Aš nusipirkau savaitgali sulčiaspaudę,. išspaudžiau morkas su obuoliais ir dar cukraus idejau, bet sūnus negeria(4 m), sako neskanu, nors visas kubus geria su malonumu. Sako neskanu :morkos.
Prašau parašykite, mamytės, iš ko ir kokiomis proporcijomis spaudžiate sultis vaikams.Ačiū
QUOTE(ajd @ 2005 10 28, 09:13)
Aš nusipirkau savaitgali sulčiaspaudę,. išspaudžiau morkas su obuoliais ir dar cukraus idejau, bet sūnus negeria(4 m), sako neskanu, nors visas kubus geria su malonumu. Sako neskanu :morkos.
Prašau parašykite, mamytės, iš ko ir kokiomis proporcijomis spaudžiate sultis vaikams.Ačiū
Aš spaudžiu irgi iš morkų bei obuolių. Obuolių dedu maždaug trečdalį, bet visai nededu cukraus. Mano vaikai geria, o ir man skanu. Bet čia gal skonio reikalas. Paeksperimentuok į morkų sultis įdėdama tų vaisių, kuriuos tavo sūnus mėgsta. Arba abu su vaiku pasitarkit, vaikams tai patinka.
QUOTE(Tango @ 2005 05 03, 11:02)
O mano mama uzsisake sulciaspaude, kuria per Telika reklamuoja. Per Lietuvos televizijas as dar nemaciau, bet per NTV, tai reklamuoja visu pajegumu. Tai mama paskambino ir uzsisake. Kaina aisku fantastine 500, - LT. Parasysiu kai atsius ir kai mama isbandys.
Na ir kaip ta sulčiaspaudė? Gal dar neatsiuntė?

Mes pries 2 savaites nusipirkom LAtvijoje Maximoj kazkieno rekomenduota sulciaspaude First. Man tai liuks! Pjaustyt reikia darzoves labai smulkiai, bet sutarkuoja labai sausai. Jei teisybe, as dar taip nebuvau maciusi. Pirkom uz 80 Lt musu pinigais. Tuo tarpu Rimi neapsiziurejom, buvo akcija Clartronic sulciaspaudems. Jos irgi kaip ir First austriskos, ir galingumas toks pats 400 W, o kaina buvo tik 60 Lt.
Kiekviena diena tarkuoti tingiu, bet ivedem tradicija bent jau sestadieni ryte gerti svieziu sulciu. Na ziauriai skanu.
Aisku, dideliu kiekiu su tokia sulciaspaude nesutarkuosi, arba jei sutarkuosi, tai privargsi. Bet 500 ml tai pats tas. O as dar vistiek po to truputi mineraliniu praaskiedziu, tai 3-4 asmenu seimai per akis.
Ir virskinimas pagereja, ir siaip savijauta, daugiau energijos, nuovargis dingsta, mieguistumas.
Taigi, skanaus!
Kiekviena diena tarkuoti tingiu, bet ivedem tradicija bent jau sestadieni ryte gerti svieziu sulciu. Na ziauriai skanu.
Aisku, dideliu kiekiu su tokia sulciaspaude nesutarkuosi, arba jei sutarkuosi, tai privargsi. Bet 500 ml tai pats tas. O as dar vistiek po to truputi mineraliniu praaskiedziu, tai 3-4 asmenu seimai per akis.
Ir virskinimas pagereja, ir siaip savijauta, daugiau energijos, nuovargis dingsta, mieguistumas.
Taigi, skanaus!
Ar verta pirkti CLATRONIC , SCARLETT sulčiaspaudes, kurios kainuoja 64-69 Lt. Spaudžia gerai? Gal kas tokiomis naudojasi (jei dar veikia) ar naudojosi ....
Aš pirkau Bomann, vokišką, mokėjau 65 lt. Ir taip dabar gailiuosi
, tik ir laukiu kada užsilenks. Jau geriau dar tiek pridėti, bet nusipirkti gerą. Nes neišspaudžia sausai, nesutarkuoja iki galo, išmeta gabalus į šiukšles. O jau garsas, tai visas namas griaudi! VNŽ baisus nusivylimas! Bomann tikrai nepirkit!

As turiu CLATRONIC,bet esu nepatenkinta,kad viska ziauriai smulkiai supjaustyti reikia,nes kitaip nepratelpa.
Terlione,o ne sulciaspaude!
O dar ir tik 500ml sulciu telpa-3 asmenu seimynelei per mazai!
Dar vienas minusas,kad po visos tos terliones ir tu keliu laseliu sulciu-kalnas plovimo!

O dar ir tik 500ml sulciu telpa-3 asmenu seimynelei per mazai!

Dar vienas minusas,kad po visos tos terliones ir tu keliu laseliu sulciu-kalnas plovimo!

na, aš prieš kokį mėnesiuką nusipirkau ukrainietišką "Žuravinka". Kaina 148 Lt. Aš ja tik džiaugiuosi. Yra atskiri indai sultims ir išspaudoms, o svarbiausia - plovimas labai paprastas. Kiek daugiau dėmesio tokia metalinė detalė reikalauja, tokia kaip tinklelis. Bet atradau, kad reikia ja išplaut iškart išspaudus - jokių problemų nesudaro. Be jos tereikia išsiplaut tuos indelius sultims ir išspaudoms plius dvi dideles plastmasines detales, kurios labai lengvai ranka prieinamos. Žodžiu, esu patenkinta.
sveikutes,
tikrai galiu pasakyti kad geresnes sulčiaspaudės yra Baltarusishkos arba rusishkos, pvz ZURAVINKA arba kitos, pamirsau jau kitos pavadinima, nes jos yra ziauriai gallingos, beto galima spausti daug ir atlieku nereik visada valyti ar kai reikia nulipinet vaisius , ten nereikia viskas ciki daro.... pati turiu ir visa seima dziaugesi. Sulciu pridarau daug nes visi megsta.... taigi viska susppausdziu iseina apie 5 litrus ir tik tada isvalau, nes nereikia kad 1 litra ten kazka valyti kaip kitose firmose........ xexexe
tikrai galiu pasakyti kad geresnes sulčiaspaudės yra Baltarusishkos arba rusishkos, pvz ZURAVINKA arba kitos, pamirsau jau kitos pavadinima, nes jos yra ziauriai gallingos, beto galima spausti daug ir atlieku nereik visada valyti ar kai reikia nulipinet vaisius , ten nereikia viskas ciki daro.... pati turiu ir visa seima dziaugesi. Sulciu pridarau daug nes visi megsta.... taigi viska susppausdziu iseina apie 5 litrus ir tik tada isvalau, nes nereikia kad 1 litra ten kazka valyti kaip kitose firmose........ xexexe

QUOTE(ajd @ 2005 10 28, 08:13)
Gali pamėgint įmaišyti trintų bananų ar perskų (konservuotų pvz.)

Sveikutes.Gal kas gali patarti kokia sulciaspaude geriausia pirkti.
Pirkom Braun sulčiaspaudę, mokėjom kažkur apie 300. Labai džiaugiuosi, nes daiktas
ir vertas tų pinigėlių.