Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Planuoju įsigyti sulčiaspaudę. Mano kriterijai renkantis:
--skirta ne tik citrusiniams vaisiams, bet ir obuoliams ir kt. vaisiams, taip pat daržovėms;
--paprasta naudoti, išrinkti ir išplauti;
--neužimanti daug vietos, ne gremėzdiška;
--graži tongue.gif turim gražią virtuvę ir rusiško kombaino tikrai nesinori statyti!..

Radau Topshop'e Power Juicer Express sulčiaspaudę. Atitinka visus mano kriterijus, galit pažiūrėti čia http://www.topshop.lt/index.asp?tn=productview&pid=12070&c=1120&med=sem&orig=mcn&brd=ts&ctn=lt&vir=no&referrer=google&src=06_11_7_k06 Sorry, nemoku link'o įkelt, tai teks nusikopijuoti. Be to, yra demonstracinis filmukas.

Ar bandėte ją? Kokie atsiliepimai? O gal kitų firmų yra gerų?
Kaina nemaža, todėl ir norisi patarimų.
Labai mėgstu gerti pati šviežiai spaustas sultis, o ir kūdikėlį auginu, kuris netrukus galės pradėti pamažu ragauti. Juk tiek daug vitaminų, taip sveika! thumbup.gif
Pasidalinkite savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 08 30, 13:54)
Planuoju įsigyti sulčiaspaudę. Mano kriterijai renkantis:
--skirta ne tik citrusiniams vaisiams, bet ir obuoliams ir kt. vaisiams, taip pat daržovėms;
--paprasta naudoti, išrinkti ir išplauti;
--neužimanti daug vietos, ne gremėzdiška;
--graži  tongue.gif turim gražią virtuvę ir rusiško kombaino tikrai nesinori statyti!..

Radau Topshop'e Power Juicer Express sulčiaspaudę. Atitinka visus mano kriterijus, galit pažiūrėti čia http://www.topshop.lt/index.asp?tn=productview&pid=12070&c=1120&med=sem&orig=mcn&brd=ts&ctn=lt&vir=no&referrer=google&src=06_11_7_k06 Sorry, nemoku link'o įkelt, tai teks nusikopijuoti. Be to, yra demonstracinis filmukas.

Ar bandėte ją? Kokie atsiliepimai? O gal kitų firmų yra gerų?
Kaina nemaža, todėl ir norisi patarimų.
Labai mėgstu gerti pati šviežiai spaustas sultis, o ir kūdikėlį auginu, kuris netrukus galės pradėti pamažu ragauti. Juk tiek daug vitaminų, taip sveika!  thumbup.gif
Pasidalinkite savo patirtimi  smile.gif

žiūrėjau šią sulčiaspaudę, ir net sulčių ragavau, ir buvau užsidegusi ją pirkti.
Bet nepirkau, kadangi pagal mane netenkina viena iš esminių charakteristikų - galingumas. ten tik 350W (o gal 300?), kai tuo tarpu rimtos sulčiaspaudės turi ir po 800-900W.

beje, kai domėjausi , ieškojau ir informacijos internete. Atradau kad ši sulčiaspaudė ankstesnėje versijoje turėjo galingesnį variklį, tačiau buvo labai daug atsiliepimų kad tie varikliai perdegdavo.

Tad jei nuspręsi pirkti - patariu pasidomėti garantijomis.

Iš žiūrėtų alternatyvų man krito į akį tokios latviškos sulčiaspaudės už panašią kainą (Topo Centre berods mačiau). O viename forume bediskutuojant ta tema buvo įmesti linkai su tikrai rimtomis prancūziškomis sulčiaspaudėmis. Bet ten kaina jau artėja link 1000lt....

Na, bet kolkas nepirkau jokios smile.gif Jei pirksi šitą iš Top Shop - pasidalink įspūdžiais (nors man asmeniškai tai buvo vienintelis daiktas iš TV už kurio ten užsikabinau, ir tą patį atmečiau kaip nevertą savo kainos...)
Atsakyti
Apie galingumą nepagalvojau doh.gif
Jei domėjaisi, kokių kitų gamintojų vertos dėmesio? Latvišką apžiūrėsiu, "Topo centro" lankstinike mačiau kažkokią, nežinau ar čia ta pati ar ne g.gif
Atsakyti
deja kažką konkretaus nelabai ir galiu nurodyti - esminių skirtumų tarp tų sulčiaspaudžių už 350-500 lt nėra, o kas blogiausia, kad nepabandysi, nesužinosi - kaip garsiai dirba, kaip gerai spaudžia, kiek sulčių palieka.

belieka pagal grožį rinktis smile.gif

kažką tokio pažiūrėk gal senukuose
Atsakyti
Kaip būtų faina, jei atsilieptų kas nors, kas jau turi ir naudoja thumbup.gif Bijau, kad nuėjus į buitinės technikos salonus, visas išgirs, o pabandyti galimybės nebus doh.gif
Taip norisi šviežiai spaustų sulčių, net seilė nutįso mastau.gif
Atsakyti
Rinkis kuo galingesne, nes jei mazas galingumas, net morkos tau nesutarkuos. Turiu tokia, kazkas per vesele dovanu dave, tai sh paskutinis. idedi morka ir sustoja, neissuka schmoll.gif
Atsakyti
Bet suabejojau, kai axa užsiminė, kad tokiu atveju variklis gali perdegt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 09 01, 18:49)
Bet suabejojau, kai axa užsiminė, kad tokiu atveju variklis gali perdegt?  g.gif

ten jinai sneka apie topshop prekes. Ten gi viskas kinietiska doh.gif , net pacios pardavejos nerekomduoja pirkti pvz siurbliu, nes po keliu dienu grazinami. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 01, 22:26)
ten jinai sneka apie topshop prekes. Ten gi viskas kinietiska  doh.gif , net pacios pardavejos nerekomduoja pirkti pvz siurbliu, nes po keliu dienu grazinami.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Smulkmena @ 2007 09 01, 11:20)
Kaip būtų faina, jei atsilieptų kas nors, kas jau turi ir naudoja  thumbup.gif  Bijau, kad nuėjus į buitinės technikos salonus, visas išgirs, o pabandyti galimybės nebus  doh.gif
Taip norisi šviežiai spaustų sulčių, net seilė nutįso  mastau.gif

jei kažkas ir atsilieps, ir parašys - nebūtinai priimk už gryną pinigą. Nes žmonės taiko labai skirtingus vertinimo kriterijus. Kas vienam yra thumbup.gif , kito gali visai netenkinti. Reikia savo akimis įsitikinti. Va, kažkuriame prekybos centre teko matyti 'Philips' pristatymą, su degustacija. Merginos spaudė sultis, davė paragauti, demonstravo kaip sulčiaspaudė veikia, kaip susirenka - čia sakyčiau jau gali padaryti tam tikras išvadas. Gaila, kad tokių akcijų nebūna dažniau... O juk už tos TopShop užsikabinau irgi tik po tokios prezentacijos. Man rodos, kad prekybininkai žymiai didesnę apyvartą padarytų jei rengtų tokius pristatymus
Atsakyti
Esu nusipirkus Bosh MES 1020 lygtai, 380 W. Iš paprasčiausių lyg geriausia buvo, apie 250 Lt. Morkos ir burokai labai retai užstringa, nebent sausi labai. Šiaip patenkinanti poreikius mašinka, bet kad visiškai būčiau patenkinta, tai pasakyti negaliu. Galingumo lyg mažoka, dūzgia ir dreba, jei sausą morką įkiši. Manau, jei nori kasdien spaustis sultis reikti investuoti į galingesnę, pramoninę. Na ir detalių plauti galėtų būti ir mažiau. Pamenu, kad gyrė pardavėja metalinį sietelį - jam priekaištų neturiu. Ieškojau iš tvirtų detalių, nes mėgstu viską, kas pagaminta ir pritvirtinta "ant snarglių", sulaužyti, tai ieškojau tvirtesnės. Per metus dar nesulūžo (tfu tfu tfu).
Atsakyti

Kaip tik siandien "atsisveikinau" su Clatronik`o sulciaspaude. Tarkavo gerai, bet prie tirsciu daug sulciu likdavo. Tad gaudavosi mazai sulciu.
Atsakyti
sveikutes mamytes, pagaliau issipilde mano svejone gerti sveikas sultis vakar vyras nupirko sulciaspaude. Mes norejom kad ji spaustu citrusinius vaisius ir kietas darzoves. Dar svarbu buvo aisku ne paskutinej vietoj ir dizainas. Niu va nusipirkome STOLLAR JE95. Ir ka esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif galongumas kuo didesnis tuo sausiau spaudzia o pas ja net 950 W tai kaip mums pilnai uztenka yra dar viena pozicija kur mazesnis galingumas tai skirta spausti minkstus vaisius. sia buitine technika prekiauja Kaune tik Topocentras. Kaina mes asmeniskai mokejom 480 o parduotuveje 549 kiek pamenu bet verta tikrai. Indu plauti tikrai yra kaip ir kiekvienoje sulciaspaudeje o issiardo tikrai lengvai. vienas minusas gal tik toks kad prie 950 apsuku labai triuksmingai dirba bet kaip mums aiskino kitaip buti negali. tai va mano tokie pastebejimai jei kils kokie klausimeliai mielai atsakysiu mirksiukas.gif . Apie sulciaspaudes dar diskutuoja temoje kokia sulciaspaude rinktis ten gana issamiai aptariamos sulciaspaudes manau svarbiausia galingumas o kuo galingesne tuo brangesne.
Atsakyti