Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(ramka @ 2013 12 22, 15:38)
As turiu 2 dydi su tokia krutine ax.gif I 0 jau netilpciau. Rankovytes irgi graziai apglude, o rankos mano nera storos rolleyes.gif  4u.gif
Suknyte laaaaaaabai smagi, rekomenduoju mirksiukas.gif

Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 14:29)
Pasiemiau savo grazuoli ir deja deja bet nusivyliau..<...>

simpatingas megztukas, jei jis jums tik dėl rankovių nepatinka, tai atlenkit ~5cm. Aš, jei gaunu neapibrėžto ilgio rankoves, tai atlenkiu per "manketuką" (nežinau kaip lietuviškai? Atnara?) O dė pločio, tai megztinis kaip megztinis smile.gif juk ne golfas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 22 gruodžio 2013 - 18:08
QUOTE(cap carap @ 2013 12 22, 17:30)
simpatingas megztukas, jei jis jums tik dėl rankovių nepatinka, tai atlemkit ~5cm. Aš jei gaunu neapibrėžto ilgio  rankoves, tai atlenkiu per "manketuką" (nežinau kaip lietuviškai? Atnara?) O dė pločio, tai megztinis kaip megztinis smile.gif juk ne golfas mirksiukas.gif

ne tik del rankoviu..dar del plocio ir ilgio..Jeigu mane tenkintu bendras vaizdas tikrai neapsisunkinciau sau gyvenimo pardavinejimais dabar smile.gif Ikeliau nuotrauka ir info tuo tikslu, galbut kazkam dar pravers kas nores pirkti toki megztuka. 4u.gif
Atsakyti

grazus sitas megztukas, gaila kad netiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 22, 17:56)

grazus sitas megztukas, gaila kad netiko 4u.gif

man irgi labai gaila, kad netiko.. dejau daug vilciu i ji, bet deja..reik eit toliau eksperimentuot su jcrew biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 22, 17:32)
O gal kuri si megztuka turite? Ka gero ar blogo pastebejote?
user posted image

Apie toki megztuka tik tamsios spalvos viena mergina rase tarpininkes temoj, kad rankoves trumpokos, M dydzio ismatavimai:
Ilgis 62 cm
Plotis 46 cm
Rankove nuo pazasties 45 cm
Tai tikrai nera didintas
Atsakyti
*
O kaip tie papuošimai realiai atrodo, nenupigina vaizdo? Man nuotraukoje taip truputi "mirgu margu" per daug spalvų atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2013 12 22, 18:48)
*
O kaip tie papuošimai realiai atrodo, nenupigina vaizdo? Man nuotraukoje taip truputi "mirgu margu" per daug spalvų atrodo  g.gif

jeigu nupigintu, ne nebuciau jo emusi smile.gif jie labai dailiai atrodo, zaismingai..dienos sviesoj zeri ir tarpusavyje mano akim labai netgi dera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 17:38)
kita moteriske ( jai virs 90m) restorane maciau, tai man ant jos tikrai wow buvo (nu bet ne eiline bobulyte, susitvarkius, su pinigeliais, tokia tikrai wow atrodanti nors ir tokio amziaus).

va čia tai super, norėčiau pamatyt šį modelį su jcrew thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 17:47)
noreciau ir as 90m. budama jcrew toki megztuka nesiot ir wow atrodyt biggrin.gif
zaviuosi tokiomis moterimis thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir man tokios zavingos madistes thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka laimingos merginos megztinis, tos gėlės kaip kokie blynai prilipdyti. g.gif Geriau be jų būtų. O ilgio trūksta ir pačiam megztiniui, ir rankovėms.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 22, 20:59)
Man tai nepatinka laimingos merginos megztinis, tos gėlės kaip kokie blynai prilipdyti.  g.gif Geriau be jų būtų. O ilgio trūksta ir pačiam megztiniui, ir rankovėms.

Skonis draugu neturi drinks_cheers.gif Be tu blizgalu jis butu paprastas megztinis, kuris net uz akiu parduotuvej neuzkliutu smile.gif
Atsakyti