Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien,

QUOTE(suntea7 @ 2014 01 05, 16:50)
Perlinių kruopų košė su spirgučiais

Niam niam kaip skaniai, jau senai bevalgiau, nes seimoj tik vienintele tevalgau, tai retai ir gaminu.... rolleyes.gif

Siandiena silkiniai bulviu kamuoliukai su vistienos padazu, makaronai su tunu ir spinatais
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 05, 13:41)
Ryziu, zuvies ir darzoviu apkepele

Nepavykus gauti nesaldytos zuvies file, planas keiciamas i ryziu, vistienos ir darzoviu apkepele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 05, 16:58)
Niam niam kaip skaniai, jau senai bevalgiau, nes seimoj tik vienintele tevalgau, tai retai ir gaminu.... rolleyes.gif

Siandiena silkiniai bulviu kamuoliukai su vistienos padazu, makaronai su tunu ir spinatais

Kaip gaminat silkinius bulviu kamuoliukus? bigsmile.gif skaniai skamba essen.gif
Atsakyti
Hedra, ir mane sudomino tavo receptukas, isvis megstu silke tongue.gif
Atsakyti
Man kažkaip atrodo, kad ten ne silkiniai rutuliukai, o šilkiniai biggrin.gif ar silkė ir vištienos padažas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 05 sausio 2014 - 17:04
Gaily 4u.gif tikrai aisku taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 04, 18:00)
Cia gal tas receptas, kur Beatos bloge yra? Kazkaip sudomino mane jis, o kaip jums gavosi ar skanu, ar sultinga mesa?

Taip, yra, va šitas. Dbr žiūriu, kad pamiršau lauro lapų prikišt, o gal ir dar ką nors pamiršau biggrin.gif bet gavosi tikrai skaniai, dukrytė, kuri šiaip valgumu nepasižymi, kirto tiesiai iš skardos net ausys linko lotuliukas.gif

vakar tik salotas dariau prie likučių, šiandien viriau vištienos ir sūrio sriubą
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2014 01 05, 18:15)
Taip, yra, va šitas.

Aciu! 4u.gif Reikes ir man isbandyt. Kartais patinka tokie neimantrus patiekalai, uzmarinavai, I orkaite ikisai, belieka tik kokiu salotu sumeistraut ar tiesiog svieziu darzoviu papjaustyt ir pietus (vakariene) paruosti.

Siandien gaminau baklazanus korejietiskai. Gavosi labai skanu! Valgeme su, orkaiteje, kepta sonine su kaulais.
Atsakyti
Makaronai spageti su tuno ir darzoviu padazu, pakepintu baklazanu suktinukai su sauleje dziovintais pomidorais.
Atsakyti
Troškinti vištienos ketvirčiai su bulvių koše. Daržovės.
Atsakyti
Cepelinai,virti varskeciai,zirniu sriuba.
Atsakyti
Burokeliu sriuba su kiaulienos kauliukais, o vietoj duonos sausainiai su svogunu laiskais.
Atsakyti