Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien,

QUOTE(Simuute @ 2014 01 03, 22:04)
Šiandien pagal Beatą kepta kalakuto šlaunis. Su žaliom špinatų salotom

Cia gal tas receptas, kur Beatos bloge yra? Kazkaip sudomino mane jis, o kaip jums gavosi ar skanu, ar sultinga mesa?

QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 11:49)
Sveikos, aš ne į temą, bet turiu šeiminikutėms klausimą 4u.gif
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams blush2.gif Dar iš manęs prasta kulinarė blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Mesa, manau, tinka bet kokia, kokia turit, ar kiauliena, ar vistiena, kumpis ar ka nors kita. Mesa isvirkite ir susmulkinkite (kam kaip patinka, galima mesmale sumalti, o galima smulkiai sukapoti ir su peiliu). Po to keptuveje apkepu svogunus ir pridedu mesa, pagal skoni prieskonius ir ipilu siek tiek vandenuko (idaras nuo to tampa sultingesnis, nebuna sausas ir sprangus), siek tiek dar viska patroskinu. Ir jau tokiu idaru suku lietinius. 4u.gif
Atsakyti
Salotos su ančiuviais smile.gif
Atsakyti
Lietiniai su varške, pietūs mieste-graikiškos salotos 4u.gif
Atsakyti
Pietus pas mama - bulviniai blynai su varskes kremu
Uzkast namie - Suriu ir kapareliais idaryti kiausiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 04 sausio 2014 - 19:11
vaikams šiandien kepti varškeciai.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 03, 21:07)
Na, o mes siandien valgem pagal Nova: Kotletai turkiskai Labai skanu, o ir prie keptuves ar puodu ilgai stovet nereikia.

Baiginejom vakarykscius pietus, tik dar papildomai padariau kopustu salotas, pagal Oliveri, yra aprasyta cia
Atsakyti
Bulviniai blynai, pupeliu sriuba, karstas sokoladas
Atsakyti
Vakar pietums tik iš rūkyklos išimtas karpis, šiandien čenachai:)
Atsakyti
Siandien keptos bulvės su kefyru biggrin.gif
Atsakyti
vakar buvo švilpikai, šiandien bus pupelių sriuba ir salotos su kepta vištiena smile.gif
Atsakyti
Ryziu, zuvies ir darzoviu apkepele
Atsakyti
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Atsakyti