Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Mamuliukai, kaip NW dydziai? Lyg didinti g.gif . Bet gal ne tiek, kad su 25.5 platoka peda isispausciau i 8-tuka. Jau seniai sitas esu nusiziurejusi, o dabar ir kaina nebloga ax.gif

http://www.ninewest....default,pd.html
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 16, 10:22)
Oi ponia... Kai gersima tą Jūsų pastatytą šampaną. Na tą, kurį Jūs man skolinga, jei mano JC sietka bus ne odinė  tongue.gif , gausiu aš jus apšviesti vartotojų teisių klausymais  biggrin.gif
Visu parašyta kokybiškas ir nepatikiusias prekes - priima tik nedėvėtas.
jei nukrito padas - ji nekokybiška. Lietuvos ne maisto prekių grąžinimo taisyklės bei ES Reglamentas numato, kad nekokybiškos priimamos ištisus du metus  4u.gif Aš saugiau čekius, net ir brangių batų po 1,5 metų atgal nenešu, bet po sezono tikrai grąžinu, jei padai nukrenta  cool.gif

o kam tada tas lapelis su 10 taisykliu? Kur tipo grazinimas 14 dienu ir nedevetus?
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 10:23)
Neatleido, todėl, kad yra parašyta kataloge  - 100% grąžinimo garantija. Tokia buvo ir yra firmos politika.
Aš tik norėjau parašyti, kad visko gali būti, kad ir ta parduotuvėlė, kuriai zeneta grąžino panaudotą produkciją, taiko tokius pačius principus.
Nematau reikalo zenetai dėl to meluoti. Koks jai, mums skirtumas kaip įvyko. Aš tik kaip ir rašiau anksčiau, kad ką beparašytų ji, kažkodėl ieškoma menkiausio kabliuko, kad prisikabinti.
4u.gif
Viskas mergaitės - kalėdinis lakotarpis - nesipykim, gyvenkim draugiškai 4u.gif

drinks_cheers.gif na platinam a tikrai normalu manau,kad priima atgal juk imi preke tik is aprasymo g.gif

o pyktis tikrai nereik as nebaigiu vytis ka priplepejot tai nesuprantu kur pykosi panos, bet kuriuo atveju nereik - gyvenam draugiskai, as va jau namus pradejau vakar vakare "puostis" ta proga Arnas net du laiskus seniui parase vienam is ju prase atrasyti kad isitikintu kad esi tikras lotuliukas.gif
QUOTE(rutcka @ 2013 12 16, 10:24)
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti, ar oldnavy dydžiai atitinka american eagle dydžius? Domina konkrečiai džinsų dydžiai  4u.gif

na ae as nzn dydziu old navy siaip daugum didinti
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 16, 09:22)
Oi ponia... Kai gersima tą Jūsų pastatytą šampaną. Na tą, kurį Jūs man skolinga, jei mano JC sietka bus ne odinė  tongue.gif , gausiu aš jus apšviesti vartotojų teisių klausymais  biggrin.gif
Visu parašyta kokybiškas ir nepatikiusias prekes - priima tik nedėvėtas.
jei nukrito padas - ji nekokybiška. Lietuvos ne maisto prekių grąžinimo taisyklės bei ES Reglamentas numato, kad nekokybiškos priimamos ištisus du metus  4u.gif Aš saugiau čekius, net ir brangių batų po 1,5 metų atgal nenešu, bet po sezono tikrai grąžinu, jei padai nukrenta  cool.gif

Tikra tiesa, mano pažystama dirba vartotojų teisėse, būtent su avalyne - tai, kad avalynei 2 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:18)
kristute neduoda ir man sampliu blush2.gif
rolleyes.gif aktualus klausimas  bigsmile.gif  man reik  normalios keptuves  ir greipuodzio  bigsmile.gif

labai geri Silit greitpuodziai, tik LT kainos ju nedraugiskos doh.gif

http://puodai.lt/silit/8-greitpuodziai

drauge siuntesi is amazon.de nerealiai patenkinta, dabar kaip tik sau ziurinejuosi uzsisakyt.

http://www.amazon.de...silit sicomatic
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:28)
drinks_cheers.gif  na  platinam a  tikrai normalu manau,kad priima atgal juk imi  preke tik is aprasymo  g.gif

o pyktis tikrai nereik as nebaigiu vytis ka priplepejot tai nesuprantu kur pykosi panos, bet kuriuo atveju  nereik  - gyvenam draugiskai, as va jau    namus pradejau vakar vakare    "puostis" ta proga Arnas net du laiskus seniui parase vienam is ju prase  atrasyti kad isitikintu kad  esi tikras  lotuliukas.gif

na  ae  as  nzn dydziu old navy siaip daugum didinti

Pas mus ir sestadieni buvo generaline tvarka, vyras man uzdraude prie kompo eit blush2.gif ,sake, kad gyvenu supermamose lotuliukas.gif Vistiek karts nuo karto tel pacekindavau tema mirksiukas.gif Na, bent susitvarkem... lotuliukas.gif eglute pasipuosem mirksiukas.gif Vakar pas tevus padejo panos pasipuost.Tik lauke egles beliko papuost, nebepespejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2013 12 16, 10:24)
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti, ar oldnavy dydžiai atitinka american eagle dydžius? Domina konkrečiai džinsų dydžiai  4u.gif

ON turiu tik džinsus, tai jie didinti man pasitaikė, o AE sakyčiau labiau atitinka nei didinti, bet turiu jų tik švarką ir kelias maikes.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:26)
o kam tada tas lapelis su 10 taisykliu? Kur tipo grazinimas 14 dienu ir nedevetus?

Per 14 dienu galima grazinti nedevetus, o per 2 metus jeigu islystu brokas devint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 10:29)
Tikra tiesa, mano pažystama dirba vartotojų teisėse, būtent su avalyne - tai, kad avalynei 2 metai 4u.gif

va va su batais tai jumoras mano kolege buvusi, visada ziema nusipirkdavo batus atnesiodavo menesiuka ir nesdavo grazint neva spaudzia tada pirkdavo kitus ir vel ta pati darydavo, zodziu as stebiuos tokiais zmonem, matyt as tiek nemokeciau meluot kad netinka doh.gif
QUOTE(irmante @ 2013 12 16, 10:30)
labai geri Silit greitpuodziai, tik LT kainos ju nedraugiskos  doh.gif

http://puodai.lt/silit/8-greitpuodziai

drauge siuntesi is amazon.de  nerealiai patenkinta, dabar kaip tik sau ziurinejuosi uzsisakyt.

http://www.amazon.de...silit sicomatic

na taip Lt kainos nelabai blush-anim-cl.gif

Na o as pikta.. turejo siandien baldus i svetaine atvesti, skambna kad netilpo i busa ir nezino kada atves nors sutartyje numatyta iki 16d doh.gif tegul tik neatves man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 09:23)
Neatleido, todėl, kad yra parašyta kataloge  - 100% grąžinimo garantija. Tokia buvo ir yra firmos politika.

Aš komentarą prašiau, dar prieš sužinodama, kad dirbote tinklinėje prekyboje. Ji šiek tiek kitaip reglamentuojama 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:26)

Jie išrašo iš taisyklių tik vieną punkta, apie kokybiškas prekes. Ir neparašo kito apie nekokybiškas. Tai rinkodaros triukas, beja veikiantis. Nes 90 proc. žmonių, tarp jų ir JMD tongue.gif , vadovaujas tik įmestu lapuku, ir visiškai nepasidomi tikrosiomis savo teisėmis.
Atsakyti
Ingakalni, turi buti dezutes savaites pradzioje??
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 16, 10:39)
Ingakalni, turi buti dezutes savaites pradzioje??

laureta minejo kad bus,as nzn kada tiksliau 4u.gif
Atsakyti