QUOTE(kristtule @ 2014 04 18, 21:09)
seip su strijom reik po gimdymo uzsiimt norint panaikint, as kadangi neuzsiemiau tai nemazai liko

bet dalis nusviesejo kitos susitrauke:) bet as nesijaudinu vis vien dar vienas nestumas tai tikiuosi kad daugiau neatsiras ir jau kadangi vaiku neplanuoju galesiu jomis uzsiimt:) beje strijos priklauso ir nuo organizmo, nes kaip pasiziuriu kitoms po keliu menesiu nera nei pilvuko nei striju, na o as turbut is tu nelaiminguju kur liko, bet nesigrauziu del to, svarbu vaikai sveiki, o visa kita galima paslept:)
P.S. pries nestuma mane dviraciu pravardziavo pazystama, nors seip buvau normalaus sudejimo, gal poros kilu ir truko man bet kazkaip valgiau viska ir nestorejau:)
Aš irgi tos nuomonės svarbiausia, kad vaikai sveiki.

O visa kita galima su laiku susitvarkyti. Įdomus tas nėštumas... Prieš tai valgei ką norėjai ir buvai visa graži, o dabar priešingai viską reikia skaičiuoti.. Nors sakoma, kad va per nėštumą gali už visą gyvenimą atsivalgyti. NĖ VELNIO PASIRODO
Ach, pasiilgau jau saldumynų...
Papildyta:
QUOTE(secretsmile @ 2014 04 18, 21:17)
Po poros sav. darys bendrą kraujo tyrimą. Norisi žinot ar nepritrūkau nieko. Tad viskas yra gan individualu. Reik stebėt nuo ko labiausiai kyla svoris. Gal ribot tai kažkiek.
aha, man irgi įdomu ar su savo susilaikymais nieko nepritrūkau. Nors stengiuosi paįvairinti savo mitybą, bet kas čia žino kaip yra. Už poros savaičių paaiškės...