, prie spurgu), zmones spoksojo, fotografavo.
Salia stovejo "lydintis komitetas": kazkoks organizatorius, itin entuziastingas (isimylejes? bigsmile.gif ) vaikinas su masyviu fotoaparatu ir, speju, kazkurios tevai.
Tevas stovejo, lydejo akim ta savo grazuole dukra nuotakos suknele ant arkliuko..
Reikejo matyt, kokios buvo jo akys.. wub.gif cray.gif

O as tuo metu tupejau karuselej ant laktos ir stebejau viska is virsaus.
Spektaklis buvo super.. wub.gif

Dar Selsmei dieda radau. Malonios isvaizdos, issilavines, nu bet tokiu daug yra.
Ypatinga zyme - pavarde. Kabliamirtis!!! bigsmile.gif Arba Mirtieskablys, jau kaip isversi, taip nepagadinsi.
Isivaizduok, Selsme, paskambini kam: "Laba diena, cia ponia Kabliamirte, raketu projektuotoja is X kiosko..." cool.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 23, 22:43)

Dar Selsmei dieda radau. Malonios isvaizdos, issilavines, nu bet tokiu daug yra.
Ypatinga zyme - pavarde.  Kabliamirtis!!!  bigsmile.gif Arba Mirtieskablys, jau kaip isversi, taip nepagadinsi.
Isivaizduok, Selsme, paskambini kam: "Laba diena, cia ponia Kabliamirte, raketu projektuotoja is X kiosko..."  cool.gif  bigsmile.gif

o. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aš savosios nekeisiu, bet tada galės būt dviguba. biggrin.gif tongue.gif

atbuvau darbo balių. išgėriau daugiau nei planavau ir pasakiau, kad papjausiu vieną diedą. ir kad žinau kurį. tas vaidino išsigandusį. bet greit išsinešdinau, tai gal ramiai pabuvo. nesąmonė tie darbo baliai, nesąmonė totali.
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 23, 21:39)
as ir
bet ant graziu rubu  unsure.gif o salia kad butu graziu batu ir  rankinuku  unsure.gif

jej bohu tu kažkokia nedepresikė.
Atsakyti
Gražių švenčių visoms 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Su Šv. Kalėdom Jus mielosios 4u.gif Sveikatos, ramybės ir nors kažkiek laimės jūsų dienose wub.gif wub.gif
Atsakyti
Su svente wub.gif
Atsakyti
su sventem 4u.gif

nu sios kaledos tokios super wub.gif
niekur is namu nejau, su niekuo nesusitikau, tik vyru ir tevais...padariau svarbu sprendima savo gyvenime ir taip gerai del to jauciuos...valgau ir geriu sias dienas...ir mintys tokios aiskios, nesujauktos kaip paprastai..duobe nebeatrodo tokia juoda ir gili...
Atsakyti
Sveikinu, išgyvenusias tas šventes..

Kriste- faina. Baltai pavydu... 4u.gif

O aš kaip tik.. Tas beprasmiškas tūpas šventimas, bereikalingo šūdo vienas kitam dovanojimas..
Gerai, kad nors balta mišrainė skani...

Ir tokia pustota, pustota... Jokio džiaugsmo niekuo, niekam, ne su niekuo.
Vien rūpsečiai, kova už būvį, dulkių valymas, darbas....

Kažkaip, gal visai nebebijočiau, kad rytojus neišauštų..

Aj fb ex draugės komentaras- ėjo ten kažkur ir pamatė pakabuką- iki pilnos laimės man nieko netrūksta..
Sako- nu pagalvojau- rimtai gi!
Tai nusipirkau, pasikabinus Dbr sau sėdžiu visa laiminga..

Bl taip rodos ir pritrenkčiau, jei gyvai tas būtų pasakyta..
Nžn dėl ko..
Iš beviltiško pavydo greičiausiai.
Bl kaip aš norėčiau TAIP jaustis...
"Man iki pilnos laimės nieko netrūksta...." .....

Net sutikčiau iki gyvenimo galo vaistus graužt, kad tik taip jaučiaus.. Eini, skrendi praktiškai, sau issišiepus.. Laiminga...
Bet net su prozaku, kai veikė jis man pirmą kartą iki to tooooooli toliiiii buvo...

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 25, 17:57)
"Man iki pilnos laimės nieko netrūksta...." .....

o taip buna? taip nuosirdziau nuo dusios, kad zmogus butu laimingas..ne sia akimirka, diena, ar savaite...bet aplamai laimingas....abejoju....bet man bent savaite jaustis pusetinai laiminga yra kazkas tokio...nors dazniausiai pas mane gyvenime yra taip- arba as labai nelaiminga, arba jokia- kai visiskai nesuvokiu savo jausmu, negaliu ju apibudint, kai nebliaunu kasdiena, bet ir sypsena buna dirbtine...tada jauciuosi, kaip prisukamas zaislas..prisuko kazkas ir as tik egzistuoju..sitaip dazniausiai buna...

beje, ziurejau gera filma "side effcts" uh koks geras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriste227: 25 gruodžio 2013 - 18:07
Jei dėl tos ex drauges, tai manau jos pastovi tokia būsena.
Aišku, tai vėl negerai, bet negerai turbūt tik aplinkiniams, nes ji "priplaukus"
O jai- kasdieną gera, darbas veža, šeima išvis jai kaip kanapių parūkyti ir t.t.

O aš nežinau, ar išvis kada jaučiuosi laiminga.

Kalbėjau vakar su latve, jie irgi prancūziką nusipirko, tik mažesnį.
O kokia laiminga, kokia kokia visa..
O man niekas, absoliučiai niekas džiaugsmo nesukelia.
Galbūt sukeltų trumpai, bet tik trumpai, koks nuliovas porshe, bet tai nesu tuo tikra, ir garantija, kad tai būtų trumpam.

O daugiau niekas nekelia džiaugsmo, laimės ir apskritai teigiamų emocijų.

Jei nuosirdziai, neatmenu, kada jaučiausi laiminga. "iki laimės nieko netrūksta" išvis, nematyta, neregeta...

Man iš paskutinių žiūrėtų, labai patiko "Stalingrand" apie karą, meilę, mirtį.....
Apskritai tokie patinka, bet šitas tikrai geras, jei tokio tipo kažkiek patinka.

Einu pažiūrėti apie ką tas side effects
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 25 gruodžio 2013 - 18:18
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 25, 17:57)

Ir tokia pustota, pustota... Jokio džiaugsmo niekuo, niekam, ne su niekuo.
Vien rūpsečiai, kova už būvį, dulkių valymas, darbas....

Šu šventėm visas. 4u.gif newyear.gif

___
Pas mane prieš Kūčias paskutinę darbo dieną apsilankė viena moteris, gydytoja, dirbanti Švedijoje. Linksma, jaunatviška, niekaip neįtartum, kad tai žmogus, kuris praeina sunkų gydymo nuo vėžio kelią. Palinkėjo: "sveikatos, o visa kita mes turime".
Tai pagalvokim, ką mes turime. Ir nezyskim dėl nenuvalytų dulkių ir jėgų neturėjimo joms nuvalyti. 4u.gif

Atsakyti