Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

labuks
kaip nekeista aš gyvaaaaaaaaaaaaaaaa 4u.gif
darbingaaaaaaaaaa 4u.gif baigiu namus sugriaut thumbup.gif
nu nežinau tik kas kaltas ar ryte gertas medrolis ar pchichologija g.gif
ir ar ilgam ax.gif
niu varau toliau ............ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 02 12, 18:03)

kaip nekeista aš gyvaaaaaaaaaaaaaaaa 4u.gif
darbingaaaaaaaaaa 4u.gif  baigiu namus sugriaut thumbup.gif
nu nežinau tik kas kaltas ar ryte gertas medrolis ar pchichologija g.gif
ir ar ilgam ax.gif

thumbup.gif
Gal medrolis, o ir nuotaika daug ka reiskia biggrin.gif
Tikiuosi ilgai sis pagerejimas!
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 02 12, 22:47)
thumbup.gif
Gal medrolis, o ir nuotaika daug ka reiskia  biggrin.gif
Tikiuosi ilgai sis pagerejimas!

Gal kas zino , jeigu tarkim apsilankai pas reumatologa,o kitas vizitas po puses metu ar truputi daugiau reik vel siuntimo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 13, 09:55)
Gal kas zino , jeigu tarkim apsilankai pas reumatologa,o kitas vizitas po puses metu ar truputi daugiau  reik vel siuntimo ar ne?

Man liepe ateiti po 3 men ir butinai su siuntimu...
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 13, 11:55)
Gal kas zino , jeigu tarkim apsilankai pas reumatologa,o kitas vizitas po puses metu ar truputi daugiau  reik vel siuntimo ar ne?
a

aš einu kas 3 mėn ir man siuntimo kas kart nereikia nešt. man iškarto duoda ir tyrimam lapukus kitam kartui.
ten išeina maždaug tokia sistma.; kai ateini su siuntimu, tave tiria gydo.. jei parašo atsakyma, tai kitam kartui siuntimo reikia, jei ne tai nereik. na bt čia man kai RA patvirtinta.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 13, 09:55)

Labai skirtingai būna, bent jau poliklinikoje, jei tas antro lygio gydytojas gydo ir išrašo vaistus, tai siuntimo reikia tik kas metai, o kitur, kur tik konsultacija su siuntimu ir atsakymas gydančiam gydytojui, tai kiekvienam vizitui reikia siuntimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2014 02 13, 14:09)
Labai skirtingai būna, bent jau poliklinikoje, jei tas antro lygio gydytojas gydo ir išrašo vaistus, tai siuntimo reikia tik kas metai, o kitur, kur tik konsultacija su siuntimu ir atsakymas gydančiam gydytojui, tai kiekvienam vizitui reikia siuntimo  ax.gif

Man sake as su vienu siuntimu galiu ateiti 3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2014 02 13, 15:09)
Labai skirtingai būna, bent jau poliklinikoje, jei tas antro lygio gydytojas gydo ir išrašo vaistus, tai siuntimo reikia tik kas metai, o kitur, kur tik konsultacija su siuntimu ir atsakymas gydančiam gydytojui, tai kiekvienam vizitui reikia siuntimo  ax.gif

Reiskia visur skirtingai, neina atsirink,kaip is tikro turi but smile.gif Esme tik ta , kad siuntimu visi reikalauja , reik ar nereik, politika tokia , kad ju perdaug nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2014 02 13, 13:35)
a

aš einu kas 3 mėn ir man siuntimo kas kart nereikia nešt. man iškarto duoda ir tyrimam lapukus kitam kartui.
ten išeina  maždaug tokia sistma.; kai ateini su siuntimu, tave tiria gydo.. jei parašo atsakyma, tai kitam kartui siuntimo reikia, jei ne  tai nereik. na bt čia man kai RA patvirtinta.

o tyrimai kitam vizitui mokami ar ne , pvz Rh, Crb, kreatininas , ASL?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 13, 16:05)

Tuos tyrimus reikia pasidaryti savo poliklinikoje, nes bent jau Santariškių poliklinikoje (III lygis) I ir II lygio kraujo tyrimai yra mokami, todėl išraše jie rašo, kad atvykti su tų tyrimų atsakymais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gavrošas: 13 vasario 2014 - 16:11
QUOTE(gavrošas @ 2014 02 13, 17:10)
Tuos tyrimus reikia pasidaryti savo poliklinikoje, nes bent jau Santariškių poliklinikoje (III lygis)  I ir II lygio kraujo tyrimai yra mokami, todėl išraše jie rašo, kad atvykti su tų tyrimų atsakymais  ax.gif

Bet juk sitie tyrimai I lygio, t,y pas seimos daktara ppliklinikoj mokami.Tai iseina, kas gydosi II lygi tada gauna tyrimus sios nemokamai ? smile.gif Ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 02 13, 18:05)
Reiskia visur skirtingai, neina atsirink,kaip is tikro turi but smile.gif Esme tik ta , kad siuntimu visi reikalauja , reik ar nereik, politika tokia , kad ju perdaug nebus biggrin.gif
Papildyta:

aš niekad nsu mokėjus už jokius savo ligos tyrimus. tiek pas šeimos, tiek pas reumatologa. mano rumatologė II lygio. tiesa teko mokėt už mikolpazmų tyrimus, bet irgi galėjau darytis nemokamai poliklinikoje... bet ten sakė tiksliau daro.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 02 13, 19:49)
aš niekad nsu mokėjus už jokius  savo ligos tyrimus. tiek  pas šeimos, tiek pas reumatologa. mano rumatologė II lygio. tiesa teko mokėt už mikolpazmų tyrimus, bet irgi galėjau darytis nemokamai poliklinikoje... bet ten sakė tiksliau daro.

as moku uz visus isskyrus (imunologinius,bendra krauja ir slapima) visada moku uz rh, crb, kreatinina, alt,
Atsakyti