Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

sveikutes, ne i tema, bet gal kuri namo vidaus sienoms naudojote Benjamin moore dazus?gal pasidalintumete kontaktais dazytoju kurie dirbo su siais dazais buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif :4u:domintu meistais Kaune.lauksiu kontaktu i AZ. Is tikruju domintu ir kiti geri dazytojai dazantys ne tik siais dazais, musiskiai susivelino. Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 29 liepos 2014 - 14:30
QUOTE(sat @ 2014 01 12, 19:43)
Aš supratau, kad noriu kažko panašaus į skandinavišką stilių, kai jau baiginėjom statybas. Fasadą kiek galėjau pritempiau prie skandinaviško, aišku mano supratimu skandinaviško. Labai gailiuos, kad nepasidarėm langų skirtukų. Į išieškotą, apgalvotą stilių nepretenduoju, jis toks paprastas daugiau.

Ar esate kas pasidarę tuos skirtukus? Kaip darėt: ar tik viduje jie? Kažkada norėjau tokių langų, bet suskirstymas tikrasis išbrangina labai turbūt. Dar: sunku valyti, namo eksterjerą padaro gana pretenzingą ir labiausiai tinka baltiems langams (norėčiau medžio spalvos). Žodžiu, vien minusai, bet vistiek labai gražu pažiūrėt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 29 liepos 2014 - 22:06
QUOTE(ggrass @ 2014 07 29, 21:59)
Ar esate kas pasidarę tuos skirtukus? Kaip darėt: ar tik viduje jie? Kažkada norėjau tokių langų, bet suskirstymas tikrasis išbrangina labai turbūt. Dar: sunku valyti, namo eksterjerą padaro gana pretenzingą ir labiausiai tinka baltiems langams (norėčiau medžio spalvos). Žodžiu, vien minusai, bet vistiek labai gražu pažiūrėt:)
Aš irgi labai norėjau tokių langų, bet kaina žymiai pakyla. Kaip tie skirtukai būtų sumontuoti, net nesigilinom
O variantų tai tikrai būna įvairių.
Mano mamos name skirtukai lango viduje, tarp dviejų stiklų. Valant ypač patogu.
Dar esu mačiusi variantų, kai tie skirtukai – stiklo išorėje, bet iš namo vidaus. Viduj valyt sudėtingiau, bet iš lauko pusės paprasta, o ir lauko oro sąlygos nepaliečia, nesideformuoja ir t.t.
Tai tą variantą, kai skirtukai iš namo vidaus, manau, galima pasidaryti bet kada, net kai langai jau būna sumontuoti. Tiesiog užsisakyti, kad pagamintų ir apklijuotų g.gif
Atsakyti
Bet man tuomet toks biški kičas atrodo, kai tik iš vienos pusės ar tik viduje
Atsakyti
kažkada yra tekę valyti langus su daug mažų langiukų. Jau vientisą langą nuvalyti yra ką veikti, o apeiti visus tuos mažus kampiukus - žiaurus darbas. Grožis grožiu, bet praktinė pusė tai jau schmoll.gif nebent valant išorines groteles galima išimti - tada viskas ok. arba yra namų tvarkytoja biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar ant tokio paprasto balto virtuvinio su tokiom pat rankenėlėm kaip foto, tiktų šviesus marmurinis stalviršis? g.gif Grindys bus blizgus balta/pilka marmuras.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 31, 11:50)
Kaip manot, ar ant tokio paprasto balto virtuvinio su tokiom pat rankenėlėm kaip foto, tiktų šviesus marmurinis stalviršis?  g.gif Grindys bus blizgus balta/pilka marmuras.

user posted image

man norėtųsi truputėlio kontrasto, taip kaip foto, nes kitaip viskas bus labai šviesu.
Atsakyti
Ai dar pamiršau parašyt, kad virtuvėj du langai, kurių palangės bus ąžuolinės, užsakiau lygiai tokį pat ir stalviršį, bet dabar galvoju gal marmurinį reikėjo imt, praktiškiau. Bet bijau, kad bus per daug spalvų ir tekstūrų (grindų plytelės, sienų plytelės, palangės ir stalviršis) g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 31, 10:59)
Ai dar pamiršau parašyt, kad virtuvėj du langai, kurių palangės bus ąžuolinės, užsakiau lygiai tokį pat ir stalviršį, bet dabar galvoju gal marmurinį reikėjo imt, praktiškiau. Bet bijau, kad bus per daug spalvų ir tekstūrų (grindų plytelės, sienų plytelės, palangės ir stalviršis)  g.gif  doh.gif

Man mediniai jaukiau atrodo, mes irgi ąžuolinį užsisakėm. Baldai balti. Palangės, beje, irgi ąžuolinės, tik bijau, kad atspalviai gali nesutapt, nes ne iš ten pat imta.
Dėl sienų plytelių tik neapsisprendžiu niekaip.
Atsakyti
Aš pradėjau galvot apie marmurinį į pilkumą kokį nors stalviršį, nes vyras prigąsdino dėl medinio, kad reikės labai saugoti... doh.gif doh.gif Tik man medinis irgi jaukiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 31, 12:52)
Aš pradėjau galvot apie marmurinį į pilkumą kokį nors stalviršį, nes vyras prigąsdino dėl medinio, kad reikės labai saugoti...  doh.gif  doh.gif  Tik man medinis irgi jaukiau  wub.gif

aišku, marmurinis patvaresnis. o dėl medinio, tai iš patirties galiu pasakyti, kad svarbiausia - ant jo nepjaustyti.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 07 31, 14:02)
aišku, marmurinis patvaresnis. o dėl medinio, tai iš patirties galiu pasakyti, kad svarbiausia - ant jo nepjaustyti.

O karštą skardą padėti galima? g.gif Aš galvoju nusipirkti marmuro nestoro koki kvadratuką ir pasidėti prie orkaitės ant stalviršio, kad galėčiau ištraukus skardą greit padėt. g.gif
Atsakyti