Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 18, 10:39)
Tyrė mane nuo diabeto, kai pirmą kartą +5 kg priaugau, bet pamačiusi, kad jo nėra, pradėjo bumbsėti dėl mano mitybos (bet tą mėnesiuką tikrai buvau bloga mama, kai pagalvoju) bet dabar tikrai stengiuosi prisižiūrėti. aš dabar priaugau jau 14 kg, bet jei Jūs sakote, kad priaugot 30. ir nieko baisaus nenutiko, tai gal galiu truputį atsipalaiduoti... nes parėjau į namus, ir galvoju, tai ką man dabar valgyti? VANDENĮ? unsure.gif
Ačiū, Kristtule  nestuke.gif  rolleyes.gif

prasom 4u.gif
beje manoji gime virs 4kg, tai kazkaip svoris ir atitiko gal didesnis:)
Atsakyti
QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 18, 09:39)
Jūs sakote, kad priaugot 30. ir nieko baisaus nenutiko, tai gal galiu truputį atsipalaiduoti... nes parėjau į namus, ir galvoju, tai ką man dabar valgyti? VANDENĮ? unsure.gif

Ne, nusiskusk morką ir graužk, nes 30 kg tikrai nėra sektinas pavyzdys, žiūrėk ką dedi į burną, vaikelis pasiims iš tavęs kiek jam reikės ir tikrai tu jo nemarinsi badu. mirksiukas.gif Rinkis pilnavertį ir maistingą maistą, kad organizmas gautų pakankamai vitaminų. Pirmąjį nėštumą turėjau +25, kūną išvagojo strijos, pajudėti buvo be galo sunku, organizmas pradėjo siaubingai kaupti skysčius. Šį nėštumą svorį labai prisižiūriu nuo pat pradžių, dabar 34 sav. ir turiu 10 kg. pliuso, nei vienos strijos, lengvai judu, o vaikelis savo dydžiu lenkia nėštumo laiką ir tikrai nebadauja. 4u.gif
Atsakyti
Strijos viena kita pradėjo ant šoniukų jau ir man dėtis, bet ypatingai krūtinės srityje jų daug. Teplioju kremu, bet svoris visvien savo daro. g.gif
Atsakyti
na cia ir nuo organizmo priklauso, nes as pirmo nestumo metu tikrai sveikiausiai namuose turbut maitinausi, bet buvo kaip buvo. galima sakyt buvau vegetare, grudines koses, pieno produktai, ir darzoves su vaisiais buvo racionas mano, kartais tik kokia bandele ar sokolado suvalgydavau. tai tiesiog augau ir tiek, o porcijos ir nebuvo dvigubos buvo:/ bet nieko tokio, po poros menesiu neliko vis vien kilogramu:) beje striju tai tikrai atsirado ir ne viena, plius kadangi pilvas tikrai didelis buvo tai liko odos nukarusios. beje man judet buvo sunku tik paskutini menesi bet manau cia visoms nestukems sunkiausia paskutini menesi:) dar vel laukiuosi ir tikiuosi nepasivysiu tokio svorio:)
P.S. norejau tik pasakyti jog kazkokiu komplikaciju del svorio nebuvo, ir kad kitos mamytes maziau jaudintusi jog priaugau siek tiek daugiau nei norma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristtule: 18 balandžio 2014 - 19:38
QUOTE(kristtule @ 2014 04 18, 20:36)
galima sakyt buvau vegetare, grudines koses, pieno produktai, ir darzoves su vaisiais buvo racionas mano, kartais tik kokia bandele ar sokolado suvalgydavau. tai tiesiog augau ir tiek, o porcijos ir nebuvo dvigubos buvo:/ bet nieko tokio, po poros menesiu neliko vis vien kilogramu:) beje striju tai tikrai atsirado ir ne viena, plius kadangi pilvas tikrai didelis buvo tai liko odos nukarusios. beje man judet buvo sunku tik paskutini menesi bet manau cia visoms nestukems sunkiausia paskutini menesi:) dar vel laukiuosi ir tikiuosi nepasivysiu tokio svorio:)
P.S. norejau tik pasakyti jog kazkokiu komplikaciju del svorio nebuvo, ir kad kitos mamytes maziau jaudintusi jog priaugau siek tiek daugiau nei norma:)

Pas mane tai vieną kartą dienoj kažkas iš mėsos šilto būna, bet nepasidarau dvigubos porcijos, taip pat kaip ir anksčiau ( dar prieš nėštumą) valgydavau. o visą likusią dienos dalį - vaisiai, pieno produktai, o jei jau labai labai užsinoriu ko nors stipraus tai nueinu košės išsivirti. Bet kilogramai juda į priekį labai. Nors niekada anksčiau nebūdavau ta iš apkūniųjų, niekada neesu laikiusis jokių dietų. blush2.gif Valgydavau ką norėdavau ir išlikdavau tokių pačių formų. O kas dabar pasidarė doh.gif doh.gif doh.gif nors aš pati labai nesijaudinu dėl kilogramų,pasportuosiu ir nukris jie. Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai būtų. Su didžiausia baime ginekologei sakau tuos savo kg,labai jai jie nepatinka.... Bet jei visi tyrimai geri, tai ko ji taip kimba... kitos juk dar daugiau priauga ir viskas čiki piki joms būna.
O kaip sekėsi su strijomis po gimdymo draugauti? Kaip pavyko jų atsikratyti?
Atsakyti
QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 18, 10:39)
Tyrė mane nuo diabeto, kai pirmą kartą +5 kg priaugau, bet pamačiusi, kad jo nėra, pradėjo bumbsėti dėl mano mitybos (bet tą mėnesiuką tikrai buvau bloga mama, kai pagalvoju) bet dabar tikrai stengiuosi prisižiūrėti. aš dabar priaugau jau 14 kg, bet jei Jūs sakote, kad priaugot 30. ir nieko baisaus nenutiko, tai gal galiu truputį atsipalaiduoti... nes parėjau į namus, ir galvoju, tai ką man dabar valgyti? VANDENĮ? unsure.gif
Ačiū, Kristtule  nestuke.gif  rolleyes.gif

O kiek Jums dabar savaičių?

QUOTE(Teilupe @ 2014 04 18, 17:58)
Ne, nusiskusk morką ir graužk, nes 30 kg tikrai nėra sektinas pavyzdys, žiūrėk ką dedi į burną, vaikelis pasiims iš tavęs kiek jam reikės ir tikrai tu jo nemarinsi badu.  mirksiukas.gif Rinkis pilnavertį ir maistingą maistą, kad organizmas gautų pakankamai vitaminų. Pirmąjį nėštumą turėjau +25, kūną išvagojo strijos, pajudėti buvo be galo sunku, organizmas pradėjo siaubingai kaupti skysčius. Šį nėštumą svorį labai prisižiūriu nuo pat pradžių, dabar 34 sav. ir turiu 10 kg. pliuso, nei vienos strijos, lengvai judu, o vaikelis savo dydžiu lenkia nėštumo laiką ir tikrai nebadauja.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 18, 20:51)
Pas mane tai vieną kartą dienoj kažkas iš mėsos šilto būna, bet nepasidarau dvigubos porcijos, taip pat kaip ir anksčiau ( dar prieš nėštumą) valgydavau. o visą likusią dienos dalį - vaisiai, pieno produktai, o jei jau labai labai užsinoriu ko nors stipraus tai nueinu košės išsivirti. Bet kilogramai juda į priekį labai. Nors niekada anksčiau nebūdavau ta iš apkūniųjų, niekada neesu laikiusis jokių dietų.  blush2.gif Valgydavau ką norėdavau ir išlikdavau tokių pačių formų. O kas dabar pasidarė  doh.gif  doh.gif  doh.gif nors aš pati labai nesijaudinu dėl kilogramų,pasportuosiu ir nukris jie. Svarbiausia, kad vaikučiui viskas gerai būtų. Su didžiausia baime ginekologei sakau tuos savo kg,labai jai jie nepatinka.... Bet jei visi tyrimai geri, tai ko ji taip kimba... kitos juk dar daugiau priauga ir viskas čiki piki joms būna.
O kaip sekėsi su strijomis po gimdymo draugauti? Kaip pavyko jų atsikratyti?

seip su strijom reik po gimdymo uzsiimt norint panaikint, as kadangi neuzsiemiau tai nemazai liko blush2.gif bet dalis nusviesejo kitos susitrauke:) bet as nesijaudinu vis vien dar vienas nestumas tai tikiuosi kad daugiau neatsiras ir jau kadangi vaiku neplanuoju galesiu jomis uzsiimt:) beje strijos priklauso ir nuo organizmo, nes kaip pasiziuriu kitoms po keliu menesiu nera nei pilvuko nei striju, na o as turbut is tu nelaiminguju kur liko, bet nesigrauziu del to, svarbu vaikai sveiki, o visa kita galima paslept:)
P.S. pries nestuma mane dviraciu pravardziavo pazystama, nors seip buvau normalaus sudejimo, gal poros kilu ir truko man bet kazkaip valgiau viska ir nestorejau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristtule: 18 balandžio 2014 - 20:12
QUOTE(HappyAngel @ 2014 04 18, 21:00)
O kiek Jums dabar savaičių?
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

30 savaičių. smile.gif
Atsakyti
Kad svoris imtų sparčiai augti reik labai nedaug. Truputį atsipalaidavus buvo,kad po 1kg per savaitę priaugdavau. Mano atveju turiu nepiktnaudžiaut miltiniais patiekalais,kurių norisi labai. Tačiau saldumynai kažkodėl neįtakoja svorio. Taip pat kiauliena prideda gan daug papildomų gramų. Nevalgom su vyru jos,o nukeliavus į svečius pas anytą,jos paragaut tenka. O tada ir svoris šoktelna. Tačiau stipriai ribot savęs nereik. Valgau pakankamai. Po poros sav. darys bendrą kraujo tyrimą. Norisi žinot ar nepritrūkau nieko. Tad viskas yra gan individualu. Reik stebėt nuo ko labiausiai kyla svoris. Gal ribot tai kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2014 04 18, 21:09)
seip su strijom reik po gimdymo uzsiimt norint panaikint, as kadangi neuzsiemiau tai nemazai liko blush2.gif bet dalis nusviesejo kitos susitrauke:) bet as nesijaudinu vis vien dar vienas nestumas tai tikiuosi kad daugiau neatsiras ir jau kadangi vaiku neplanuoju galesiu jomis uzsiimt:) beje strijos priklauso ir nuo organizmo, nes kaip pasiziuriu kitoms po keliu menesiu nera nei pilvuko nei striju, na o as turbut is tu nelaiminguju kur liko, bet nesigrauziu del to, svarbu vaikai sveiki, o visa kita galima paslept:)
P.S. pries nestuma mane dviraciu pravardziavo pazystama, nors seip buvau normalaus sudejimo, gal poros kilu ir truko man bet kazkaip valgiau viska ir nestorejau:)

Aš irgi tos nuomonės svarbiausia, kad vaikai sveiki. nestuke.gif O visa kita galima su laiku susitvarkyti. Įdomus tas nėštumas... Prieš tai valgei ką norėjai ir buvai visa graži, o dabar priešingai viską reikia skaičiuoti.. Nors sakoma, kad va per nėštumą gali už visą gyvenimą atsivalgyti. NĖ VELNIO PASIRODO doh.gif
Ach, pasiilgau jau saldumynų... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(secretsmile @ 2014 04 18, 21:17)
Po poros sav. darys bendrą kraujo tyrimą. Norisi žinot ar nepritrūkau nieko. Tad viskas yra gan individualu. Reik stebėt nuo ko labiausiai kyla svoris. Gal ribot tai kažkiek.

aha, man irgi įdomu ar su savo susilaikymais nieko nepritrūkau. Nors stengiuosi paįvairinti savo mitybą, bet kas čia žino kaip yra. Už poros savaičių paaiškės...
Atsakyti
QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 18, 21:23)
aha, man irgi įdomu ar su savo susilaikymais nieko nepritrūkau. Nors stengiuosi paįvairinti savo mitybą, bet kas čia žino kaip yra. Už poros savaičių paaiškės...

Įdomiai Jūs čia mąstote ax.gif Jei jau nekemšate kiek telpa, vadinasi, galite kažko pritrūkti? ax.gif Esant visavertei mitybai tikrai nieko nepritrūksite, nors ir nekimšite tiek, kad per mėnesį 5 kg priaugs 4u.gif
O iš saldumynų apskritai nieko gero negaunate, išskyrus tuščiuosius angliavandenius, kurie iš esmės tik augina svorį ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 04 18, 22:04)

O iš saldumynų apskritai nieko gero negaunate, išskyrus tuščiuosius angliavandenius, kurie iš esmės tik augina svorį ir nieko daugiau.

Žinau, žinau. rolleyes.gif Bet aš visą gyvenimą buvau didelė Saldamakė, nėštumo metu įnoriai nepasikeitė..Tai sunku dabar, bet įmanoma vardan nestuke.gif
Atsakyti