o ką gal tas ukrainietis labai super .
na va aš po šios dienos eksprimmentų. nusprndžiau, kad man ko gero su gava jau visai nebegerai. nes diena,kaip anegdotas.
atsikėliau, stebėtinai gerai jaučiausi... na aišku,gal darnuskausminamieji veikė. paskui nulėkiau i baseina... gryžau vos pavagusi. na tas nuovargis toks lengvas,kaip po visų vandens procdųru.... parelaksavau pusvalandį ir prasidėjo.

nuvžiau dukrai trinkes, paskui važiavau i parduotuve, tai aikštelėj,kaip kokia pirmokė, iš 3 karto pastačiau mašina i atrpa. blogiausia, akd tarpas standartinis, mašinamano poplatė, bet aš gi su ja jau 10 metų važinėju.

nu pasijutau visiškai tūpa....pastačiau išlipau ir mislyju,kad galvoj nbgrai..ir kad jei taip užplaukia,geriau miestan nosies nekišt.
nu apsipirkau iš lėtuko, gryžau sulyta visa,kaip višta. pasivaideno,kad net striuke perlijo

nu vienu žodžiu. po pusvalandžio atsigavau. nieko..matyt sušilau ,namie sausa arbatytės prigėriau.... bet kodėl visa likusi vakara nesugebėjau nieko padirbt ,tai nežinau. prakiurksojau prieš telika ir viskas. nežinau kažkokia apsauginė smegenų reakcija, ko gero baisu,kad neskaudėtu.
va atsikėliau dabar, nu gi neskauda...padžioviau skalbinius, nieko.. nesuprantu jau saves.
pagalvojau,gal tai jau kokios depresijos požymis. šip paskaičiavau kad visgi nuo kalėdų skauda, jau daug..jau nebėr noro , teisingiau noriu planuoju o nedarau nieko. tiesiog baisu.
jo negaliu pasakyt kad seniai neskaudėjo, juk tik vakar nebuvo kur tu kojų kišt. bet kodėl,kai jaučiuos gerai nebeišeina nieko dora nuveikt. nebežinau. ryt pradėsiu trūčintis papildomai ir pradėsiu visgi movali....gal nors kelios dienos beskausmo bus, tadaišlipsiu ir išgalvos kvailiavimų.
nes kitaip kelio nematau,kaip pas pschichiatra.