Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Turiu AEG jau apie 8 metus. Mūsų poreikiams tinka nepriekaištingai. Aš labai patenkinta. Turime labai daug obelų, tad vasarą - rudenį į dieną po 1,5 - 2 l spaudžiu vien obuolių sulčių, neskaitant morkų, burokėlių, salierų t.t. Taip pat bulves ja tarkuoju. Išsirenka lengvai ir greitai, plaunasi labai greitai, sietelį - šepetėliu.
Anga nėra didelė, bet ir nenorėčiau spausti sulčių iš nevalytų obuolių. Man asmeniškai labai jaučiasi skonis visų sėklyčių, pagaliukų, t.t. Kai matai, kaip per TV kiša į sulčiaspaudę vynuoges su visais pagaliais, obuolius ... man neskanu smile.gif
Atsakyti
as siandien nusipirkau sulciaspaude Gastroback firmos.. ax.gif tiek prisiskaiciau apie pigiaikas, kad jau bijojau ka ir pirkti blush2.gif Kadangi pazystamas parduotuvej dirba, tai paprasiau kazka normalaus parekomenduoti. Pasiule sita varianta, atrodo va taip: http://www.gastrobac...ndex_d_1024.htm Modeliukas Nr. 40126 Design Juicer Pro, siandien improvizavom ir rasau savo atsiliepimus: 900W galingumo, tyliai dirba, 2 greiciai, plieninis tinklelis, patogiai issiardo ir susirenka, viskas sandaru, isplauti tikrai nera sudetinga + spec. sepetelis buvo idetas plovimui (nemegstu puzliu tipo virtuviniu irankiu doh.gif ), patiko indas, i kuri sultys bega thumbup.gif Spaudzia gerai (bandem morkas, obuoli, kriause, apelsina), tik su bananais ne kas gaunasi - nebent reiks bandyti tarp kitu vaisiu metimo imesti, kad neissiplaktu ax.gif Bet labiausiai gerai tas, jog i atlieku inda ideti maiseli galima - nereikia terliotis pries plaunant bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 14 kovo 2007 - 21:57
O kokia kaina 40126 Design Juicer Pro?
Ir kur įsigyti?
Atsakyti
Ką galit patarti, jei reikia, jog spaustų ir citrusinius ir ne citrusinius vaisus + daržoves + tarkuotų bulves?
Atsakyti
QUOTE(Verbgo @ 2007 03 15, 10:09)
O kokia kaina 40126 Design Juicer Pro?
Ir kur įsigyti?

man kainavo 480Lt ax.gif Kiek kitiems - tikrai nezinau.. Pirkau Elix parduotuveje, jie patys atsiveza is Vokietijos kiek supratau. Kitas dalykas mums s.. niekada nesiulo ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 15 kovo 2007 - 16:13
Man reikia sulciaspaudes, bet niekaip negaliu issirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 06 01, 13:33)
Man reikia sulciaspaudes, bet niekaip negaliu issirinkt  doh.gif

Jei nerupi kaina, imk tokia, kad butu didele skyle, ir nereiketu obuoliuko i 6-8 dalis pjaustyt.
As turiu moulinex kazkokia, bet dar su siaura skylute smile.gif
Atsakyti
Maximoj mačiau kažkokios nukainuotos plačiakaklės, gal kas bandėte?
Atsakyti
Mes neseniai nusipirkom "moulinex" ta galingesne sulčiaspaude, su didesniu tirščiu indu. Mokėjom beveik 400. Bet aš truputi nusivylus, nes sultys spaudžiasi ne skaidrios, o su tirščiais. Nesuprantu kodėl? Gal kas turit, parašykit, kaip jums, gal mums reikia kreiptis į garantinį, o gal 2 ju savaičiu laikotarpi galima preke gražinti? g.gif
Atsakyti
Šiandiena nusipirkome STOLLAR BJE 500 fantastika 2-3 minutes ir virš 1 litro grynu šulčių nei skusti morkų nereikia nei lupti burokėliu ,super daiktas
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2007 06 01, 13:54)
Jei nerupi kaina, imk tokia, kad butu didele skyle, ir nereiketu obuoliuko i 6-8 dalis pjaustyt.
As turiu moulinex kazkokia, bet dar su siaura skylute smile.gif

Patariu STOLLAR BJE 500 fantastika
Atsakyti
QUOTE(Konradas @ 2007 08 15, 18:43)
Šiandiena nusipirkome STOLLAR BJE 500 fantastika 2-3 minutes ir virš 1 litro grynu šulčių nei skusti morkų nereikia nei lupti burokėliu ,super daiktas

Kiek kainavo, kur pirkot, ar spaudžia skaidrias sultis, be tirščių?
Atsakyti
QUOTE(Konradas @ 2007 08 15, 18:43)
Papildyta:
Patariu STOLLAR BJE 500 fantastika

ar pvz.morkos visai sausos lieka isspaudus? ar labai daug plovimo po panaudojimo?
Atsakyti