Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(gelmytė @ 2007 01 16, 13:39)
gavau dovanų tokią, tik dar neprisiruošiu išbandyt  blush2.gif

tai net ir nebandyk, nes turėsi tik sugadintus vaisius ir daug darbo kol ją išplausi, doh.gif vieną kat pabandžiau ir daugiau jos nejudinu. soko pačios geriausios sučiaspaudės ten kur prekiauja, kavinių restoranų įranga.
Papildyta:
QUOTE(Verbgo @ 2007 01 18, 15:03)
Prieš keletą mėnesių nusipirkau sulčiaspaudę Žuravinka. Didesnio š--o dar reikėtų paieškoti. Morkų drožlės tokios šlapios išeina, kad dar rankomis lengvai galima išspausti. O apie obuolius net nekalbu, per abu galus vienodas tirštimas eina.
Likau labai nusivylusi.
Gal kas turite šias sulčiaspaudes ir galėtų parašyti atiliepimus:
KENWOOD JE-810
Juice Fountain JE 70
Juice Fountain BJE
STOLLAR JE 95
Būčiau labai dėkinga.

mes irgi norėjome šitą KENWOOD JE-810 pirkti, bet parduotuvėje patarė ieškoti sulčiaspaudės parduotuvėse prekiaujančiose kaninių įranga
Atsakyti
Philips
Atsakyti
Dėkui kristelev. Jau buvau susigundžiusi ją nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 13, 23:17)
tai net ir nebandyk, nes turėsi tik sugadintus vaisius ir daug darbo kol ją išplausi,  doh.gif vieną kat pabandžiau ir daugiau jos nejudinu. soko pačios geriausios sučiaspaudės ten kur prekiauja, kavinių restoranų įranga.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabandžiau, padėjau ir užmiršau. iš obuolių gavos tookia košė lotuliukas.gif spajudėmės su vyru kol išvalėm ir nukišom į giliausią kampą biggrin.gif
Atsakyti
O gal kuri bandėt Moulinex sulčiaspaudę, 600 galingumo... labai jau panorau jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 15, 13:56)
O gal kuri bandėt Moulinex sulčiaspaudę, 600 galingumo... labai jau panorau jos g.gif

Aš turiu 500, va šitą.
visai neblogai, bet kitą pirkčiau su didele skyle, kad vaisių nereikėtų smulkinti.
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Katu @ 2007 02 15, 14:32)
Aš turiu 500, va šitą.
visai neblogai, bet kitą pirkčiau su didele skyle, kad vaisių nereikėtų smulkinti.

O kaip ji spaudžia kietus produktus(morkas, burokėlius), ar nežsikemša? g.gif
O išplauti ar nesunku? g.gif

Ir man ta produktų skylė parduotuvėje atrodė tikrai nedidelė....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 15 vasario 2007 - 15:26
QUOTE(jutute @ 2007 02 15, 16:24)
g.gif
O kaip ji spaudžia kietus produktus(morkas, burokėlius), ar nežsikemša? g.gif
O išplauti ar nesunku? g.gif

Ir man ta produktų skylė parduotuvėje atrodė tikrai nedidelė....

Na, mano skylutė tikrai maža, ta prasme, mano sulčiaspaudės skylutė biggrin.gif Žodžiu, obuolius kartais dalinu net į 6 dalis. Morka storesnė irgi netelpa, reikia pjaut išilgai ją.
Spaudžia greit man, gal kitiems pasirodytų, kad tirščiai lieka šlapi, bet man patinka. Tiesa, mano kombaino sulčiaspaudė išspausdavo sausiau, bet kiek būdavo vargo su ja doh.gif Tinklelis valosi pakankamai lengvai, neužsikemša. Plaunu tą tinkliuką su dantų šepetuku (čia kaip šeimos narys - priskyrėm jam dantų šepetuką smile.gif )
Žodžiu, jei ne ta maža skylė, būčiau visiškai ja patenkinta. Dabar rašyčiau 8 balus iš 10 smile.gif
Beje, kažkada berods Topo Centre (prieš 2-3 sav.) mačiau panašią Moulinex sulčiaspaudę, bet su didele skyle jau...
Atsakyti
Dėkui už išsamų paaiškinimą aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Taip ir maniau, kad kombainą po sulčių spaudimo išvalyti sunkiau... g.gif
Atsakyti
Moulinex turiu jau daug metų, bet citrusiniams, tai veikia thumbup.gif thumbup.gif Naudojama kasdien praktiškai.
Atsakyti
Turiu Braun sulčiaspaude tikrai nesigailiu, labai gerai spaudžia tiek morkas, tiek obuolius. Kai pirkom mums parduotuvėje aiškino, kad šitoje sulčiaspaudėje plieninis sietelis ir jo nereiks kesti (nežinau kiek čia teisybės). Bet tikrai nesigailiu kad pirkau. Išspaudus sulčiu tikrai nereikia su marle košti, jos skaidrios, nėra tirščių.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 02 18, 16:58)
Turiu Braun sulčiaspaude tikrai nesigailiu, labai gerai spaudžia tiek morkas, tiek obuolius. Kai pirkom mums parduotuvėje aiškino, kad šitoje sulčiaspaudėje plieninis sietelis ir jo nereiks kesti (nežinau kiek čia teisybės). Bet tikrai nesigailiu kad pirkau. Išspaudus sulčiu tikrai nereikia su marle košti, jos skaidrios, nėra tirščių.

O gal gali parašyti koks modelis? mirksiukas.gif
Atsakyti