Sveikos
QUOTE(Rutule @ 2013 12 15, 21:20)
Nusipirktus ir nepanaudotus, gal ir galima. Juk ir JAV tokia galimybė yra, na, bet nupurkštų, tai tikrai ne.
Šiaip jau LT, kaip ir visoje ES (Tarybos reglamentu (EEB) Nr. 2658/87 ) kosmetikos, parfumerijos ir tualetiniai preaparatai (kaži ką ši sąvoka apima

) net ir nepanaudoti ir nepradaryti nepriimam (tam ir būna parduotuvėje šių prekių testeriai). Reglamentas numato, kad nepradarytas kosmetikos prekes pardavėjas gali priimti laisva valia, bet nieko neprivalo.
Olandija lyg ir ES narė
Matau tik vieną atvejį, per teismą turint rašytinių įrodymų, kad prekė sukėlė sveikatos pablogėjimą
QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 22:02)
buciau zinojus kad toks idiotiska diskusija uzvirs buciau pries 5 metus visus cekius isaugojus

net su grazinimu lapelis buvo
Grąžinant prekę, prekybininkui reikalingas ir pirkimo čekis. Ar jūs tokia apdairi, kad net pirkimo čekio kopiją buvote pasidarius?
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 22:10)
Jo kad amerikoj viskas zmogui ta zinau.

Kadangi nagrinėjau socialines žmonių garantijas skirtingose pasaulio šalyse, drystu teigti, kad Amerikoje jos vienos blogesnių. Iki ES oi kaip jiems toli. Amerikoje socialinių garantijų (sveikatos apsauga, teisės į pašalpas, darbo teisės) žmogus beveik neturi. Viskas paremta rinkos ekonomikos dėsniai.
QUOTE(Rutule @ 2013 12 16, 08:36)
Jei praktiškai susidūrėt su tuo ok, bet nemanau, kad visi žmonės yra tokie nagli kaip jūs, kad ateinat su nuteptu kremu ir grąžinat.
Mano akimis čia ne naglumo, o teisinio reglamentavimo klausymas.
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 08:47)
Ilgai tylėjau, bet parašysiu.
Prieš kelis metus esu dirbusi kosmetikos kompanijoje Lietuvoje. Ir tikrai yra GRĄŽINAMI panadauti kremai.
O jūsų darbdavys po tokių priimtų prekių atgal neatleido? Aš turbūt atleisčiau