Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

man tik 11 savaičių, pilvo beveik nėra, svorio ne tik nepriaugau, bet dar ir numečiau 1kg doh.gif
Atsakyti
priaugau per nestuma +20 kg, nors vaikutis gime labai mazytis. Gryzusi is ligonines issiziojau uzlipusi ant svarstykliu sveriau gerokai per daug, virsaus liko +17 kg. Neitilpau nei I vienus savo dzinsus, kelnias, sijonus... Nesiojau tik treningines kelnias biggrin.gif doh.gif Beveik per metus laiko atsikraciau visu 17 kg ir dar daugiau. Siai dienai sveriu gerokai maziau nei pries nestuma. Vel teko pasikeisti garderova tik I mazesni... ax.gif
Atsakyti
per 1 nestuma +15kg, is gimdymo namu isejau -8kg. kaip nukrito likusieji nepastebejau. siaip esu prie lieknu (59kg normoj).
dabar likus 3 savaitem turiu +13kg, kurioj jie vietoj nezinau, pupso tik pilvas. na pradejo slaunys pustis ir uzpakalis, kaip ir per pirma nestuma. tik dabar visiskai nesportuoju..
aisku, tikiuos grizt i savo 38 dydi smile.gif)
Atsakyti
Su pirmu priaugau 14-15 kg, visi nukrito nepastebimai ir greitai..tikiuosi su antru neviršyti 10 kg ribos smile.gif labai tikiuosu, kad pavyks biggrin.gif
Atsakyti
36 savaitė ir jau turiu +19kg smile.gif doh.gif
Atsakyti
Isvaziavau gimdyti su + 27kg
Atsakyti
27 sav. Nukrito 9kg.
Atsakyti
Dar liko 2 mėnesiai, o jau +14 kg doh.gif baisu, kaip reikės grįšt į pradinį svorį
Atsakyti
Esu šokių mokytoja ir šokėja, bei linkusi į pilnumą, sužinojus, kad laukiuosi buvo rizika ir gydytoja uždraudė bet kokį fizinį krūvį.

Reziumė: 26 savaitė ir plius jau 15kg. Po 12 metų pastovaus fizinio krūvio, o pastaraisiais metais šokių salėje su mokinėmis judu kasdien ne po vieną valandą, tad natūralu, kad nustojus judėti svoris auga greičiau. Apetitu taip pat nesiskundžiu, vyrui liepta užpirkti daržovių ir vaisių, kad praalkus tirėčiau ką nekaloringo užkrimsti.

Žinau, kad dar priaugsiu, bet žiūriu į tai ramiai, nes po kelių mėnesių po gimdymo planuoju grįžti į šokių aikštelę ir viską "nušoksiu".

O dabar leidžiu sau viską ko noriu, žinoma stengiuosi, kad porcijos būtų mažos nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

man 32 savaite, priaugau - 8,5 kg smile.gif
Atsakyti
Nėštumui 35 savaitės, o priaugusi kol kas 11kg. ax.gif
Atsakyti
25 savaitė +13 kg, gydytoja davė siuntimą atlikti GTT sad.gif
Atsakyti