Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 20:03)
Skonis draugu neturi drinks_cheers.gif  Be tu blizgalu jis butu paprastas megztinis, kuris net uz akiu parduotuvej neuzkliutu smile.gif

Tikrai taip. drinks_cheers.gif Aš kaip tik nemėgstu blizgalų, man patinka minimalizmas, bet kokybiškos medžiagos ir dailus sukirpimas. Todėl, pavyzdžiui, jcrew papuošalais visai nesižaviu. bigsmile.gif Bet jei tie papuošimai ant megztinio skonio reikalas, šiaip ar taip pritariu jums, kad dydis netinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 22, 20:13)
Apie toki megztuka tik tamsios spalvos viena mergina rase tarpininkes temoj, kad rankoves trumpokos, M dydzio ismatavimai:
Ilgis 62  cm
Plotis 46 cm
Rankove nuo pazasties 45 cm
Tai tikrai nera didintas

Kiek ziurejau interneto platybese,tai rankoves neatrodo trumpos, beje as zemauge, tai gal man tiks. O va sis derinukas mane labai suzavejo, padejo apsispresti del uzsakymo.
user posted image
Papildyta:
O gal dar kas apie si ka nors pasakytu? Labiausiai domina rankoviu ilgis, paties megztuko ilgis, nes itariu, kad jis trumpokas, ir ar kanda? Cia apie factory varianta kalbu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 22, 21:50)
Tikrai taip.  drinks_cheers.gif Aš kaip tik nemėgstu blizgalų, man patinka minimalizmas, bet kokybiškos medžiagos ir dailus sukirpimas. Todėl, pavyzdžiui, jcrew papuošalais visai nesižaviu.  bigsmile.gif Bet jei tie papuošimai ant megztinio skonio reikalas, šiaip ar taip pritariu jums, kad dydis netinkamas.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 23:58)

O gal dar kas apie si ka nors pasakytu? Labiausiai domina rankoviu ilgis, paties megztuko ilgis, nes itariu, kad jis trumpokas, ir ar kanda? Cia apie factory varianta kalbu.
user posted image

ismatavimu jau nepasakysiu, nes megztuka pardaviau, bet pasirode gerokai didintas. Deviu S, emiau XS ir, deja, per didelis, platus... nelabai jis ilgas ant 1,72 pasirode
Atsakyti
Man tai sita bliuskyte graziai ant sitos damos atrodo biggrin.gif ,ziurejau ziurejau visdelto man taip graziausiai ziurisi negu kur apsmukus ji tokia pas kitas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 21:58)
user posted image

man labai grazu cia wub.gif
o cia ne tas megztukas kur Aireda negalejo apsispresti del spalvos ? g.gif ir pasieme abieju bigsmile.gif

QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 21:58)
Papildyta:

si man rodos Iris turi, jeigu neklystu ax.gif rodesi lyg ir su siuo megztuku ir tuo factory houndstooth rasto sijonu su "oda"
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 22, 16:34)
Gal kas turit šią suknelę ir galit pakomentuoti: http://www.jcrew.com...isFromSale=true ?

Su 90cm krūtine reiktų 0 ar 2 dydžio? Ir kaip jos rankovės, nėra atvipusios? Nes pagūglinus realias foto tokios platokos, atvipusios atrodo.  g.gif

Manau, kad į 0 tikrai netilpsit. Turėjau 2 dydį, tai tik tik su 88 cm. krūtine, 4 dydžio per krūtinę geriau jaučiuosi, bet 96cm klubams apačia per plati.

QUOTE(ramka @ 2013 12 22, 17:38)
As turiu 2 dydi su tokia krutine ax.gif I 0 jau netilpciau. Rankovytes irgi graziai apglude, o rankos mano nera storos rolleyes.gif  4u.gif
Suknyte laaaaaaabai smagi, rekomenduoju mirksiukas.gif

Gal bandėte skalbti skalbyklėje šią suknutę? Parašyta dryclean, bet gal kas išbandėte namų sąlygomis išplauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 22 gruodžio 2013 - 22:28
QUOTE(enura @ 2013 12 23, 00:09)
man labai grazu cia  wub.gif
o cia ne tas megztukas kur Aireda negalejo apsispresti del spalvos ?  g.gif ir pasieme abieju  bigsmile.gif
si man rodos Iris turi, jeigu neklystu  ax.gif rodesi lyg ir su siuo megztuku ir tuo factory houndstooth rasto sijonu su "oda"

Aha, atsimenu, kad kazkas rodesi su tuo sijonuku, na gal uzsuks i tema ir ka nors placiau parasys.

O kazin ar neimanoma pasiaurinti megztuku, pvz overloku? Ar niekas nesate bandziusios? Turiu si, naujas dar, bet irgi labai platus, tai nezinau ka daryti,ar parduoti, ar pasiaurinti, ar bandyti skalbti, kad pasitrauktu kaip cia jau rase g.gif
user posted image
Atsakyti
ramka, Trolėmolė, o gal pasirodytumėt gyvai? ax.gif Ji kiek suprantu tokio storoko trikotažinio audinio?
Papildyta:
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 21:35)
O kazin ar neimanoma pasiaurinti megztuku, pvz overloku? Ar niekas nesate bandziusios?

Esu siaurinusi vieną jcrew megztinį pas siuvėją, likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 23, 00:39)
ramka, Trolėmolė, o gal pasirodytumėt gyvai?  ax.gif Ji kiek suprantu tokio storoko trikotažinio audinio?
Papildyta:
Esu siaurinusi vieną jcrew megztinį pas siuvėją, likau patenkinta.

Tai papasakokite placiau apie siarinimo buda, gal overloku ir ant juosteles? Na juk krastus megztinio kirpo?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 22, 23:39)
ramka, Trolėmolė, o gal pasirodytumėt gyvai?  ax.gif Ji kiek suprantu tokio storoko trikotažinio audinio?

2 dydžio nebeturiu, o 4 kaip jau rašiau apačia per plati. Galvoju bandyti siaurinti.
Lauryna50 rodėsi su tokio pat modelio tik colorblock suknyte.
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 21:40)
Tai papasakokite placiau apie siarinimo buda, gal overloku ir ant juosteles? Na juk krastus megztinio kirpo?

Jūs galvojat aš ką nors suprantu apie siuvimą? biggrin.gif Man atrodo overloku, nes kraštai taip pat apmėtyti kokie ir buvo prieš tai. Net nepasakytum, kad kažkas daryta.

QUOTE(Trolėmolė @ 2013 12 22, 21:46)
2 dydžio nebeturiu, o 4 kaip jau rašiau apačia per plati. Galvoju bandyti siaurinti.
Lauryna50 rodėsi su tokio pat modelio tik colorblock suknyte.

Aha, colourblock mačiau, bet aš juodos noriu. ax.gif Na, jei dar papildys, jaučiu reikės griebti.
Atsakyti