Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

Louhi, prašau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 23 sausio 2015 - 10:45
QUOTE(irisas @ 2015 01 23, 10:44)
Louhi, prašau
user posted image

Man čia jau ne skandinaviškas, o modernus interjeras, toks ofisinis ax.gif no offence 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 01 23, 11:55)
Man čia jau ne skandinaviškas, o modernus interjeras, toks ofisinis  ax.gif no offence  4u.gif

Aš ir nepretenduoju į skandinavišką biggrin.gif Tiesiog paskaitau temą, pasigrožiu kitų interjerais thumbup.gif O Louhi prašė sofos, ją ir parodžiau. Na, bet pas mus dar vyksta procesas, užuolaidų, šviestuvų, ne laikino valgomojo stalo trūksta, na, dar daug visko biggrin.gif Ir tikiuosi, kad sudėjus viską ko dar taip trūksta nebebus toks ofisinis biggrin.gif
Atsakyti
as prasysiu irgi patarimo:
vienoj erdvej virtuve su svetaine. Virtuves sviestuva pirkome pirmesni ir kaina pigiau grybo.
Svetaines zonoj pradzioj kabejo iljiciaus lempute, nes niekaip nesugalvojau ko noriu ir kas tinka.
Paskui pamaciau sita ir isimylejauSvetaines sviestuvas
Dabar reikia pakeisti virtuvini. BET I KOKI ???? Nesinori brangaus, nes namas ekonominio tipo.
Neturiu normalios erdves foto- visur bardakas doh.gif
user posted image
Sofutes bus Ektorp sviesiais apmusalais. Sienos visur baltos, iskyrus kur matosi plytos- jos eina per visa siena ir svetainej. Kairej stovi dar ketaus krosnele (cia nesimato)
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 01 23, 10:44)
Louhi, prašau
user posted image

Ačiū labai aciuks.gif O neišsisėdi ji? Praleidau kiek laiko ją turit? bigsmile.gif
Spalvos tai suderintos, nors ir ne skandinaviškas interjeras wink.gif

Man tai šitokio modelio Soderhamn patinka, tik, kad, spėju, nelabai jauku bendrauti su svečiais. O dviese tai jo... wub.gif Imčiau tokias dvi, bet pilkos spalvos ax.gif

user posted image

Nu ir čia man labai gražu Soderhamn šezlongas. O jei grindys būtų natūralaus ąžuolo - tobula wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 23 sausio 2015 - 12:16
Mes taip pat nusprendem deti laminata, del keliu priezasciu, tos pacios prieziuros, bet taip ir del kainos. Technologijos jau pazengusios, yra labai geru laminatu, net neatsikirsi, kur medines grindys kur ne, yra placiu lentu ir pan. Beje Mifi gal pamenate laminato tikslu spalvos pavadinima? 4u.gif

Ir dar turiu klausima visoms: vyras labai labai nemegsta uzuolaidu sad.gif Ir nori visur roletus, ar kazka pan. Man asmeniskai be uzuolaidu nejauku, nors naktiniu zinoma, galima nenaudoti, jos labai priduoda sarmo, jei graziai sukomponavus kampuose. Ka manote siuo klausimu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 23 sausio 2015 - 13:01
QUOTE(Muxius @ 2015 01 23, 11:48)
as prasysiu irgi patarimo:
vienoj erdvej virtuve su svetaine. Virtuves sviestuva pirkome pirmesni ir kaina pigiau grybo.
Svetaines zonoj pradzioj kabejo iljiciaus lempute, nes niekaip nesugalvojau ko noriu ir kas tinka.
Paskui pamaciau sita  ir isimylejauSvetaines sviestuvas
Dabar reikia pakeisti virtuvini. BET I KOKI ???? Nesinori brangaus, nes namas ekonominio tipo.
Neturiu normalios erdves foto- visur bardakas  doh.gif
user posted image
Sofutes bus Ektorp sviesiais apmusalais. Sienos visur baltos, iskyrus kur matosi plytos- jos eina per visa siena ir svetainej. Kairej stovi dar ketaus krosnele (cia nesimato)

Tokio tipo Ikėjiniai šviestuvai bent jau man labai pigiai atrodo realybėje, ar apžiūrėjote?
Virtuvėje dar matosi pora šviestuvų virš plautuvės ir virš darbastalio, manau, kad į juos atsižvelgti irgi reikia derinant virtuvės šviestuvą.
Jūsų stilius kiek matosi iš labai neryškios foto toks rustic skandinaviškas, todėl man tokie lengvi kristaliukai nelabai žiūrėtųsi, kristalai gali būti, bet ant masyvensio šviestuvo ir imčiau ne chromo spalvos.
Jums reikia įnešti ir juodos spalvos į interjerą dėl krosnelės, mano požiūriu ir toks šviestuvas tiktų
user posted image
Šitas dar
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 23 sausio 2015 - 13:52
Metine, o kodėl vyras nemėgsta užuolaidų? Gal jis dar nežino, kad mėgsta? Jūs pabandykit vizualizuoti jam savo idėją. Parinkit panašių pavyzdžių, ne tik langų su užuolaidoms, bet ir detalių. Gal rasit kompromisą. Šiaip ir tušti langai yra gražu, ką ir matome daugelyje skandinaviškų interjerų pavyzdžių.

Dar išeitis būtų natūralios medžiagos romanetės (ar kaip jas lietuviškai vadina). Tai toks švelnesnis variantas nei roletai, yra tikrai nuostabių pavyzdžių, tik be abejo jos, turėtų tikti ir prie visumos.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 01 23, 12:58)
Mes taip pat nusprendem deti laminata, del keliu priezasciu, tos pacios prieziuros, bet taip ir del kainos. Technologijos jau pazengusios, yra labai geru laminatu, net neatsikirsi, kur medines grindys kur ne, yra placiu lentu ir pan.

Geras laminatas dažnai kainuoja panašiai ar net daugiau nei medis. Aišku, priežiūra ir dėvėjimasis kitas, bet basomis stovint ant laminato niekada nepasakysi, kad nesupranti, ant ko stovi. Ir žiūrint kokio efekto norisi namie, ar labai bijoma to pasidėvėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2015 01 23, 14:52)
Metine, o kodėl vyras nemėgsta užuolaidų?

Dar išeitis būtų natūralios medžiagos romanetės (ar kaip jas lietuviškai vadina). Tai toks švelnesnis variantas nei roletai, yra tikrai nuostabių pavyzdžių, tik be abejo jos, turėtų tikti ir prie visumos.

Ta ir turejau galvoje romanetes, ne roletus doh.gif

Na jis sako, kad jam senoviska, ir sutinku, kad naktiniu nesinoretu varstyti, o tik palikti, jas del grozio. Jauciu kompromisas bus pirmas aukstas su salonu ir su uzuolaidom, o miegamieji, kadangi labiau funkciski - su romanetem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 01 23, 12:58)
...
Ir dar turiu klausima visoms: vyras labai labai nemegsta uzuolaidu sad.gif Ir nori visur roletus, ar kazka pan. Man asmeniskai be uzuolaidu nejauku, nors naktiniu zinoma, galima nenaudoti, jos labai priduoda sarmo, jei graziai sukomponavus kampuose. Ka manote siuo klausimu? ax.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2015 01 23, 13:52)
...

QUOTE(metine @ 2015 01 23, 14:26)
Ta ir turejau galvoje romanetes, ne roletus  doh.gif

Na jis sako, kad jam senoviska, ir sutinku, kad naktiniu nesinoretu varstyti, o tik palikti, jas del grozio. Jauciu kompromisas bus pirmas aukstas su salonu ir su uzuolaidom, o miegamieji, kadangi labiau funkciski - su romanetem smile.gif

Mes bute nusprendėm atvirkščiai smile.gif Pa mus langai dideli, iki pat grindų, tai miegamajame užuolaidas kabinome (vyras norėjo), o gyvenamajame kambaryje ir virtuvėje - romanetes. Man jos nerealiai patinka, na ir labai patogu, "nesuvalgo" kambario erdvės, atidengia gražų vaizdą į mišką, o jei vakare norisi "pasislėpti", tuomet nuleidžiam. Šiuo klausimu pritariu jūsų vyrui wink.gif Yra tikrai gražių ir natūralių audinių romanetėms.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 23 sausio 2015 - 14:57
QUOTE(metine @ 2015 01 23, 15:26)
Ta ir turejau galvoje romanetes, ne roletus  doh.gif

Pas mus dabar virtuves zonoj medines placiu lameliu zaliuzes, o svetaines zonoj vitrina plika. tai tikrai prasosi naktines uzuolaidos del jaukumo. Nors pradzioj buvo mintis palikti plika langa. Kai pagyvenom tai vyras nebesibaido uzuolaidu biggrin.gif

CARPE DIEM- 4u.gif ACIU- pvz labai sutampa su mano skoniu ir vizija. Labai panasu numacius buvau, bet abejojau 4u.gif
Atsakyti