Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Daubarė @ 2014 07 15, 17:55)
Mestelkit kokių nuorodų į blogus ar pan. (gal kas turit po ranka). Ieškau įdėjų miegamajam. Taikau labiau į jaukų skandinavišką stilių su klasikos elementais. Kokias spintas gaminatės-perkate įsipaišančias į tokį stilių?

prisidedu prie klausimo, Miegamąjį darau
balta - juoda - medis

Baltos sienos, juodas telikas, aparatūra, detalės, lova medis
čia man labai gražu (nors ir pavojinga kaip rašo biggrin.gif )

http://www.manonamai...e.d?id=61040367

Atsakyti
įsivaizduoju savo miegamąjį ale tokį (pasididinti pag.foto) tik langai dideli :
http://www.ardena.lt...inines-zaliuzes
Atsakyti
sveikos. Pas mus irgi yra balta - juoda - medis. Sienos baltos, tik viena siena su juodais ornamentais. Juodas teliko staliukas, ant kurio teliko nusprendėm nestatytii. Lova ir spintelės prie lovos bei spinta šviesaus medžio. o Spinta paprasta su stumdomomis durimis, labai panašios spalvos kaip lova.

stilius nėra grynai skandinaviškas, bet jo įkvėpta kūriau interjerą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 17 liepos 2014 - 12:10
O sienas dazote grynai baltas. ar su atspalviu. Noriu as svetaines sienu baltu. Bet kazin ar dazyti be jokio pigmento grynai baltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 07 17, 20:56)
O sienas dazote grynai baltas. ar su atspalviu. Noriu as svetaines sienu baltu. Bet kazin ar dazyti be jokio pigmento grynai baltas g.gif

Jei nors kazkiek yra pigmento, tai jau nera balta spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Man juoda balta ir raudona klaikus derinys doh.gif Ir kažkaip su skandinavišku stilium niekaip nesusieju tokio derinuko. g.gif

Mes svetainės sienas dažysim grynai baltai, be jokio atspalvio. O miegamąjį darysim balta, pilka, bet ne tapetuosim, o taip pat dažysim smile.gif

Vakar užmačiau internete SMEG firmos visokius rakandus (kombainus, kokteilines ir t.t.), tai kaip užsimaniau... Nu gal kadanors.. bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 17, 10:31)

o Dieve, kaip viskas gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 18, 08:27)
Man juoda balta ir raudona klaikus derinys  doh.gif Ir kažkaip su skandinavišku stilium niekaip nesusieju tokio derinuko.  g.gif

Nelabai ir man, o dar tie klasikiniai ornamentai juoda-balta miegamajame tai iš vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 07 18, 08:27)
Man juoda balta ir raudona klaikus derinys  doh.gif Ir kažkaip su skandinavišku stilium niekaip nesusieju tokio derinuko.  g.gif

o man visai patinka. Pvz čia gražiai žiūrisi toks spalvų derinys
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nerodo g.gif
Papildyta:
Dar tikro skandinaviško (klimato prasme) grožio

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 07 17, 12:31)

bigsmile.gif Geras. Esu mačiusi žurnale šį stalą, suoliuką ir vieną paveikslą kitame interjere, turbūt kituose šeimos namuose. Arba po kažkokių pokyčių. Idėjoms ir fantazijai paganyti tokie vaizdai thumbup.gif

-----
Ir paskutinės foto tokios kitokios.. atšiauriai jaukios.. židinys ledynuose bigsmile.gif
Retas pavyzdys kaip gerai tinka vitrinos.
Atsakyti
Vonia wub.gif
user posted image
Atsakyti