QUOTE(melynake28 @ 2013 12 22, 15:15)
Man tai is ilgio jums jis tikrai neatrodo trumpas

rankoves tai jo kazkaip nei triju ketvirciu nei ilgos

bet visumoj tai jums jis graziai ziurisi tikrai
galbut taip atrodo, nes nera foto bendro vaizdo kaip atrodo deriny, bet pagal mano kuno proporcijas trumpokas jis man, nepatogu ir nejauku man su tokiais
QUOTE(Dideja @ 2013 12 22, 15:49)
nu jooo

rankoves tikrai keistokai atrodo, o ir ilgio noretusi
man jau irgi baisu pirkti megztukus, nes gaunasi kazkokie trumpi - platus, cia turiu omeny 2 savo paskutinius, ta sviesu merino siuvineta ir pries tai pirkta linini su puosnia apykakle
mano vaikystes kosmaras yra megztiniai is vokietijos..pasiimdavau koki xs o jis trumpas ir platus kaip velnias, kad as ten 3 kartus juo apsivyniot galeciau

Taicia ziuriu panasiai jau darosi..rodos isziuri visus niuansus su tais megztiniai, bet realiai tik gavusi pamatai kaip atordys

sakyciau prabangus rubu matavimosi budas daros tas jcrew
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 16:10)
Man visai graziai jis jums atrodo, bet tikiu, kad realiai buna kiti kampai, tai visos problemos ir islenda. O rankoves tai ir sioj foto matosi, kad keisto ilgio - net neskaicius jusu nuomones norejau ta pakomentuot. As esu
SITA (item 05090) megztuka matavusis - rasiau ir temoj, kad kaip ir didintas, bet rankoves nei ilgos, nei 3/4
taip, vaizdas nera labai jau tragiskas, bet as pakankamai reikli rubams ir stengiuosi neturetu tokiu kurie ne prie sirdies..