Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Rašyk, diktuoju: glušas gaidys gulės griovy. Bus visi keturi. doh.gif Siaubas. doh.gif
Papildyta:
Man kaip tik atrodo, kad ne vaikų, nes jie nesuvokia prasmės pilnai. Nors čia aj... Koks skirtumas. Dovanas priimsiu ir aš, jei gyva būsiu. lotuliukas.gif Eilėraštį moku. Jei pamiršiu, tai sukursiu savo ant smūgio.
Atsakyti
Aš eilėraščių nemoku, bet dovanas priimu rolleyes.gif

Moku rašyt oficialius raštus lotuliukas.gif Ir įstatymus byški moku. Gyvianimas išmokė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nzn jau dėl tų testų.
Vienur jie ahujienai sunkūs, tipo pavyzdiniai
Na tipo.
2006m buvo pagaminta 17ekranų. Vieno ekrano kaina buvo 7% didesne nei tų kurie buvo pagaminti 2004 metais.
2004 metais pagaminto ekrano kaina buvo 18$
Kažkas tokio ***
Su grafom, lentelėm kelių metų, kiek kas kainavo procentaliai.
Nu nors užmušk, aš tokių niekaip.
O dar ir laikas tiksi.

O kiti yra, tai ten paprasti. Tuos turbut 100% išlaikyciau.
Bet tai žinok, ar bus tie nenormaliai sunkus, kaip sako, ar tie lengvesni.. Tie lengvesni pvz mentam duodami.

Aj. Kaip bus taip
Per kelias dienas grafų ir procentų iš jų skaičiuoti neišmoksiu.

Nenoriu aš tų Koliadų. Visai.
Jei ne maža, nei puoščiau, nei ką išvis miegočiau per jas.
Fui kaip aš jų šiemet nenoriu.
Visais nenoriu, bet Dbr tai ypatingai kažkodėl
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 12, 23:52)
Pasidziaugsiu kol dziaugiasi, o tai negali zinot gi, kiek ilgai ta laime truks.. rolleyes.gif

Aišku džiaukis. Bele tik džiugina smile.gif
Gal ir be vaikų įmanomos tos "stebuklingos" kalėdos. Bet vis tiek reikia kokių nors artimųjų. Prisimenu ir gražių kalėdų iš savo gyvenimo, ne visada buvo niūru.
Jo, dvesiu paskutiniu metu gan rimtokai. Bet bijau skųstis, kad negaučiau kokio sarkastiško antausio. Būčiau nusipelnus turbūt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 13, 00:20)
2006m buvo pagaminta 17ekranų. Vieno ekrano kaina buvo 7% didesne nei tų kurie buvo pagaminti 2004 metais.
2004 metais pagaminto ekrano kaina buvo 18$
Kažkas tokio ***

Nu nėr labai sunku. Net ne aukštoji matematika, o paprastoji. Tik neaišku o ką reikia atsakyt. Tik primečiau kad vėlesnių ekranų kainą gal suskaičiuočiau.
Atsakyti
FU, galėtum permest kažkaip tuos testus? Bais įdomu, ypač jeigu su atsakymais ax.gif

Įtariu panašius sprendžau per bendrųjų gebėjimų testą ir jam ruošdamasi. Man tai sunkiausi su figūrom pasirodo. Nors maniau, kad suprantu bet pasirodo neteisingai išmąstau juos blink.gif
Atsakyti
Nu reikia pasakyt kokia vieno kaina ekrano 2006 pagaminto tada.
Man tai per sudetinga
Man cia jau aukstoji matieka
As tik sudėt atimt daugint dalint vidurkį išvest, trupmenas dar moku

Bet tokie bl visokie jau per dau mano pilkom pilkutėm ląstelėm
Papildyta:
Ten angliškai
Shl įvesk i googlį
Numerical full test
Atsakyti
19,26?
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2013 12 13, 00:32)

aha, tą patį norėjau rašyt. lotuliukas.gif

pamenu, tokius mokė šeštoj klasėj, kai kurios mergos bliovė po kontrolinio. biggrin.gif tais laikais dar visai durna nebuvau, tai buvau išmokus.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 12, 23:37)
aha, tą patį norėjau rašyt.   lotuliukas.gif

pamenu, tokius mokė šeštoj klasėj, kai kurios mergos bliovė po kontrolinio.  biggrin.gif tais laikais dar visai durna nebuvau, tai buvau išmokus.

Kaip aš mylėjau matkę mokykloj wub.gif Univere tik kažkaip susipykom unsure.gif

Cinkelis tokio klausimo, kad per daug info pateikta. Nereikalinga/ neaktuali info ''pagaminta 17ekranų''. Visiškai neaktualu sprendimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 12 gruodžio 2013 - 23:46
Nu va, reiškia tupa, kaip....
Nors ten aš klausimą pati suformulavau biggrin.gif
Man per kompą reikia eit į tuos testus, per čia nerodo.
Bet joa, kazkas tokio.
Pagal duotą atsakymą jūsų tai ir aš sumąsčiau kaip apskaičiuot biggrin.gif
Bet tęsto neišlaikysiu tokio
Atsakyti
O mes čia laukėm patvirtinimo, kad teisingai atsakėm. A tu žinai, kaip sunku pirmam pakelt ranką ir atsakyt ir laukt ką išgirsi: ar tipo šaunuolis, ar durnius huh.gif

Išlaikysi, išlaikysi.

Labanakt. Užleidžiam eterį kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 12 gruodžio 2013 - 23:54
QUOTE(Slanka @ 2013 12 13, 00:45)
Kaip aš mylėjau matkę mokykloj  wub.gif  Univere tik kažkaip susipykom  unsure.gif

Cinkelis tokio klausimo, kad per daug info pateikta. Nereikalinga/ neaktuali info ''pagaminta 17ekranų''. Visiškai neaktualu sprendimui.

Aš tai nekenčiau mokšėj, bet gal ne matkės, o mokytojos arkliadantės. Ir dabar tą patį galėčiau apie ją pasakyt. Net nepamenu koks jos vardas buvo, bet kad arkliadantė isterikė tai tikrai. Esam tykoję su plyta prie jos namų langų. doh.gif Aplamai man mokšė tamsus periodas gyvenime buvo irgi. T.y., būtent mokytojai, ne kas kita. Net neabejoju, kad smarkiai prisidėjo prie mano nervų ištampymo tie padarai. schmoll.gif Gal kokiems porai per dvylika metų tas ir negalioja. Univeras man buvo kaip išėjimas į laisvę po kalėjimo. Nepaisant to, kad daryti zbitkas nebuvo taip jau nemalonu toj mokykloj.
Atsakyti