Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 12, 17:32)

Kuo ne pasaka? wub.gif

kokioj tu saly gyveni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 12, 17:32)
Kuo ne pasaka? wub.gif

Nu gal, teoriškai, ir faina. Kai nėra depresijos.
Man tai visa šita viaukt.
Gerai kad pas mus nieko neprikabinėta šviečiančio ir jokių spurgų niekas nevalgo.
Shudas kaip sunku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlių darželis: 12 gruodžio 2013 - 20:33
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 12, 11:55)
o dovanas taigi visus metus man dovanoti gali, ar būtina laukti kokio tai gruodžio  g.gif

BŪTENT!!!

Tuolab, kai laikau save krikščione visgi, skaitau, kad per Kalėdas dovanos turi būti stokojantiems, o ne šeimos nariams ar dar kam. unsure.gif Tas pirkti pirkti pirkti, man, dar ir kaip depresikei, ko gero, nesuvokiama KAM? Jokių cukraus vatų, šokoladų ir pan. reikalų man negalima dėl rubuilumo, gerai, kad ir visai nesinori jų, tai nepavydžiu Pirlimpimpim. biggrin.gif

Taip pamąsčius, ėdu vien mėsą (nu velniažin, kiek toj mėsoj mėsos, bet dzin) ir vaisius, visas mano racionas. Laaaabai retai užsinoriu ko kito. Ai, kartais duona prie mėsos.

Manau, rytoj darbe man bus šakės. Kapai. Bus įvykdytas vienas užsakymas, kur klientė kokių reta, su tokiais nebūna viskas gerai. Neduokdie kokia mano klaidelė. Geriau iš anksto nusižudyt gal. doh.gif Jau blę nepakelsiu to nerimo.
Papildyta:
Tfu, pasigyriau, kad nepavydžiu. doh.gif Įtariu, net nepastebėčiau viso šito. Ką jau kalbėt, kad kažkur išeičiau.
Atsakyti
Aš čia irgi nieko nebeatpažįstu. Nu išskyrus, pyragėlį su spanguolėm atpažinau iš pyragėlių rolleyes.gif

FU, originali ta tavo savybė ''įtarumas''. Gal reiks nusikopijuot blush2.gif
Atsakyti
Aš nepatikėčiau, kad rimtai sako, o kaip tik kad apgalvota, ala trūkumą paverst privalumu, pagal visas pop psichologijas. Db netgi galvoju, kad gerai, kad nieko ten ir neišlemenau, išskyrus nervinimąsi. Nu tai tikroviškai skamba.

Aj. Tipo jau nedaug metų liko, o aš nei nesugebėjau pakeist darbo. verysad.gif
Atsakyti
Bet geriau pagalvojus kiekvieną tą savybę gali išvartyt kaip nori... Veukt. Bjauru galvot apie tas paieškas... Ir sunku pradėt ieškot.

Aš vis pasvajoju kaip būtų miela viena dieną nerast to pastato rolleyes.gif Nu kas ten žino: gaisras koks, audra ar dar kas mielo rolleyes.gif

Šėlsme, kurion pusėn išsikraustei? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 12 gruodžio 2013 - 22:22
QUOTE(Slanka @ 2013 12 12, 23:22)
Bet geriau pagalvojus kiekvieną tą savybę gali išvartyt kaip nori... Veukt. Bjauru galvot apie tas paieškas... Ir sunku pradėt ieškot.

Aš vis pasvajoju kaip būtų miela viena dieną nerast to pastato  rolleyes.gif  Nu kas ten žino: gaisras koks, audra ar dar kas mielo  rolleyes.gif

Šėlsme, kurion pusėn išsikraustei?  unsure.gif

Na šita tai atrodo kaip pagyrimas sau.

Pažiūrėsiu, ar nesislapstai skype. tongue.gif
Atsakyti
Taip, tie interviu visokie, tai - cirkas, teatras, nesąmonė.
Visi apsimetinėja.
Vieni, kad jiem ten įdomu tavo gerosios ar blogosios savybės, kiti nerdamiesi iš kailio pasirodyt 1000 kartų geresniais, nei iš tikrųjų yra.

Aš tuos testus vis pabandau.
Jei tokie bus, tai be šansų man.
Nereiks nei blogų, gerų savybių kurti..

Ptyčka, skolinkis.
Kad tik pamačytų.
Man pagal darbą, tas ten tiktų.
Bet vis galvoju, gal kažką kito sumąstyt, bet va nesimąsto..
O testai išvis iš nervų varo.
Pikta šian kaip rupūžė pavasarį..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 12, 09:53)
Būtybe, nugi marš greit ir ištrauk tą kalendorių. marš marš, man čia neatsikalbinėk 4u.gif . geriau vėliau negu niekad. taip, per negaliu. o ką. staigiai tik. ir atraportuoji mums. mygom. ax.gif

Sąžiningai ieškojau gerą pusdienį, į vakarą prisiminiau kad tas nelemtas Advento kalendorius rusy. O ten eiti aš bijau, rytoj vyras parneš. Atraportavau, prisiekiu nemeluoju. unsure.gif

Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 12, 23:35)
Taip, tie interviu visokie, tai - cirkas, teatras, nesąmonė.
Visi apsimetinėja.

huh.gif Kąą? unsure.gif Kam?? Tipo neišaiškės? unsure.gif

Man tai atrodo, pagalvok kitko blogo. unsure.gif Nors tuoj kas nors vėl pasakys, kad iškrypėliškai mąstau. unsure.gif Nu bet man taip atrodo.

Noriu kanapių arba colto. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 12, 22:33)
Pažiūrėsiu, ar nesislapstai skype.  tongue.gif

Prigavai rolleyes.gif

Slapstaus. Reiktų miegot, ale reik sukurt šedevrą. Tik baisiai nesigalvoja doh.gif Parašysiu tris žodžius šovusius iškart į galvą. Dar baisiai norisi šypsenėlę užmest. Ironišką. Bet rimtam raštui netinka turbūt [tempia lūpą]

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 12, 22:35)
O testai išvis iš nervų varo.

Kokius tu ten testus sprendi? topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 12, 23:35)
Pikta šian kaip rupūžė pavasarį..... verysad.gif

unsure.gif kas yr?.. unsure.gif

O kas GD pjauna? unsure.gif

Del spurgu ir kitu atributu, tai esate teisios. Kai buvo blogai, visas tas surmulys pjove devyniais peiliais. Atrodydavo, visas pasaulis dziaugiasi, laimingas, tik as, va...tokia..
Nu ir dar gal kelios kluikos kaip as kur kampuos dvesia.. verysad.gif

Isvis, sakyciau kad kaledos yra vaiku svente. Turi mazu vaiku - turi kaledas, neturi - tai neturi. Dar jei nedepresuoji bei neturi stambesniu problemu, tas irgi tiesa.. ax.gif
Butume su diedu, tikrai nei egles puostume (nebent kokia "sienine", kaip Selsme rode), nei po turgelius valkiotumemes, o ka jau kalbet apie karuseles. rolleyes.gif
Paestume atejus datai ir tiek.

Pasidziaugsiu kol dziaugiasi, o tai negali zinot gi, kiek ilgai ta laime truks.. rolleyes.gif

Atsakyti