QUOTE(Smulkmena @ 2007 08 30, 13:54)
Planuoju įsigyti sulčiaspaudę. Mano kriterijai renkantis:
--skirta ne tik citrusiniams vaisiams, bet ir obuoliams ir kt. vaisiams, taip pat daržovėms;
--paprasta naudoti, išrinkti ir išplauti;
--neužimanti daug vietos, ne gremėzdiška;
--graži

turim gražią virtuvę ir rusiško kombaino tikrai nesinori statyti!..
Radau
Topshop'e Power Juicer Express sulčiaspaudę. Atitinka visus mano kriterijus, galit pažiūrėti čia
http://www.topshop.lt/index.asp?tn=productview&pid=12070&c=1120&med=sem&orig=mcn&brd=ts&ctn=lt&vir=no&referrer=google&src=06_11_7_k06 Sorry, nemoku link'o įkelt, tai teks nusikopijuoti. Be to, yra demonstracinis filmukas.
Ar bandėte ją? Kokie atsiliepimai? O gal kitų firmų yra gerų?
Kaina nemaža, todėl ir norisi patarimų.
Labai mėgstu gerti pati šviežiai spaustas sultis, o ir kūdikėlį auginu, kuris netrukus galės pradėti pamažu ragauti. Juk tiek daug vitaminų, taip sveika!
Pasidalinkite savo patirtimi
žiūrėjau šią sulčiaspaudę, ir net sulčių ragavau, ir buvau užsidegusi ją pirkti.
Bet nepirkau, kadangi pagal mane netenkina viena iš esminių charakteristikų - galingumas. ten tik 350W (o gal 300?), kai tuo tarpu rimtos sulčiaspaudės turi ir po 800-900W.
beje, kai domėjausi , ieškojau ir informacijos internete. Atradau kad ši sulčiaspaudė ankstesnėje versijoje turėjo galingesnį variklį, tačiau buvo labai daug atsiliepimų kad tie varikliai perdegdavo.
Tad jei nuspręsi pirkti - patariu pasidomėti garantijomis.
Iš žiūrėtų alternatyvų man krito į akį tokios latviškos sulčiaspaudės už panašią kainą (Topo Centre berods mačiau). O viename forume bediskutuojant ta tema buvo įmesti linkai su tikrai rimtomis prancūziškomis sulčiaspaudėmis. Bet ten kaina jau artėja link 1000lt....
Na, bet kolkas nepirkau jokios

Jei pirksi šitą iš Top Shop - pasidalink įspūdžiais (nors man asmeniškai tai buvo vienintelis daiktas iš TV už kurio ten užsikabinau, ir tą patį atmečiau kaip nevertą savo kainos...)