Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(laumzirge @ 2014 07 08, 13:40)
pirma mintis buvo tai kad pas močiutę kaime biggrin.gif antra mintis buvo, kad turbūt negausite, nes tokiomis kopėčiomis lipti nepatogu.

Moiutės kaime senokai nebėra, bet ir kopėčios kaime lipti skirtos, o čia daugiau dekoracija, reiks ko gero bandyti meistrauti pačiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 08, 13:46)
Moiutės kaime senokai nebėra, bet ir kopėčios kaime lipti skirtos, o čia daugiau dekoracija, reiks ko gero bandyti meistrauti pačiai  g.gif

Čia yra kažkas panašaus: http://www.bijunai-p...namai/kopecios/
Atsakyti
Mes pagaliau šiandien užsakėme vonią, unitazus, kriaukles, spinteles ir virtuvinę kriauklę. Pfuuu kaip atslūgo dabar, buvo didelis galvos skausmas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors darėte balintas medinių lentų grindis? Kuo jos yra balinamos? Beicuojamos, alyvuojamos ar tiesiog dažomos?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 07 08, 17:22)

Ačiū 4u.gif bet kaina unsure.gif pati pasidarysiu, nieko čia nebus kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Tylu ramu čia pas mus smile.gif

Sakykit, kas turit langus vonios kambariuose, kokias užuolaidas pasirinkot? Ar ne užuolaidas? ax.gif

Aš galvoju apie baltas medines žaliuzes, na bet dar svarstau, nes turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 14, 12:09)
Labas 4u.gif

Tylu ramu čia pas mus  smile.gif

Sakykit, kas turit langus vonios kambariuose, kokias užuolaidas pasirinkot? Ar ne užuolaidas?  ax.gif

Aš galvoju apie baltas medines žaliuzes, na bet dar svarstau, nes turiu laiko  biggrin.gif

Aš svarstau apie bambukinius roletus, nes esu turėjusi žaliuzes, tai jų valymas buvo gana varginantis darbas
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 14, 12:09)
Labas 4u.gif

Tylu ramu čia pas mus  smile.gif

Sakykit, kas turit langus vonios kambariuose, kokias užuolaidas pasirinkot? Ar ne užuolaidas?  ax.gif

Aš galvoju apie baltas medines žaliuzes, na bet dar svarstau, nes turiu laiko  biggrin.gif

Mes uzsakinejant langus pasakem kad voniai tai padare toki matinta.šviesu,bet nieko nesimato.jkazkur maciau nete graziu lipniu pleveliu spec.langams
Atsakyti
Aš vonioj noriu užuolaidų, vyras labiau linksta prie baltų medinių žaliuzių, tai kol kas nenuspręstas šitas klausimas ir dangstomės paklodėmis langą smile.gif
Atsakyti
Mestelkit kokių nuorodų į blogus ar pan. (gal kas turit po ranka). Ieškau įdėjų miegamajam. Taikau labiau į jaukų skandinavišką stilių su klasikos elementais. Kokias spintas gaminatės-perkate įsipaišančias į tokį stilių?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 07 08, 19:12)
Merginos, gal kas nors darėte balintas medinių lentų grindis? Kuo jos yra balinamos? Beicuojamos, alyvuojamos ar tiesiog dažomos?

Visokiais budais, jei beicas - jos bus permtomos labiau, o dazytos - arba visiskai baltos, arba ciut permatomos.

Beicuotos
user posted image

Dazytos ir su tamsintais tarpais
user posted image
Atsakyti
http://www.namudizai...n..._ref_map=[] - išskirtinis
Atsakyti