http://www.senukai.l...-10x15mm_5.html
Paklijuokite šitos juostos po lauko palangės skarda, užklijuokite ant langų, durų profilių iš vidinės pusės.
QUOTE(egii @ 2014 02 05, 22:04)
Gerai, kad galvojat apie kaimynus
, bet šiluma juk kyla į viršų. Tai grindų izoliacija galėtų nebent sulaikyti iš apačios (pvz. rūsio ar nešildomo buto) einantį šaltį
O šiltinti būtų geriau lubas.

taigi rašiau,radom vienam kambaryje ryškius bloko nutrupėjimus,skyles, kuriuose net sveikas žmogus jaučia švilpaujant vėja.
užtaisėm , bet prieš šiltinant ikišus ranka i to bloko skylę, jautėsi kad šaltis ateina ir iš kitos pusės. reiškias kažkur dar yra plišys.

kitavertus
nekarve kainuoja grindis pašiltinti. Aš visgi RA sergu ir basa negaliu per tas grindis prasieiti. o ten 7 aukštas.

lubas šiltinsim.
šeip vyras turi įdėja išdažyt kažkokiais termo dažais......
QUOTE(rimulėėė @ 2014 02 05, 17:10)
[bagyra9 laikykis, nepanikuok. ras kažką. gaila aišku,kad turi ta paveldima faktoriu. labai gaila..

Labiausiai ko negaliu pakesti - nezinios.
Mano kraujo tyrimai neblogi:
Žla-b37 - nustatytas
Rf 1
Crb maziau nei 1, o po savaites ligonineje buvo 3,3
Anti-ccp 2,44
Pasijutau kaip sena boba ieskanti ligu is neturejimo ka veikti. Jei ne ligonines israsas ir siaip ne taip siandien gautas rentgenas - niekam as nebeidomi, siule laukti kol pabloges ir tiek. Nuotraukos aprase parasyta kazkokie pakitimai kairiajame klube, as neiskaiciau (tik buvo skaiciai 201.6), gyd pasake kad rodo pakitima, ar tai uzdegima (pasake pavadinima bet tiksliai neisgirdau, kazkas pan i skreleolita). O turetu buti abiejuose. Zodziu, esu emociskai issekus. Ryt vel pas gydytojus
nu Crb norma juk. pamiršau iki 15 berods.
o pakitimai vienam klube gali reikšti pradžia RA.. daktarai mažai tokiu variantu dar mat, užtat laiko sveika.
rašiau jum apie kolega,kuriai po klubo keitimo parašė kad artritiniai pokyčiai. kik žinau skausmus pajuto 2 metus valiau,jei ne 3. bet kokia gavo diagnoze kažkaip neklausiau.
o pakitimai vienam klube gali reikšti pradžia RA.. daktarai mažai tokiu variantu dar mat, užtat laiko sveika.
rašiau jum apie kolega,kuriai po klubo keitimo parašė kad artritiniai pokyčiai. kik žinau skausmus pajuto 2 metus valiau,jei ne 3. bet kokia gavo diagnoze kažkaip neklausiau.
QUOTE(gavrošas @ 2014 02 05, 23:02)
Gal kartais sakroileitas ?
Gali būti. Siandien pakliuvau pas kita reumatologa. Buvau maloniai nustebinta bendravimu ir t.t. Mane labiausiai suzavejo, kad gyd pirma manes paklausinejo, isklause, apziurejo ir tik tada atsiverte mano kortele. Pagaliau pakliuvau pas gyd kuris ziuri i zmogu o ne popierius. Paskyre MRT po poros men del mano klubu. Del sanariu kitu ziures po tyrimo. Pasidomejo ar turiu ka nuo skausmo ir t.t.
QUOTE(bagyra9 @ 2014 02 06, 23:19)
Gali būti. Siandien pakliuvau pas kita reumatologa. Buvau maloniai nustebinta bendravimu ir t.t. Mane labiausiai suzavejo, kad gyd pirma manes paklausinejo, isklause, apziurejo ir tik tada atsiverte mano kortele. Pagaliau pakliuvau pas gyd kuris ziuri i zmogu o ne popierius. Paskyre MRT po poros men del mano klubu. Del sanariu kitu ziures po tyrimo. Pasidomejo ar turiu ka nuo skausmo ir t.t.
liuks reiškias yra dar daktarų iš pašaukimo
QUOTE(egii @ 2014 02 05, 20:26)
Ar nepučia pro langų, durų sujungimus ? Nemažai šilumos išeina pro lubas, vidines sienas, kurias galima apšiltinti.
Pucia, nors langai plastikiniai, gumos pakieteja,namas paseda ir pucia.Zinau ir nauju namu , kur pro naujus langus pucia,be to gal gi renovacijos bus, is lauko , is vidaus bandau kamsyt skyles .
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 07, 08:37)
Pucia, nors langai plastikiniai, gumos pakieteja,namas paseda ir pucia.Zinau ir nauju namu , kur pro naujus langus pucia,be to gal gi renovacijos bus, is lauko , is vidaus bandau kamsyt skyles .
Paklijuokit tos juostos apie kurią rašiau, sakau iš praktikos. Po išorinės palangės skarda galima platesnės 1,5cm pločio, o 1cm ant langų, durų rėmų iš vidinės pusės. Šalia gumų turėtų būti laisvo plastiko juosta apie 1 cm pločio.
Labas rytas, mielosios!
bagyra, svarbu surastų ir tinkamai gydytų. Nesijausk pasiligojusi bobutė, mes ligos nepasirenkam, pati ateina. Smagu, kad patekai pas gerą gydytoją. Jau vien psichologinis faktorius kiek duoda.
Lysa, kaip laikaisi?
rimulėėė, jau paeini? Važiuojam ryt su vyru į vandens parką, tikiuosi neatkrisiu po jo
bagyra, svarbu surastų ir tinkamai gydytų. Nesijausk pasiligojusi bobutė, mes ligos nepasirenkam, pati ateina. Smagu, kad patekai pas gerą gydytoją. Jau vien psichologinis faktorius kiek duoda.
Lysa, kaip laikaisi?
rimulėėė, jau paeini? Važiuojam ryt su vyru į vandens parką, tikiuosi neatkrisiu po jo

QUOTE(Dzeida @ 2014 02 07, 10:37)
nu jei jūsų daugiabutis rašėt paraiška renovacijai tai liuks. teta gyvena renovuotam name, tai vargo nemato. o va draugai kur gyvena, ir sūnaus butas , ten jokių prošvaisčių renovacijai...... reikia patiems prasimanyti.
blogiausia padėtis sūnaus nam, nors namas tai salyginai naujas, statytas 90 tais., mūrinis, bet jis vienos laiptinės, 9 aukštu. butu visumoj nėra daug, bt jie dideli.renovuojant gautūsi dieli kaštai,užtat nieks net tokios minties nesvarsto.
QUOTE(maža mazgė @ 2014 02 07, 11:11)

ka čia paeisi.. jaučiuos kaip babute, vos krutu. kelinai visai šabaš. reikia i ligonine pas dieduka, ens sakė daktarėgal vaistu dar pirkt reiks, ir šeip spresis likimas... o man prastai.
prikaliau nuskausminamųju, laukiu nors kažkiek kad atleistu.
lygia vieta dar judu. bet ligoninė 3 aukšte.........................

blogiausia ,kad namie labai nstandartiniai laiptai, labai sunku jais lipt.
šiandien supratau ,kad visgi dar nesusigyevnau su liga.. nes kai skauda baisoka net iš lovos lipti.
atrodo nelipčiau, nejausčiau,kaip man sunku eit,svikesnė būčiau.
bijau sulūžt.. namai netvarkyti normaliai. per tas ligonines spėju tik išskalbt padaryt valgyti ir dieduka sužiūrėti. o mergička šiandien su drauge atvaro.. tai sakiu pasikniskit, susitvarkykit pačios. nebegaliu aš jau. nusibaigsiu. tipo man dar čia draugiu reik. nelabai patogu, prieš drauge, bet kad nebegaliu jau aš......
vonios atšveist negaliu, nežinau kas nuimtu nešvarumus. nieko ten baisaus,vandens nuosėdos suprantu. nebe žinau ka naudot. pravalas grynas.
rimulėėė,vonia sveisk su domestos,bus kaip nauja.tik kvapas...nekoks....