Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien,

Vakar vištienos kotletukai, kepti orkaitėje, su bulvių koše ir pomidorų salotom.
Šiandien pagal Beatą kepta kalakuto šlaunis. Su žaliom špinatų salotom
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 03, 21:19)
Pirmasis receptas cia:

http://www.supermama...;#entry65204980

O siandien tai tiesiog ismusiau su prieskoniais vistienos blauzdeles be kaulo, pamarinavau per nakti, dejau sauleje dziovinta pomidora, kelis gabaliukus brie surio, susukau, susmaisgciau dantu krapstukais, kad laikytusi. Aptepiau austriu padazu ir kepiau orkaiteje  ax.gif

Aciu labai! wub.gif
Del antro recepto. Kazka panasaus esu ir as darius. Imdavau vistienos krutinele arba slaunele be kaulo, siek tiek pamusdavau ir idedavau mocarela + suris su pelesiais. Kepdavau orkaiteje, o kepimo pabaigoje aptepdavau sojos - medaus misiniu. O sauleje dziovintus pomidorus laaabai megstu, reikes ir juos kada idet.
Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nieko rimto: subaigėm likučius. Kepėm pirktinius žuvies pirštelius su ryžiais. Dar dariau keptos duonos-varškės sūrio-rūk.dešros-porų mišrainę.
Šiandien miltiniai blynai su varške, aštrūs vištienos sparneliai su padažiuku ir salotomis, žirnių sriuba.
Atsakyti
Siandien bus plovas, ir blynai su bananais.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 03, 22:54)
Aciu labai!  wub.gif
Del antro recepto. Kazka panasaus esu ir as darius. Imdavau vistienos krutinele arba slaunele be kaulo, siek tiek pamusdavau ir idedavau mocarela + suris su pelesiais. Kepdavau orkaiteje, o kepimo pabaigoje aptepdavau sojos - medaus misiniu. O sauleje dziovintus pomidorus laaabai megstu, reikes ir juos kada idet.
Aciu! mirksiukas.gif

Cia manau ka idesit, su tuo ir skanu bigsmile.gif kažkada dejau pievagrybius ir melynaji pelesini sūri thumbup.gif o ši karta pasirinkau tai, ka turejau namuose, bet buvo labai skanu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ne į temą, bet turiu šeiminikutėms klausimą 4u.gif
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams blush2.gif Dar iš manęs prasta kulinarė blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kugelis su padazu, karstas obuoliu pyragas
Atsakyti
Vakar- nieko negaminau smile.gif
Šiandien- ryžių sriuba su kukulaičiais, vištienos faršo kotletukai su makaronais.
Rytoj- keptos orkaitėj vištienos blauzdelės ir galbūt kibinai.
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 12:49)
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams blush2.gif Dar iš manęs prasta kulinarė blush2.gif

Ačiū 4u.gif

aš dažniausiai imu nuvirtą šoninę sumalu ją su nuvirta vištiena, viską pakepinu keptuvėje su svogūniukais (prieš tai pakepintais), prieskoniukais ir įpilu grietinėlės, jei nenorit riebumo galima įmušti kiaušinį, kad įdaras labiau ,,sukibtų" 4u.gif mhhh, užsimaniau dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 04 sausio 2014 - 15:15
Sau ryziai su juros kopustais ir vistiena, seimynai sriuba su ryziais ir vistiena, sluoksniuotos teslos bandeles su vistiena
Atsakyti
Ėjom pro žuvų skyrių ir užmatėm tokį vienišą nedidelį upėtakiuką... Ir dar su nuolaida... o kitoj pardėj liūdėjo vieniša maža dorada... irgi su nuolaida rolleyes.gif Tai šiandien buvo keptų žuvų mixas rolleyes.gif Su šv. daržovėmis ir vyrui - bulvėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 11:49)

Ačiū 4u.gif

As tai farsa apkepu su prieskoniais ir svogunu,kai pravesta sumalu su mesmale ir viskas,labai greita ir skanu.Taip ir zemaiciu blynams ir virtu bulviu cepelinams idara darau
Atsakyti