Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

Būna ir man dienų, kai nieko nesinori, bet ar kam nebūna? Aš ir nesirgdama tokių dienelių turėjau, o dabar nėra kada liūdėt. Bet aš kai nenoriu daryti nieko, tai ir nedarau žinok, dvi dienas nepasitvarkau tai trečią puolu šveist viską - kaipmat išgaruoja liūdesys lotuliukas.gif O tau reikia veiklos, ar knygos geros, jei skauda, reik išlaukt, susiguži šiltai lovoje su gera knyga ir "prasergi", juk gali sau leisti..

O vaikai, visų mūsų, užaugs ir niekur nepasidės, ar sveikesnės būsime, ar ligotos, jiems svarbu mama laiminga šalia, o aš laiminga, nes juos turiu smile.gif

O tu, rimulėėė, įtrynimus kokius darai? Nes aš tikiu, kad vietiškai tikrai pagerėtų, bet pati pvz. tingiu ax.gif Sakau dažniausiai mažai skauda..
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 31, 14:17)

O vaikai, visų mūsų, užaugs ir niekur nepasidės, ar sveikesnės būsime, ar ligotos, jiems svarbu mama laiminga šalia, o aš laiminga, nes juos turiu smile.gif

O tu, rimulėėė, įtrynimus kokius darai? Nes aš tikiu, kad vietiškai tikrai pagerėtų, bet pati pvz. tingiu  ax.gif Sakau dažniausiai mažai skauda..

kažkaip negaliu skaityti knygu...nervuoja. ko gero galėčiau meilės romanus skaityt. bet ju neskaitau išįsitikinimu.. o normalesnės kažkaip neina.
pastebiu kad geriausia išlaukt kai skauda prieš telika. suprantu kad negerai.
man ko gero eitų istoriniai veikalai... kita nežinau.
vaikam jo svarbu mamka, o kokia tai ne esmė. jei neišlepinsim žinoma.

trynt kažkada bandžiau, tai man po trynimo tas sanarys iš vis atsisakydavo.patindavo,paburkdavo ir 3 dienom nejudrus tapdavo. nors tepiau nuo skausmo.
daugiau nebandau.
tiesa ruskas tepaliukas su bičiu pikiu padėjo. tik kad pabaigiau. su dieduku dalijomės.. šitas gal nedrėgnas, gal griau įtryniau..
kol kas esu paieškose kas padeda kas ne.......

Atsakyti
Sveikos,
nors jau sergu nuo 2007 m. tik sia ziema man pradejo sanariai reaguoti i salti sad.gif. Nusipirkau turguje suns vilnos keliams itvarus. tai geriau.
Atsakyti
oi tie šuns vilnos geri, turiu turiu ir plonnius vilnonius jie patogesni. ir klubam turiu ta. nu tiksliau dirža radikulitui šildyti, šildau klubus.
šiuo metu mažai padeda.

nu va buvau mieste.. niekis nenumiriau.... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 01 31, 18:39)
Sveikos,
nors jau sergu nuo 2007 m. tik sia ziema man pradejo sanariai reaguoti i salti sad.gif. Nusipirkau turguje suns vilnos keliams itvarus. tai geriau.

Man ir seniau budavo salta, na bet kokie keturi metai isvis klaikiai, ir ziuriu kuo toliau tuo labiau .O tie suns vilnos nespaudzia , nors ju dydziu yra , bet kai matavausi man kazkaip nelabai tai dar vis delsiu pirkt , bet manau ir man reiks
Atsakyti
šuns vilnos tuos nešoju namie. kai rik. jie ilgiau pabuvus susigarunkstija ir nepatogu biški būna. pirkau interntu merino vilnos. jie žymiai plonesni. nesigarunkštija taip. ir šiltsni netgi. nu kaina skiriasi už šuns mokėjau 10 už anuos 40 ...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 31, 21:43)
šuns vilnos tuos nešoju namie. kai rik. jie ilgiau pabuvus susigarunkstija ir nepatogu biški būna. pirkau interntu merino vilnos. jie žymiai plonesni. nesigarunkštija taip. ir šiltsni netgi. nu kaina skiriasi už šuns mokėjau 10 už anuos 40 ...

Gal galima nuoroda kokia ar paveiksliuka kaip atrodo? Noreciau dovanu tokius nupirkt
Atsakyti
pašom

čia

aš pirkau kažkur kitur. bet manau rasit . mūsu vaistinėj yra ju.
Atsakyti
Ką veikait.. ko čia taip ramu. A ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 02 01, 22:18)
Ką veikait.. ko čia taip ramu. A ax.gif

Vakar, turbut nuo oro permainu, norejau staugti kaip vilkas... taip skaudejo visos desines rankos sanarius... sad.gif siandien pagerejo ax.gif
Atsakyti
nu velniai žin, kaip čia mes reaguojam i ta žiemą.

aš tai gal morališkai atsigavau. vakar paaiškėjo kad dieduką reik ligoninėn guldyt.. nu vien žodžiu.nėr kada man negaluot. bet šeip tai jaučiuos ne kaip. 4 nuskausminamųj utabletes, geriu du kart po 2 ns kitaip šakes.

šiandien buvau pasižmonėt, renginys truko 3 val. po renginio dar vaiku laukėm, tai kai reikėjo atsistot iš vietos.......... doh.gif npalinkėčiau niekam. atrodo kelienai sutraukti. vos ištiesiau. atsistojau ir laukiukol skausmas praeis. nes jeieisiu jaučiu perpulsiu. lotuliukas.gif doh.gif nu daėjau iki laiptuku, stoviu žemyn žiurau ir misliju..kaip čia nusilaist ačiū diev turėklas buvo. nu nulipau..liko paskutinis. o pasirodo nestandartinis. nors nušok. gal lengviau būtu......... lotuliukas.gif vinu žodžiu pasilinksminau. šeip paskui nieko, dar dukros kol atėjo praėjo viskas o ir laiptu daugiau nebuvo. ale nebejuokinga. jei n tie keliai viskas okei būtu.
ai šiandien kažkaip pastbėjau ,kad plaštakos kažkaip skiriasi jau. nu ir dešinės rankos sanariukai eina pasivaiksčiot labiaunei kairės. geras 1,5 cmplatesėn ranka..
ale nors neskauda.

bet tai kaip pasižiūrai tai perspektyvos nedžiugina. doh.gif lotuliukas.gif na nenusimenu ale....nebejuokinga. ax.gif bigsmile.gif

Atsakyti
rimulėėė , nu smagiai tu savo istorijas ir tai su humoru pasakoji thumbup.gif

O as paskaiciau apie tas sistemine sklerodermija, kuri ir gydymui nelabai pasiduoda, o isgyvenimas nuo 2 iki 6 metu, vajei, kaip baisu verkiau pora dienu, pradejau gert antidepresantus. Blogiausia, kad pagal mano kraujo tyrimus, ji beveik patvirtinta, o kitus simptomus ir taip jauciu doh.gif
Zodziu, beskaitydama rusiskuose forumuose radau vieno zmogaus istorija, kuriam diagnozuota SD, bet pradejus izsiemineti joga, jis pasieke labai stabilia remisija.
Kaip idomu, va cia (tik rusiskai). Gal kas pritaikys is RA gydymui smile.gif
http://forum.sclerod...d649513c5686481

Atsakyti