Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(Sunrayja @ 2014 01 09, 20:19)
Sveika, ka rado pas tave po laparaskopijos?

Prieš 2,5 mėn. kai darė, tai sąaugos, endometriozė ir gimda fiksuota prie kiaušidės, dėl endometriozės sutrumpėjus raiščiui.... Dabar geriu KT, bet šoną vis tiek skauda ir skauda, tai šian pas daktarėlį ėjau... š žodžiu, sakė sąaugos vėl formuojasi, endo matyt irgi veša ir sakė jei skausmas nepraeis, o jis duoda galvą nukirst, kad jei jau atsirado vėl skausmai tai jie ir vėl niekur nedings, kartoti laparoskopiją po 6 mėn. nuo pirmosios unsure.gif Bijau, kad po jos tik dar daugiau sąaugų neatsirastų, nes per praėjusią supylė visą poką skysčio į pilvą, kad sumažint sąaugų riziką, dabar jis dar net nėra pilnai rezorbavęsis, o sąaugos jau atsinaujina doh.gif doh.gif doh.gif kas per velniai čia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 01 09, 21:30)
Prieš 2,5 mėn. kai darė, tai sąaugos, endometriozė ir gimda fiksuota prie kiaušidės, dėl endometriozės sutrumpėjus raiščiui.... Dabar geriu KT, bet šoną vis tiek skauda ir skauda, tai šian pas daktarėlį ėjau... š žodžiu, sakė sąaugos vėl formuojasi, endo matyt irgi veša ir sakė jei skausmas nepraeis, o jis duoda galvą nukirst, kad jei jau atsirado vėl skausmai tai jie ir vėl niekur nedings, kartoti laparoskopiją po 6 mėn. nuo pirmosios unsure.gif  Bijau, kad po jos tik dar daugiau sąaugų neatsirastų, nes per praėjusią supylė visą poką skysčio į pilvą, kad sumažint sąaugų riziką, dabar jis dar net nėra pilnai rezorbavęsis, o sąaugos jau atsinaujina doh.gif  doh.gif  doh.gif  kas per velniai čia... unsure.gif

Tai gal tau KT netinka, kitokiu reik ,juk per operacija tai sunaikina visus prieinamus zidinius, keista , kad taip greit vel gali atsinaujint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 01 09, 20:50)
Tai gal tau KT netinka, kitokiu reik ,juk per operacija tai sunaikina visus prieinamus zidinius, keista , kad taip greit vel gali atsinaujint  unsure.gif

Aš geriu būtent tuos KT, kurie yra pripažinti tinkamiausiais slopinant endometriozę... unsure.gif Po kitos operacijos jaučiu, kad nebe KT skirs, o leidžiamus vaistus būtent endometriozei gydyti. Sakė gal ir nieko labai KT neįtakoja, bet dabar jau pabaigt reik gert juos tą pusmetį ir žiūrėsim ko pilve bus prisiveisę. Žiauriai šiaip levai, kad operuot reik taip dažnai,, bet negydant sakė š bus, baigsis tuo, kad gimdą visai sutrauks trumpėjantys raiščiai ir po to klausimas didingas dėl vaikų bus... O dabar vaikų tikrai net nenoriu bandyt turėt, nors ir nežinia ar gautųsi ir kaip išnešiot reiktų su tokia "superine" gimda, bet šiaip ne anksčiau nei po 5 m. vaikų norėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 01 09, 23:19)
Aš geriu būtent tuos KT, kurie yra pripažinti tinkamiausiais slopinant endometriozę...  unsure.gif  Po kitos operacijos jaučiu, kad nebe KT skirs, o leidžiamus vaistus būtent endometriozei gydyti. Sakė gal ir nieko labai KT neįtakoja, bet dabar jau pabaigt reik gert juos tą pusmetį ir žiūrėsim ko pilve bus prisiveisę. Žiauriai šiaip levai, kad operuot reik taip dažnai,, bet negydant sakė š bus, baigsis tuo, kad gimdą visai sutrauks trumpėjantys raiščiai ir po to klausimas didingas dėl vaikų bus... O dabar vaikų tikrai net nenoriu bandyt turėt, nors ir nežinia ar gautųsi ir kaip išnešiot reiktų su tokia "superine" gimda, bet šiaip ne anksčiau nei po 5 m. vaikų norėsiu.

Man teko girdet , kad efektyvus yra tie kur dirbtine menopauze sukelia tam tikram laikui , o paskui aisku atsistato, bet daktarai zino ka daro, ,juk jie po pilva per operacija narde. Bjaurus dalykas endometrioze labai.Laikykis tu ir taip jau tiek visko macius, tu turi yveikt endometrioze 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 01 09, 22:47)
Man teko girdet , kad efektyvus yra tie kur dirbtine menopauze sukelia tam tikram laikui , o paskui aisku atsistato, bet  daktarai zino ka daro, ,juk jie po pilva per operacija narde. Bjaurus dalykas endometrioze labai.Laikykis tu ir taip jau tiek visko macius, tu turi yveikt endometrioze  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Būtent tokius ir turėtų skirti leistis, kad sukelt menopauzę... tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 01 09, 22:52)
Būtent tokius ir turėtų skirti leistis, kad sukelt menopauzę... tikiuosi unsure.gif

Mano draugei skyre toki gydyma: metams jai buvo sukelta dirbtine menopauze.
Bet po jos daktaras jai patare kuo skubiau pastoti, kad neatsinaujintu "procesas". Ji pagimde 2 vaikus-pametiniunkus.
Sekmes, Magnifique 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 01 09, 23:52)

Sveikatėlės tau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 01 09, 23:52)

Kiek pasiskaiciau temukej apie tave, tai labai zaviuosi, kad tokia jauna esi, bet labai stipri 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 10, 10:20)
Mano draugei skyre toki gydyma: metams jai buvo  sukelta dirbtine menopauze.
Bet po jos daktaras jai patare kuo skubiau pastoti, kad neatsinaujintu "procesas". Ji pagimde 2 vaikus-pametiniunkus.
Sekmes, Magnifique  4u.gif

Tada man kokiem 5 metam galės sukelt hihihi.gif O tada nors ir 3 pametinukus, jei pagamint pavyks biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. o kuri bandot vartoti kazka netradicunio sergant RA? as susirgau po gimdymo - pries 3 m..
Atsakyti
vo mergaitės superr tema 4u.gif panašu,kad rimtai gydomės. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

Magnifique laikykis 4u.gif o vaikiuką išnešiosi, jei tik norėsi žinoma. Teko matyt per savo nėštumą ligoninėje visokiu variantu.... niekis jei turėsi norą daktarai padės.

Nu aš tai visai nusigyvenau. Nepaeinu. nesuprantu nėr žiauraus skausmo.. šeip maudžia. o kojos primint negaliu. Sanariai sustinge, nesilanksto. Pradėjau po 2 tabletes nuo skausmo iš kart gert. kaip ir atleidžia. galiu jaustis žmogumi.
teisa per tas magnetines audras nusprogo vindausai... doh.gif nuėjau, sakau parašysiu iš dukros, laptopo... lotuliukas.gif tai ožka, savo kojom nuverčiau verysad.gif sukaliau..... blush2.gif nu vienu žožiu.

na kas liečia natūralias gydimo priemones, tai užpiltinės aš kažkaip irgi nepripažystu. visu pirmasu mano geriama Arava alkoholio vartoti negalima. kažkaip nenorėčiau padėt susivaryt savo kepenims,.
aš rimtai nebegeriu jau 3 metus. reiktu pastudijuot internete kuo užpiltinė nuo arbatos skiriasi.
gal galima tos sudėties mišini pasidaryti ir vartoti kaip arbata. ...

Atsakyti
Sveikos,
As geriu medroli ir movali, bet jau senokai pastebejau, kad net nuo alaus ar vyno, sampano is karto pablogeja sanariu bukle. Ar kam nors yra panasiai? Del to beveik negeriu. Gydytoja niekada del alkoholio nieko nesake. g.gif
Atsakyti