As turiu 2 dydi su tokia krutine I 0 jau netilpciau. Rankovytes irgi graziai apglude, o rankos mano nera storos
Suknyte laaaaaaabai smagi, rekomenduoju
simpatingas megztukas, jei jis jums tik dėl rankovių nepatinka, tai atlenkit ~5cm. Aš, jei gaunu neapibrėžto ilgio rankoves, tai atlenkiu per "manketuką" (nežinau kaip lietuviškai? Atnara?) O dė pločio, tai megztinis kaip megztinis juk ne golfas
simpatingas megztukas, jei jis jums tik dėl rankovių nepatinka, tai atlemkit ~5cm. Aš jei gaunu neapibrėžto ilgio rankoves, tai atlenkiu per "manketuką" (nežinau kaip lietuviškai? Atnara?) O dė pločio, tai megztinis kaip megztinis juk ne golfas
ne tik del rankoviu..dar del plocio ir ilgio..Jeigu mane tenkintu bendras vaizdas tikrai neapsisunkinciau sau gyvenimo pardavinejimais dabar Ikeliau nuotrauka ir info tuo tikslu, galbut kazkam dar pravers kas nores pirkti toki megztuka.
Apie toki megztuka tik tamsios spalvos viena mergina rase tarpininkes temoj, kad rankoves trumpokos, M dydzio ismatavimai:
Ilgis 62 cm
Plotis 46 cm
Rankove nuo pazasties 45 cm
Tai tikrai nera didintas
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 14:29) Pasiemiau savo grazuoli ir deja deja bet nusivyliau..<...> * O kaip tie papuošimai realiai atrodo, nenupigina vaizdo? Man nuotraukoje taip truputi "mirgu margu" per daug spalvų atrodo
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 22, 14:29)
Pasiemiau savo grazuoli ir deja deja bet nusivyliau..<...>
*
O kaip tie papuošimai realiai atrodo, nenupigina vaizdo? Man nuotraukoje taip truputi "mirgu margu" per daug spalvų atrodo
kita moteriske ( jai virs 90m) restorane maciau, tai man ant jos tikrai wow buvo (nu bet ne eiline bobulyte, susitvarkius, su pinigeliais, tokia tikrai wow atrodanti nors ir tokio amziaus).
va čia tai super, norėčiau pamatyt šį modelį su jcrew
Man tai nepatinka laimingos merginos megztinis, tos gėlės kaip kokie blynai prilipdyti. Geriau be jų būtų. O ilgio trūksta ir pačiam megztiniui, ir rankovėms.
Man tai nepatinka laimingos merginos megztinis, tos gėlės kaip kokie blynai prilipdyti. Geriau be jų būtų. O ilgio trūksta ir pačiam megztiniui, ir rankovėms.