Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 13:43)
Kokios cia kelnes? Labai  wub.gif

Zara, vasara pirktos.

QUOTE(Linutelia @ 2013 12 22, 13:48)
Aleja, tikrai labai gražiai  wub.gif  wub.gif
Čia 00 dydis? Nesiglamžo ji?  4u.gif

Cia petite 00, bet as daznai petite00 perku. 00 sukneles man visos dideles.
Silkinukes tarp 00 ir petite00 perku.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 21, 18:45)
o tai jo liemuo paaukstintas ar koks?

Galima turbūt ir taip sakyti, jis skirtas segti ant ploniausios vietos. Bet visai nieko ir pasmukęs atrodo, aš dėl klubų didesnį dydį ėmiau, o liemuo taip ir lieka atvipęs. Bet jei pas jus per ploniausią vietą 84 cm yra, geriau kokį kitą sijoną žiūrėkit, nes didelis dydis ties klubais nebegražiai bus.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 14:29)

Gaila 4u.gif Anksčiau jcrew buvo galima pasitikėti, kad tiks aukštesniam ūgiui, o dabar rasti megztukų ar maikučių bent 64 cm ilgio yra darbas.
Atsakyti
Man tai is ilgio jums jis tikrai neatrodo trumpas g.gif rankoves tai jo kazkaip nei triju ketvirciu nei ilgos g.gif bet visumoj tai jums jis graziai ziurisi tikrai wub.gif
Atsakyti
Gal kas turit šią suknelę ir galit pakomentuoti: http://www.jcrew.com...isFromSale=true ?

Su 90cm krūtine reiktų 0 ar 2 dydžio? Ir kaip jos rankovės, nėra atvipusios? Nes pagūglinus realias foto tokios platokos, atvipusios atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 15:29)
Pasiemiau savo grazuoli ir deja deja bet nusivyliau..Per trumpas jis man..Jau kiek teko susidurti man Jcrew problema, kad jei noriu, kad butu ilgesnis reikia imti dydziu didesni, bet tada megztukai per platus buna  doh.gif Si emiau XS, pries tai isknisau visas imanomas foto ir atrode visai kitaip nei ant manes. Nes nieko ner baisiau mano gyvenime kaip gauti megztini trumpa ir platu  doh.gif
Ismatavimai: visas ilgis 58 cm, per pazastis 45cm, rankove nuo pazasties 38cm. Rankoves nei 5 nei 9, ilgio norisi daugiau ir per krutine kaip ir raukles susimeta, zodziu jokio proporcionalumo ir atrodo kaip isaugtas. Sudetis 80% lambswool, 20 % nylon, nekanda, labai svelnus. papuosimai labai dailiai zeri smile.gif Gal kam pravers informacija smile.gif

nu jooo ax.gif rankoves tikrai keistokai atrodo, o ir ilgio noretusi ax.gif

man jau irgi baisu pirkti megztukus, nes gaunasi kazkokie trumpi - platus, cia turiu omeny 2 savo paskutinius, ta sviesu merino siuvineta ir pries tai pirkta linini su puosnia apykakle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 15:29)
Rankoves nei 5 nei 9, ilgio norisi daugiau

Man visai graziai jis jums atrodo, bet tikiu, kad realiai buna kiti kampai, tai visos problemos ir islenda. O rankoves tai ir sioj foto matosi, kad keisto ilgio - net neskaicius jusu nuomones norejau ta pakomentuot. As esu SITA (item 05090) megztuka matavusis - rasiau ir temoj, kad kaip ir didintas, bet rankoves nei ilgos, nei 3/4 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 12 22, 15:15)
Man tai is ilgio jums jis tikrai neatrodo trumpas g.gif rankoves tai jo kazkaip nei triju ketvirciu nei ilgos g.gif bet visumoj tai jums jis graziai ziurisi tikrai wub.gif

galbut taip atrodo, nes nera foto bendro vaizdo kaip atrodo deriny, bet pagal mano kuno proporcijas trumpokas jis man, nepatogu ir nejauku man su tokiais smile.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 12 22, 15:49)
nu jooo  ax.gif rankoves tikrai keistokai atrodo, o ir ilgio noretusi ax.gif

man jau irgi baisu pirkti megztukus, nes gaunasi kazkokie trumpi - platus, cia turiu omeny 2 savo paskutinius, ta sviesu merino  siuvineta ir pries tai pirkta linini su puosnia apykakle doh.gif

mano vaikystes kosmaras yra megztiniai is vokietijos..pasiimdavau koki xs o jis trumpas ir platus kaip velnias, kad as ten 3 kartus juo apsivyniot galeciau biggrin.gif Taicia ziuriu panasiai jau darosi..rodos isziuri visus niuansus su tais megztiniai, bet realiai tik gavusi pamatai kaip atordys doh.gif sakyciau prabangus rubu matavimosi budas daros tas jcrew biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 16:10)
Man visai graziai jis jums atrodo, bet tikiu, kad realiai buna kiti kampai, tai visos problemos ir islenda. O rankoves tai ir sioj foto matosi, kad keisto ilgio - net neskaicius jusu nuomones norejau ta pakomentuot. As esu SITA (item 05090) megztuka matavusis - rasiau ir temoj, kad kaip ir didintas, bet rankoves nei ilgos, nei 3/4  doh.gif

taip, vaizdas nera labai jau tragiskas, bet as pakankamai reikli rubams ir stengiuosi neturetu tokiu kurie ne prie sirdies.. blush2.gif
Atsakyti
O gal kuri si megztuka turite? Ka gero ar blogo pastebejote?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 22, 15:34)
Gal kas turit šią suknelę ir galit pakomentuoti: http://www.jcrew.com...isFromSale=true ?

Su 90cm krūtine reiktų 0 ar 2 dydžio? Ir kaip jos rankovės, nėra atvipusios? Nes pagūglinus realias foto tokios platokos, atvipusios atrodo.  g.gif

As turiu 2 dydi su tokia krutine ax.gif I 0 jau netilpciau. Rankovytes irgi graziai apglude, o rankos mano nera storos rolleyes.gif 4u.gif
Suknyte laaaaaaabai smagi, rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 gruodžio 2013 - 16:39
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 17:32)
O gal kuri si megztuka turite? Ka gero ar blogo pastebejote?

Esu matavusis, o mieste keliskart teke matyt. Kiek pamenu dydziu didintas. Megztukas grazus, smagus, bet ne man tas rastas - gal reikia mazesnes krutines, kad graziai ziuretusi ar siaip jis ne mano stiliaus ax.gif Teko uzvakar moteri su juo (tik alyviniu) matyt, tai visai normaliai nat jos, bet man tos spalvos nepatinka. O seniau kita moteriske ( jai virs 90m) restorane maciau, tai man ant jos tikrai wow buvo (nu bet ne eiline bobulyte, susitvarkius, su pinigeliais, tokia tikrai wow atrodanti nors ir tokio amziaus).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 18:38)
Esu matavusis, o mieste keliskart teke matyt. Kiek pamenu dydziu didintas. Megztukas grazus, smagus, bet ne man tas rastas - gal reikia mazesnes krutines, kad graziai ziuretusi ar siaip jis ne mano stiliaus  ax.gif Teko uzvakar moteri su juo (tik alyviniu) matyt, tai visai normaliai nat jos, bet man tos spalvos nepatinka. O seniau kita moteriske ( jai virs 90m) restorane maciau, tai man ant jos tikrai wow buvo (nu bet ne eiline bobulyte, susitvarkius, su pinigeliais, tokia tikrai wow atrodanti nors ir tokio amziaus).

Nu jo, man tik 30, tai jei 90mete gerai atrode su siuo megztuku, tai kazin kaip as dabar su juo atrodysiu ir jausiuosi, nu bet gerai, kad nors krutine ne is dideliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 16:38)
Esu matavusis, o mieste keliskart teke matyt. Kiek pamenu dydziu didintas. Megztukas grazus, smagus, bet ne man tas rastas - gal reikia mazesnes krutines, kad graziai ziuretusi ar siaip jis ne mano stiliaus  ax.gif Teko uzvakar moteri su juo (tik alyviniu) matyt, tai visai normaliai nat jos, bet man tos spalvos nepatinka. O seniau kita moteriske ( jai virs 90m) restorane maciau, tai man ant jos tikrai wow buvo (nu bet ne eiline bobulyte, susitvarkius, su pinigeliais, tokia tikrai wow atrodanti nors ir tokio amziaus).

noreciau ir as 90m. budama jcrew toki megztuka nesiot ir wow atrodyt biggrin.gif
zaviuosi tokiomis moterimis thumbup.gif
Atsakyti