Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 21:35)
nesigincysiu uzknisa  ax.gif
nei pigu lt, nei kristiana nepridejo  g.gif

kristute neduoda ir man sampliu blush2.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 21:40)
kokius pirkai?
panos,kokie puodai geriausi?
[/b]
drinks_cheers.gif

rolleyes.gif aktualus klausimas bigsmile.gif man reik normalios keptuves ir greipuodzio bigsmile.gif

rapojuk kaip tavo sveikata?
Atsakyti
Milencik, o kaip Jums sitas UGG modeliukas? panasus i jusu norima
ir kaina dabar labai gera thumbup.gif
http://www.6pm.com/ugg-lilyan-stout
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 16, 10:18)
Aš dirbau "Danijoj" studentė būdama, prieš daugiau 10 metų. Tai mes keisdavom net ir suplyšusius arba atnešdavo ir sakydavo - man čia spaudžia, tai atiduodavom savo batsiuviui pataisyt nemokamai ir vėl grąžindavom. Kaip dabar yra nežinau.

H&M stebėjau tokią situaciją: ateina moteriškė su megztiniu, nori gražint. Megztinis tvarkingas, su etikete, čekiu. Tai pardavėja tiek klausinėjo, kas, kodėl, už ką, tiek tikrino megztinį, kad net man nejauku pasidarė. Įsivaizduoju kaip ta pirkėja jautėsi, jaučiu kaip koks vagis.

drabuzius priima mielai. pti esu grazinus ne syki,. kai B pirkdavau tai pacios siulydavo. Netiks grazinsite.

O batus perkant imeta tokia kortele dabar. Realiai grazinimo terminas turi buti menuo kaip ta tarnyba kazkada poer telika aiskino - vartotoju teises. O jie raso 14 dienu ir priima tik nepazeista, be devejimo zymiu. tai reiskia nedeveta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:16)
zinok neturiu tokiu  lotuliukas.gif tau ju reik kam, vistai karpyt, teslai ar kam?

Aga vistytei ir pan...

Vakar mama tokia skania antyte iskepe o zirkles jos suluzo kazkada, neturejo su kuo karpyt... tj sako gal nupirk man zirkles kaledom...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 10:08)
tai vat mieloji nuo to ir reikia pradet. As mamai kazkada is kristutes gerlen krema nupirkau. Ji tik uztepe uzsidege veidas. As us kremo i kristute, o jie man ir sako eik is kur atejus. Douglase pries 3 metus norejome tiesiog sukeisti kvepalus. Paprase nupirkti vienas zmogus is BLR. Mes nupirkom, tik kad ne tuos chanelius. Sakom kaina ta pati, viskas tas pats, sukeiskite tik ir nesutiko. net nebuvome atplese, atejom su cekiu.

ir as i ta pacia tema - pirkau tusa LT. per ziopluma pasiemiau ne ta spalva, kurios norejau. isejau is parduotuves, atsisedusi i auto issitraukiu is maisiuko apziureti - ziuriu, kad ant tuso uzklijuotas spalvos popieriukas rudas, o ne juodas...
max po 10min gryztu i ta pacia parduotuve ir prasau pakeisti i lygiai toki pat tusa tik kitos spalvos. ir ka - pardaveja pasiunte is kur atejus... nors ir cekis buvo, ir net neprasuktas tusas...

skambinau i vartotoju teises, tai man pasake - kosmetika nekeiciama.
paskui skambinau i tos parduotuves adiministracija, isdesciau kas ir kaip, tai sako ateikit su cekiu i ta pacia parduotuve, kur pirkot, pardavejoms pasakysim, kad pakeistu. bet daugiau bukite atidi ir ziurekit, ka perkat, nes keisti mes neprivalom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 16 gruodžio 2013 - 09:25
Sveikutes 4u.gif

Na, man tikrai is salies keistai atrodo blush2.gif netinka-ismeti...kvepalus atveze dovanu-pasikvepini isbandai,padedi i lentyna, po poros menesiu vel isbandai-kiekvienu metu laiku kvepalai ir skirtingai atsiskleidzia..Plius, nezinau ar isdrysciau sakyt, kad jie kazkokie blogi, grazink..Cia SPRENDZIU PAGAL SAVE.Na, maniskis irgi is Olandijos dvejus buvo atvezes, i kelione nevykau,nes nestuke buvau,o jie su draugais vaziavo pramogaut, i svecius pas draugus olandus..tai vieni kvepalai, visai nelipo, stovejo, stovejo-ismeciau. Dabar kai Lady gaga atveze ir padovanojo ir pradzioj keisti susirode, apie tokius visai nezinojau,aisku, padekojau.Dabar patinka wub.gif bet priklausomai nuo nuotaikos. Buna,kad butent ta diena nori jais pasikvepinti. Siaip i Vilniu net nesivarginciau vezt, grazint...o cia i kita sali..Gera turi buti ir atmintis, kad kiekviena maza kvepaline prisimint, retai pasitaiko,kad i ta pati rajona svecioje salyje griztama..Ir jei vieni kvepalai buvo neva suruge, tai kokia garantija, kad kiti nebus.Kiti jau geri buvo? blush2.gif ax.gif Bet cia tik mano garsus pamastymai ax.gif

Ka perkam? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 16 gruodžio 2013 - 09:26
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 10:18)
kristute neduoda ir man sampliu blush2.gif

kristej seniai bepirkau. Bet pirkau tusa sestadieni duglase. sako ko norite ar meginuko plaukams ar meginuko kvapo. sakau plaukams. Nu ir gavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:13)
ziurekite, net batus, visur dabar raso priima atgal tik nedevetus.

Oi ponia... Kai gersima tą Jūsų pastatytą šampaną. Na tą, kurį Jūs man skolinga, jei mano JC sietka bus ne odinė tongue.gif , gausiu aš jus apšviesti vartotojų teisių klausymais biggrin.gif
Visur parašyta kokybiškas ir nepatikiusias prekes - priima tik nedėvėtas.
jei nukrito padas - ji nekokybiška. Lietuvos ne maisto prekių grąžinimo taisyklės bei ES Reglamentas numato, kad nekokybiškos priimamos ištisus du metus 4u.gif Aš saugiau čekius, net ir brangių batų po 1,5 metų atgal nenešu, bet po sezono tikrai grąžinu, jei padai nukrenta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 16 gruodžio 2013 - 09:28
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:07)
na avon  tai platinama kosmetika  kuria isgija  is katalogo galbut todel grazinimas galimas g.gif

doh.gif man vaikas kaladele metes  galvon buvo, mazai nepasirode doh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 16, 09:10)
Tai tinklinio marketingo turbut visos firmos priima... Bet maxima tj nepriimtu

QUOTE(Loxxy @ 2013 12 16, 09:13)
.

Mano akimis čia ne naglumo, o teisinio reglamentavimo klausymas.

O jūsų darbdavys po tokių priimtų prekių atgal neatleido? Aš turbūt atleisčiau  blush2.gif

Neatleido, todėl, kad yra parašyta kataloge - 100% grąžinimo garantija. Tokia buvo ir yra firmos politika.
Aš tik norėjau parašyti, kad visko gali būti, kad ir ta parduotuvėlė, kuriai zeneta grąžino panaudotą produkciją, taiko tokius pačius principus.
Nematau reikalo zenetai dėl to meluoti. Koks jai, mums skirtumas kaip įvyko. Aš tik kaip ir rašiau anksčiau, kad ką beparašytų ji, kažkodėl ieškoma menkiausio kabliuko, kad prisikabinti.
4u.gif
Viskas mergaitės - kalėdinis lakotarpis - nesipykim, gyvenkim draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti, ar oldnavy dydžiai atitinka american eagle dydžius? Domina konkrečiai džinsų dydžiai 4u.gif
Atsakyti
man kazkada teko maisto termosa grazint senukams. Sako kodel grazinat, nu sakau visai nelaiko karscio, o man butent tam reikia, logycno. Sako tai tikriausia naudot nemokat doh.gif lotuliukas.gif

man Amerikoj labai patiko tuo klausimu (ir daugeliu kitu), grazini - o tau ir sypsos ir niekas pasiteisinimu nepraso bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2013 12 16, 10:16)
Labas rytas merginos:) 4u.gif
Inga, siandien vakare,apie 18val. vyras uzvaziuos prekyciu, jei busite?smile.gif
vakar nuejau tuk tuk, tuk tuk, niekas neatidaro, paskui temutej pamaciau, kad mergaites sneka, jog jus isvykusi:)

busiu siandien, vakar kaime buvau, smagu darbeli dirbom kol paritinom ta gyvuli doh.gif visos rankos skauda doh.gif

semilga ir as negrazinciau kvepalu, turiu tokiu kurie niekaip neprijaukinami bet kartais buna tokia nuotaika kad butent netinkami niekad sueina biggrin.gif

ka perkam.. viska renkam, pradetu daug bet ir iki free shipuko truksta
labiausia macys laukiu bigsmile.gif
Atsakyti