QUOTE(ramune500 @ 2014 04 01, 21:57)
Na, kas yra Kaune tikrai žinau, bet kas geriau, čia kitas klausimas. Nors, manau, tikrai neturėtų labai skirtis.
Taigi galit apsilankyt uzsiemimuose ir paziuret kaip ten viskas vyksta, kaip seimininkai su suneliais bendrauja, kokie ju bendri pasiekimai. Pagaliau kur gyvenat ir ko is dresuros tikites

Rekso ir Nasru tikrai labai puikios mokyklos, nuo Nuaro vertinimu susilaikysiu...
QUOTE(ramune500 @ 2014 04 01, 20:12)
Sveiki,
norėčiau savo šuniuką, nors dar mažas, bet pradėt vest į dresūros pamokėles... Gal kas galite ką pasiūlyti ir rekomenduoti Kaune? Būčiau dėkinga...
norėčiau savo šuniuką, nors dar mažas, bet pradėt vest į dresūros pamokėles... Gal kas galite ką pasiūlyti ir rekomenduoti Kaune? Būčiau dėkinga...
Romainiuose atsidare nauja dresura. Bet atsiliepimu kolkas jokiu nezinau. Sestadieni dresuosimes tai tada gal daugiau kazka galesiu pakomentuot.
Kokie atsiliepimai apie klikeri, ar apsimoka su juo? Ar neverta?
QUOTE(ause makaliause @ 2014 04 13, 20:41)
Kokie atsiliepimai apie klikeri, ar apsimoka su juo? Ar neverta?
Atsiliepimai kuo puikiausi, ypac kai mokoma komandu per atstuma, kur mechanika netinka, arba triukam visokiem...sunim smagu, jie pradeda "galvoti".
O ka butent noretumet ismokint su klikerio pagalba?
Pries pora savaiciu rasiau kad atklydo suo, priemem, isgydem zaizda...bet negalima dar buvo jo skiepyt...o siandien jis uzpuole ir apkandziojo kieme zaidziancius du musu vaikus, pries tai diena jis aplojo kai sokinejo batute, o siandien kando i abi rankas vienam, paskui soko ant kito ir pries tai parvertes ant zemes kando i ranka taip pat kelis kart. Vaikus skubiai nuvezem paskiepyti...nes ar suo skiepytas...neaisku...mums jo dar neleido paskiepyti kol vyko gydimas. Kur padareme klaida? Gal kad po kiema vaiksciojo laisvai ir isivaizdavo kad cia viskas jo? Ir pakeltas pagaliukas nuo zemes yra tik jo? Pagaliuka pakele vienas vaikas kuri ir puole, bet paskui kando ir kitam kuris nieko nedare...be to jau buvo ir susidraugave...vis eidavo jo glostyti. Dabar seksime 14 d ar suo neserga o ka siulytumete po to daryti? Kaip pasielgti. Pripratome prie jo, gaila mums su vyru jo bet vaikai isgasdinti...jokio suns jau nebenori... o ir mes bijome,suo nelabai prognozuojamas. Klauso jis isvis tik manes...mano vyra buna ir aploja kartais, net kai vaiku atbego gelbet sake vos jam neikando.
Situacija ne kažką, dažnai šuo į ne tokį kaip įpreasta ėelgesį, net paprastą vaikų krykštavimą ir bėgiojimą gali sureguoti gaudydamas, bandydamas pagriebt, akivaizdu jog šuo būdamas ne tokiose, nepatogiose situavcijose elgias audringai ir agresyvokai. Mano siūlymas būtų-vaikai jau apkandžioti, tai rimta, iki žaizdų, ir šuns elgsenos korekciją tikrai reiktų daryt ne virtualiai, jums būtina kreiptis į dresuotoją gyvai su šunimi. Čia tas pats kas ir vaikų žaizdas nufotografuot, nete sukabint ir klaust patarimo kaip jas gydyt. Jūsų atveju būtina dėl vaikų saugumo atsisakyt šuns ar kreiptis gyvai į dresuotoją. O šuo prognozuojamas-jis kandžiojas ir jei jau yra žaizdos, labai net neblogai
QUOTE(zay @ 2014 04 14, 08:35)
O šuo prognozuojamas-jis kandžiojas ir jei jau yra žaizdos, labai net neblogai
O ar isvis imanoma tokius besikandziojancius perauklet, kad jie nustotu tai daryt ir taptu patikimi?Ar tik imanoma padaryt suni valdoma, bet patikimu jis nebetaps (tarkim siuo atveju jei suo bus tevu prieziuroj, vaiku nelies, bet vienu ju palikt nevalia iki suns gyvenimo galo).
Dekui uz atsakyma.
Apie dresavima jau galvojau..bet kol neatliktas skiepas jo negalima dresuot, turejome laukti. Siaip atrodo imlus...klauso komandu...bet paskutiniu metu pasireiske pyktis ir ant svetimu gyvunu.
Bandysiu skambintis i rekso dresavimo mokykla, ka jie patars.
Apie dresavima jau galvojau..bet kol neatliktas skiepas jo negalima dresuot, turejome laukti. Siaip atrodo imlus...klauso komandu...bet paskutiniu metu pasireiske pyktis ir ant svetimu gyvunu.
Bandysiu skambintis i rekso dresavimo mokykla, ka jie patars.
Taip, jį yra galimybė padaryti valdomu, yra galimybė išmokt suprast šunį, bet prie tokio šuns niekad gyvenime daugiau nebeleisčiau vaikų, jei vaikai lauke-šuo uždarytas.
Tai va...laikyt suni ir visai neleist su vaikais bendraut...
teks deti skelbima, gal pasiims kas neturi vaiku mazu.
Rekso dresuotojas sake kad sis suo ne pagal musu galimybes...
O kokia suns veisle rinktis turint vaiku? Nes vienas vaikas labai gaili ir nori to suns, nors ir apkandziojo, bet jis taip prisiriso prie jo, bet as jau bijau ir suo dabar prie vaiku nebeleidziamas..

Rekso dresuotojas sake kad sis suo ne pagal musu galimybes...
O kokia suns veisle rinktis turint vaiku? Nes vienas vaikas labai gaili ir nori to suns, nors ir apkandziojo, bet jis taip prisiriso prie jo, bet as jau bijau ir suo dabar prie vaiku nebeleidziamas..
Sveiki, gal esate susidūrę, ką daryti tokiu atveju:
Turime berno zenenhundą (8 mėn.). Kartais kai jis įsidūksta lauke, pradeda bėgti į mane, puola, kanda į rankas, šokinėja aplink, žinoma, tai daro žaisdamas, bet kanda jis gan skaudžiai, gerai dabar, kol dar su paltu, o kai bus vasara, tai nudraskys visas rankas. Tokiu atveju priverstinis pasodinimas, prispaudimas prie žemės jam nepadeda, o ir vargiai ar pagausi jį, nes jis galvoja, kad su juo žaidžiu ir dar aršiau puola, jei trenki per snukį - tas pats, puola šokinėt ir kramsnot dar stipriau, pradeda loti. Tuomet paimu už antkaklio, pykdama įstumiu į kambarį, smarkiai subaru, nusiramina, atsigula ir kaip auksinis...
Šiaip auklėjome nuo mažens, šuo žino, kas šeimininkas, kai mažą prispausdavome prie žemės, iškart nusiramindavo, komandas mokosi greit, yra klusnus... Bet ką su tais žaidimais daryt, nebeįsivaizduoju. Aš nebijau jo, o pvz mano mama tokiu atveju labai jo bijo, jai atrodo, kad šuo jai tuoj įkąs ir pan. Labai nepatinka tokia situacija.
Gal esate susidūrę? Kaip tokiu atveju šunį nuraminti, parodyti, kad taip grubiai žaisti negalima??
Vesčiau pas dresuotoją, bet abejoju, ką jis man naujo pasakys? Klystu?
dėkoju
Turime berno zenenhundą (8 mėn.). Kartais kai jis įsidūksta lauke, pradeda bėgti į mane, puola, kanda į rankas, šokinėja aplink, žinoma, tai daro žaisdamas, bet kanda jis gan skaudžiai, gerai dabar, kol dar su paltu, o kai bus vasara, tai nudraskys visas rankas. Tokiu atveju priverstinis pasodinimas, prispaudimas prie žemės jam nepadeda, o ir vargiai ar pagausi jį, nes jis galvoja, kad su juo žaidžiu ir dar aršiau puola, jei trenki per snukį - tas pats, puola šokinėt ir kramsnot dar stipriau, pradeda loti. Tuomet paimu už antkaklio, pykdama įstumiu į kambarį, smarkiai subaru, nusiramina, atsigula ir kaip auksinis...
Šiaip auklėjome nuo mažens, šuo žino, kas šeimininkas, kai mažą prispausdavome prie žemės, iškart nusiramindavo, komandas mokosi greit, yra klusnus... Bet ką su tais žaidimais daryt, nebeįsivaizduoju. Aš nebijau jo, o pvz mano mama tokiu atveju labai jo bijo, jai atrodo, kad šuo jai tuoj įkąs ir pan. Labai nepatinka tokia situacija.
Gal esate susidūrę? Kaip tokiu atveju šunį nuraminti, parodyti, kad taip grubiai žaisti negalima??
Vesčiau pas dresuotoją, bet abejoju, ką jis man naujo pasakys? Klystu?
dėkoju