Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Jicky @ 2014 06 18, 14:01)
Gal esat užmačiusios tokių plytelių pailgų baltų? Aparici ir Linea turi, bet kainos prie kosminių. Ieškau pigesnių. Kažkada kažkas minėjo, kad ermitažas turi, bet neužmačiau savaitgalį. Arba ieškot nemoku, arba nebeturi doh.gif
user posted image

As senukuose esu macius, kaina gal apie 80 lt/m2.
Atsakyti
Aš pirkau tokias Iris'e, kaina berods 109 Lt/m2. Equipe.
Būna ir Senukuose tokių blizgių, bet mačiau tik 10x20 cm išmatavimų, man jos per didelės pasirodė, aš pirkau 7,5x15 cm ir neblizgias.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 06 18, 13:01)
Gal esat užmačiusios tokių plytelių pailgų baltų?

Mačiau tokių Iris parduotuvėje (čia Klp, nežinau ar kituose miestuose yra) ir senukuose buvau užmačius kažkada.
Mes tokias pirkom aparici salone, jau laukia dėžutės, kada klijuosim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 01 30, 18:34)
Pas mus dabar alyvuotos medinės grindys. Kepiau bulvinius blynus, apsitaškė viskas - perbraukiau skuduru ir nieko nesimato. Labai gerai valosi. ir šiaip apie plyteles net nebenoriu pagalvoti. Man taip jauku medinės grindys rolleyes.gif Na bus matyt, kaip tos grindys atrodys po 10 metų, bet jei reguliariai peralyvuoti pašlifavus problemines vietas, manau jos tik įgaus žavesio.

Pupeliukai, aš irgi nužiūrėjau alyvuotas grindis, bet bijau jų priežiūros - na kad vietomis nupilkės, pilkumas susigers ir neatplausi.

kiek Jūs jau laiko turit tas alyvuotas grindis? kokios firmos? Jeigu ką, galite raštelt ir į až 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 18, 13:14)
Aš pirkau tokias Iris'e, kaina berods 109 Lt/m2. Equipe.
Būna ir Senukuose tokių blizgių, bet mačiau tik 10x20 cm išmatavimų, man jos per didelės pasirodė, aš pirkau 7,5x15 cm ir neblizgias.
radau tokių pačių matmenų senukuose, tik blizgios. bet kaina užtat gera
http://www.e-senukai...o-brillo_1.html
Atsakyti
as tu plyteliu maciau medzio centre stenduose..

kokias lovas perkate? subtila? lonas? nakts mebeles? mebeles kokia faina nuziurejau, bet kainos doh.gif kur dar ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 06 18, 17:42)
as tu plyteliu maciau medzio centre stenduose..

kokias lovas perkate? subtila? lonas? nakts mebeles? mebeles kokia faina nuziurejau, bet kainos doh.gif  kur dar ziureti?

As lietuviska is Baldai jums pirkau, jau senokai ja turiu, gerai tarnauja smile.gif berzo masyvas.
Papildyta:
QUOTE(Jicky @ 2014 06 18, 15:22)
Ačiū  4u.gif 

Cia kaina 0,5 m2
Atsakyti
Dėl tapetuotos sienos, kur statysis kriauklė dar mėtausi ir neapsisprendžiau doh.gif
Viena siena, kur kabės klozetas bus tos baltos blizgios plytukės, o kitas sienas planavau dažyt pilkai, bet dabar galvoju, bus labai nuobodu ir norėtūsi ištapetuot kokiais nors raštuotais tapetais, kad ir tokiais ar tai geometrinių raštų tapetais user posted image ar kažkuo panašaus smile.gif g.gif

Nenoriu "saugių" namų, bet nenoriu ir nusigrybaut į lankas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 18 birželio 2014 - 19:30
QUOTE(Mifi @ 2014 06 18, 20:27)
Dėl tapetuotos sienos, kur statysis kriauklė dar mėtausi ir neapsisprendžiau  doh.gif
Nenoriu "saugių" namų, bet nenoriu ir nusigrybaut į lankas  biggrin.gif

Tai ten, kur potencialiai taškysis, klijuokit plyteles arba dažykit, o kitur ir tapetai gali būti. Aš kažkaip tapetams nesiryžau, bet pas mane vonioj bus nemažai paveikslų, tai jie pagyvins vaizdą smile.gif
Atsakyti
Mūsų tas wc bus mažiukas 3,6 kv. Na dar galvosiu, nes plytelės jau užsakytos ir atvežtos, gal reiks dar dasakyt arba dažyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 06 19, 07:01)
Mūsų tas wc bus mažiukas 3,6 kv. Na dar galvosiu, nes plytelės jau užsakytos ir atvežtos, gal reiks dar dasakyt arba dažyt  ax.gif

Tai gal ties kriaukle plyteles klijuokit, o ties wc tapetuokit? smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Jicky @ 2014 06 18, 15:22)
Ačiū  4u.gif 

O jūs norite jų lygių matinių ar tokių, kaip šitoje nuorodoje su "kantu" ar kaip čia pavadinti?
user posted image

ar
user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 19 birželio 2014 - 11:25