Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

QUOTE(HappyAngel @ 2014 04 14, 14:37)
Kai buvo 18 savaičių, buvau priaugusi 1,5 kg ir tuo labai džiaugiausi. Maniau, kad gimdyti išvažiuosiu minimaliai svorio priaugusi. Aha, kur gi ne, kai drėbtelėjo paskui, tai drėbtelėjo, išvažiavau gimdyti su +17 kg biggrin.gif Užtekdavo pažiūrėti į maistą ar gėrimus ir svoris jau augdavo, kaupiau kiekvieną gramą, kiekvieną lašą, kuris patekdavo į kūną hihihi.gif Nors valgiau tikrai ne daugiau, nei prieš nėštumą.

Man dabar 18 sav, priaugus tik 2,5kg, biski neramu, bet kaip suprantu dar galiu kaip reikiant priaugt iki galo biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 19 balandžio 2014 - 23:12
33 sav. 12 kg.
Atsakyti
20 savaite +8kg ax.gif
Atsakyti
3 menuo
beveik nevalgau, nes baisi toksikoze
0 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazute Venera: 25 gegužės 2014 - 01:04
+20 kg doh.gif
Atsakyti
man 22sacaites ir +9kg. pradzioj svoris krito, poto labai letai kilo,nes valgiau is reikalo. nors nepykino visai,bet valgyt nenorejau. o dabar svoris eme augt, nes valgyt nuolat noriu. valgau mazom porcijom, nes daug netelpa biggrin.gif ir pradejau saldumynu noret ko iki nestumo isvis nevalgiau doh.gif stengiuos visada stalciui turet barankyciu, vaisiu, riesutu,kad butu ka pakramsnot
Atsakyti
26/27 savaites +7.9 kg 4u.gif
Atsakyti
nezinau, gal jau buvo kas imetes, bet cia gera svorio skaiciuokle:
Svorio skaiciuokle nestumo metu
Atsakyti
26 sav. +6 pagal skaiciuokle minimumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carisimi: 31 gegužės 2014 - 11:46
Sveikos,
15 savaičių - minus 3 kg.
Atsakyti
20 savaičių +3,5 kg smile.gif
Atsakyti
19 savaičių +0,8 kg. Bet toksikozė + viršsvoris. Nors mažylė 4 dienom atsilieka pagal (echo) išsivystymą.
Atsakyti