QUOTE(Simuute @ 2014 01 03, 22:04)
Šiandien pagal Beatą kepta kalakuto šlaunis. Su žaliom špinatų salotom
Cia gal tas receptas, kur Beatos bloge yra? Kazkaip sudomino mane jis, o kaip jums gavosi ar skanu, ar sultinga mesa?
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 11:49)
Sveikos, aš ne į temą, bet turiu šeiminikutėms klausimą
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams
Dar iš manęs prasta kulinarė
Ačiū

Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams


Ačiū

Mesa, manau, tinka bet kokia, kokia turit, ar kiauliena, ar vistiena, kumpis ar ka nors kita. Mesa isvirkite ir susmulkinkite (kam kaip patinka, galima mesmale sumalti, o galima smulkiai sukapoti ir su peiliu). Po to keptuveje apkepu svogunus ir pridedu mesa, pagal skoni prieskonius ir ipilu siek tiek vandenuko (idaras nuo to tampa sultingesnis, nebuna sausas ir sprangus), siek tiek dar viska patroskinu. Ir jau tokiu idaru suku lietinius.
