Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

Man gražu. Radau kažkur internete:
http://1.design-milk...rior-sweden.jpg
Atsakyti
lyrika labai gražus ir smagus darbo kambarys thumbup.gif o kėdės, tai man labai patinka wub.gif
Atsakyti
lyrika, man atrodo gražiai žiūrėtūsi stačiakampė vonia, o kaip jūs ją apipavidalinti norit? g.gif

Dėl vonios baldų ir man galvosūkis žiaurus, nes niekur ir aš nieko nerandu.. Tikriausiai teks gamintis. O Hemnes abejočiau kaip vonioj laikytūsi.. Bet gal nieko g.gif

Man dar tokia vonios forma labai patinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 06 28, 08:53)
lyrika, man atrodo gražiai žiūrėtūsi stačiakampė vonia, o kaip jūs ją apipavidalinti norit?  g.gif

Dėl vonios baldų ir man galvosūkis žiaurus, nes niekur ir aš nieko nerandu.. Tikriausiai teks gamintis. O Hemnes abejočiau kaip vonioj laikytūsi.. Bet gal nieko  g.gif

Man dar tokia vonios forma labai patinka
user posted image

bet as noriu "imontuojamos vonios", ta prasme, kad ji butu ne laisvai pastatoma, bet aplipdoma plytelem bent prie sienos puses, nes grozis groziui, bet neisivaizduoju ar pagulejus tokioj vonioj ir paskui prausiantis po dusu neprisitaskytu uz vonios. jeigu butu laisvai statoma vidury kambario, tada taip, bet dabar..
tik va klausimas ar graziai ziuretusi prie margu grindu dar kazkokiom kad ir baltom plytelem ar kokiom tai plokstem apklijuota vonia doh.gif

o musiskiai baldininkai pagamintu kazin kazka panasaus bent i tokius baldelius?

user posted image

cia pirmas pasitaikes pavyzdys, noreciau kazko gal ne tokio, bet panasaus, tik idomu ar musu baldininkai padarytu. nes kai pagamintas jau daiktas, tai matai, ka perki, o cia uzsakysi, o gausi neaisku ka. kaip kad su namuose siutais dzinsais, nu matos kad kazkoks netikras gaminys ir viskas... doh.gif

beje, mano drauge turi Malm komodas jau kokius 8 metus(tik pirko Kaune, Fredos gamykloje, nes ji ir gamina Ikejai siuos baldus), tai vonioje sios komodos kaip naujos, niekas neistirpe, neissikaipe..
Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2014 06 28, 08:03)
lyrika labai gražus ir smagus darbo kambarys thumbup.gif  o kėdės, tai man labai patinka  wub.gif

dekui, bet kad cia dar labai plikas kambarys. dabar jau atsirado uzuolaideles, paveiksleliai, lentynos su knygom ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 28 birželio 2014 - 10:39
QUOTE(lyrika @ 2014 06 28, 10:37)
*bet as noriu "imontuojamos vonios"

**o musiskiai baldininkai pagamintu kazin kazka panasaus bent i tokius baldelius?

*aaa supratau doh.gif Tai klijuokit tomis pačiomis plytelėmis kaip ir sienos (lygtai sakėt baltomis), manau, gerai turėtų žiūrėtis. O ką daugiau sugalvot, nežinau g.gif

Aš irgi vonios kambariui jau užsisakiau plyteles, iš pradžių galvojau apie laisvai pastatomą vonią, o dabar galvoju, kad reik įmontuojamos, o plytelių vėl reiktų dasakyt, o brangios biesai doh.gif Kažin jeigu dėt tokią laisvai pastatomą vonią ir kaip nors sugalvot stiklinę sienelę primontuot.. Jaučiu misija neįmanoma ax.gif

** Gal ir pagamintų baldininkas su rekomendacija kokia. g.gif Arba galit bandyt dėt ikėjinę, žiūrėsit kaip laikys, jei nieko gero po laiko pasikeisit, nes spėju nėra žiauriai brangios jos. g.gif

Atsakyti
va sitas plyteles nusiziurejau vonioje. planuoju deti tik grindis, viska daugiau dazyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 06 28, 10:51)
va sitas plyteles nusiziurejau vonioje. planuoju deti tik grindis, viska daugiau dazyti.

Gražios plytelės wub.gif Turėtų gražiai žiūrėtis.

Pažiūrėjau ikėjos psl, kad tos hemnes yra spec. prie vonios. Aš maniau, kad jūs pirksit kaip komodą ir patys pjausit skylę. Na tai jei jie daro voniai, tai gal ir nieko, laikytų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 06 28, 11:44)
*aaa supratau  doh.gif  Tai klijuokit tomis pačiomis plytelėmis kaip ir sienos (lygtai sakėt baltomis), manau, gerai turėtų žiūrėtis. O ką daugiau sugalvot, nežinau  g.gif

Aš irgi vonios kambariui jau užsisakiau plyteles, iš pradžių galvojau apie laisvai pastatomą vonią, o dabar galvoju, kad reik įmontuojamos, o plytelių vėl reiktų dasakyt, o brangios biesai  doh.gif  Kažin jeigu dėt tokią laisvai pastatomą vonią ir kaip nors sugalvot stiklinę sienelę primontuot.. Jaučiu misija neįmanoma  ax.gif

** Gal ir pagamintų baldininkas su rekomendacija kokia.  g.gif  Arba galit bandyt dėt ikėjinę, žiūrėsit kaip laikys, jei nieko gero po laiko pasikeisit, nes spėju nėra žiauriai brangios jos.  g.gif

tai va del tos vonios as ir nezinau. su vienais pardavejais pasigincyjau, sako imkit ant kojeliu. sakau gi nera nei kokiu lentyneliu, kur pvz pasidet sampuna? tai dar kazkokia lentynele galima neva ant vonios pasidet, kaip padekliuka. na gal doh.gif
sakau bet jos juk skirtos gulejimui tik, o po gulejimo kaip nusipraust po dusu paskui? atsistoti, nejutei ir po biski leisti vandeni? suprantu, jeigu toje pacioje patalpoje butu ir dusdas, tada islipi, nuleki i dusa ir viskas,bet dusas pas mus pirmam aukste doh.gif

Hemnes normalia kaina, aisku, paemus kelias spinteles gaunas apie 2.5tukst, bet bent keliem metam gal gerai butu?
Papildyta:
QUOTE(Mifi @ 2014 06 28, 11:55)
Gražios plytelės  wub.gif  Turėtų gražiai žiūrėtis.

Pažiūrėjau ikėjos psl, kad tos hemnes yra spec. prie vonios. Aš maniau, kad jūs pirksit kaip komodą ir patys pjausit skylę. Na tai jei jie daro voniai, tai gal ir nieko, laikytų.  ax.gif

oj ne, yra vonios, tik jos pusines, gal kazkaip impregnuotos, bet ciupinejant nejauciu skirtumo nuo paprastu doh.gif
Atsakyti
O jūs dėsit kokią stiklinę sienelę, kad po dušu eitų nusipraust? ax.gif
Ir kokią vonią išsirinkot?

Aš žiūriu į villeroy irgi stačiakampę. Ten ir spintelių mačiau neblogų, tik kainos jaučiu irgi neblogos. Reiks kokią dieną nuvažiuoti ten pas juos pasišiurpinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 06 28, 12:10)
O jūs dėsit kokią stiklinę sienelę, kad po dušu eitų nusipraust? ax.gif
Ir kokią vonią išsirinkot?

Aš žiūriu į villeroy irgi stačiakampę. Ten ir spintelių mačiau neblogų, tik kainos jaučiu irgi neblogos. Reiks kokią dieną nuvažiuoti ten pas juos pasišiurpinti  biggrin.gif

nieko nedesim, yra dazu, kuriais galima dazyt duso kabinos vidu. aisku, jie gan brangus, bet man nesinori nieko deliot smile.gif bus matyt, jei kazkas bus negerai, desim kazka.
http://www.duliuksa....qd_eggshell.htm
http://www.latlita.l...riui-flagman-35

mes Kaldewei plienine nusiziurejom, turejom akriline - daugiau nenorim. akmens mases neiperkam, nes geros prasideda nuo 8tukst kazkur, o tos pigesnes, tai viduj toks cementelis pilkas, jei iskeli, atsiranda pilka duobute doh.gif
tai mum vonia gausis apie 3tukst ten su visokiom dangom ir t.t., plius 20m(o gal 30) garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 28 birželio 2014 - 12:19
QUOTE(lyrika @ 2014 06 28, 10:43)
*bet as noriu "imontuojamos vonios", ta prasme, kad ji butu ne laisvai pastatoma, bet aplipdoma plytelem bent prie sienos puses, nes grozis groziui, bet neisivaizduoju ar pagulejus tokioj vonioj ir paskui prausiantis po dusu neprisitaskytu uz vonios. jeigu butu laisvai statoma vidury kambario, tada taip, bet dabar..

**tik va klausimas ar graziai ziuretusi prie margu grindu dar kazkokiom kad ir baltom plytelem ar kokiom tai plokstem apklijuota vonia  doh.gif

*jei vonia ant kojelių, galima palikti kelių centimetrų kraštą, nepriglausti prie pat sienos. tuomet tikrai viskas ten puikiai išsivalytų ir nesikauptų vanduo.
o jei glausit prie pat sienos, tuomet jau reikėtų sandarint, kad kažkur išbėgęs vanduo nesikauptų.
pas mus bute stovi primontuota vonia be jokių užuolaidėlių ar sienelės, dušo atskiro irgi nėra. tai prausiantis po dušu, vos vos prisitaško ant grindų. bet tai ne problema, išvalai po visko ir tiek. tik kai vaikai prausiasi, daugiau pritaško. bet tai kai grindys - plytelės, nieko baisaus juk smile.gif

**o kas čia gali nesiderint? neįsivaizduoju saugesnio derinio kaip baltos sienos prie margų grindų.
user posted image
dar įdomiau, kai sienos ne vien baltos.
user posted image

jei vonios šoną klijuosit, tai rinkčiausi tas pačias plyteles kaip ir sienoms.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 06 28, 13:24)
*jei vonia ant kojelių, galima palikti kelių centimetrų kraštą, nepriglausti prie pat sienos. tuomet tikrai viskas ten puikiai išsivalytų ir nesikauptų vanduo.
o jei glausit prie pat sienos, tuomet jau reikėtų sandarint, kad kažkur išbėgęs vanduo nesikauptų.
pas mus bute stovi primontuota vonia be jokių užuolaidėlių ar sienelės, dušo atskiro irgi nėra. tai prausiantis po dušu, vos vos prisitaško ant grindų. bet tai ne problema, išvalai po visko ir tiek. tik kai vaikai prausiasi, daugiau pritaško. bet tai kai grindys - plytelės, nieko baisaus juk smile.gif

**o kas čia gali nesiderint? neįsivaizduoju saugesnio derinio kaip baltos sienos prie margų grindų.
user posted image
dar įdomiau, kai sienos ne vien baltos.
user posted image

jei vonios šoną klijuosit, tai rinkčiausi tas pačias plyteles kaip ir sienoms.
user posted image

hm.. na dar reiks pagalvoti, gal tikrai nera taip jau blogai. bet jei ne ant kojeliu? kaip prieiti tada, jei pristumta salia? kokia pas jus vonia ant kojeliu? kiek mokejot? smile.gif ar viskas ok su ja?

as turejau omeny apie pati vonios "bliuda", jeigu sienos baltos dazytos, grindys margos, o tai pati "bliuda" kuom apklijuoti, jeigu jis imontuojamas? paskutineje foto tai visa siena su "bliudu" suislieja, bet kazin jei atskirai?

Atsakyti