Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Vakar vaikas kaip trenkesi man i nosi doh.gif uztat kaip man siandien visa smegenine ten kazkur ties ta vieta viduje plysta doh.gif blink.gif tikiuosi koks vienintelis smegenun siulas nenutruko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 10:04)
Drąsiai - Avon 4u.gif

na avon tai platinama kosmetika kuria isgija is katalogo galbut todel grazinimas galimas g.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 10:05)
Vakar vaikas kaip trenkesi man i nosi  doh.gif uztat kaip man siandien visa smegenine ten kazkur ties ta vieta viduje plysta  doh.gif  blink.gif tikiuosi koks vienintelis smegenun siulas nenutruko  doh.gif

doh.gif man vaikas kaladele metes galvon buvo, mazai nepasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 10:04)
Drąsiai - Avon 4u.gif

tai vat mieloji nuo to ir reikia pradet. As mamai kazkada is kristutes gerlen krema nupirkau. Ji tik uztepe uzsidege veidas. As us kremo i kristute, o jie man ir sako eik is kur atejus. Douglase pries 3 metus norejome tiesiog sukeisti kvepalus. Paprase nupirkti vienas zmogus is BLR. Mes nupirkom, tik kad ne tuos chanelius. Sakom kaina ta pati, viskas tas pats, sukeiskite tik ir nesutiko. net nebuvome atplese, atejom su cekiu.

Avopn, Oriflame ju ir parduotuvese nera...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 10:07)
na avon  tai platinama kosmetika  kuria isgija  is katalogo galbut todel grazinimas galimas g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 09:04)
Drąsiai - Avon 4u.gif

Tai tinklinio marketingo turbut visos firmos priima... Bet maxima tj nepriimtu
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Rutule @ 2013 12 15, 21:20)

Nusipirktus ir nepanaudotus, gal ir galima. Juk ir JAV tokia galimybė yra, na, bet nupurkštų, tai tikrai ne.

drinks_cheers.gif
Šiaip jau LT, kaip ir visoje ES (Tarybos reglamentu (EEB) Nr. 2658/87 ) kosmetikos, parfumerijos ir tualetiniai preaparatai (kaži ką ši sąvoka apima g.gif ) net ir nepanaudoti ir nepradaryti nepriimam (tam ir būna parduotuvėje šių prekių testeriai). Reglamentas numato, kad nepradarytas kosmetikos prekes pardavėjas gali priimti laisva valia, bet nieko neprivalo.
Olandija lyg ir ES narė rolleyes.gif
Matau tik vieną atvejį, per teismą turint rašytinių įrodymų, kad prekė sukėlė sveikatos pablogėjimą g.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 22:02)
buciau zinojus kad toks idiotiska diskusija uzvirs buciau pries 5 metus visus cekius isaugojus  doh.gif net su grazinimu lapelis buvo  doh.gif

Grąžinant prekę, prekybininkui reikalingas ir pirkimo čekis. Ar jūs tokia apdairi, kad net pirkimo čekio kopiją buvote pasidarius?

QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 22:10)

Jo kad amerikoj viskas zmogui ta zinau.

blink.gif Kadangi nagrinėjau socialines žmonių garantijas skirtingose pasaulio šalyse, drystu teigti, kad Amerikoje jos vienos blogesnių. Iki ES oi kaip jiems toli. Amerikoje socialinių garantijų (sveikatos apsauga, teisės į pašalpas, darbo teisės) žmogus beveik neturi. Viskas paremta rinkos ekonomikos dėsniai.
QUOTE(Rutule @ 2013 12 16, 08:36)

Jei praktiškai susidūrėt su tuo ok, bet nemanau, kad visi žmonės yra tokie nagli kaip jūs, kad ateinat su nuteptu kremu ir grąžinat.

Mano akimis čia ne naglumo, o teisinio reglamentavimo klausymas.
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 08:47)
Ilgai tylėjau, bet parašysiu.
Prieš kelis metus esu dirbusi kosmetikos kompanijoje Lietuvoje. Ir tikrai yra GRĄŽINAMI panadauti kremai.

O jūsų darbdavys po tokių priimtų prekių atgal neatleido? Aš turbūt atleisčiau blush2.gif
Atsakyti
ziurekite, net batus, visur dabar raso priima atgal tik nedevetus. tai reiskia, kad jei uzsidesi, iseisi i lauka ir nukris padai kad ir ta poacia diena ju nepriims. nors Salamander man po menesio laiko pakeite i visiskai naujus batus. Bet tai buvo tada, kai salamander tik tik atsidare lietuvoje.
Atsakyti
man buvo pikta kai gavau sudziuvusi tusa is kristutes dovanu, su cfekiuku nulekiau apkeisti tai net i kalbas nesileido..

nebloga kaina gal kuri turejot kaip sie modeliukai storesnem blauzdom kazi:geda

http://www.ideeli.co...olor_id=3402466
Atsakyti
Brungioji JMD ir kitos kulinares reik patarimo...
Mama vakat uzsiprase kaledom virtuviniu zirkliu... Kokios geros ir kokybiskos? Kur pirkt?
Atsakyti
Labas rytas merginos:) 4u.gif
Inga, siandien vakare,apie 18val. vyras uzvaziuos prekyciu, jei busite?smile.gif
vakar nuejau tuk tuk, tuk tuk, niekas neatidaro, paskui temutej pamaciau, kad mergaites sneka, jog jus isvykusi:)
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 16, 10:15)
Brungioji JMD ir kitos kulinares reik patarimo...
Mama vakat uzsiprase kaledom virtuviniu zirkliu... Kokios geros ir kokybiskos? Kur pirkt?

zinok neturiu tokiu lotuliukas.gif tau ju reik kam, vistai karpyt, teslai ar kam?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 10:13)
ziurekite, net batus, visur dabar raso priima atgal tik nedevetus. tai reiskia, kad jei uzsidesi, iseisi i lauka ir nukris padai kad ir ta poacia diena ju nepriims. nors Salamander man po menesio laiko pakeite i visiskai naujus batus. Bet tai buvo tada, kai salamander tik tik atsidare lietuvoje.

Aš dirbau "Danijoj" studentė būdama, prieš daugiau 10 metų. Tai mes keisdavom net ir suplyšusius arba atnešdavo ir sakydavo - man čia spaudžia, tai atiduodavom savo batsiuviui pataisyt nemokamai ir vėl grąžindavom. Kaip dabar yra nežinau.

H&M stebėjau tokią situaciją: ateina moteriškė su megztiniu, nori gražint. Megztinis tvarkingas, su etikete, čekiu. Tai pardavėja tiek klausinėjo, kas, kodėl, už ką, tiek tikrino megztinį, kad net man nejauku pasidarė. Įsivaizduoju kaip ta pirkėja jautėsi, jaučiu kaip koks vagis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 16 gruodžio 2013 - 09:18