Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(rutulux @ 2006 01 11, 20:21)
Pirkom Braun sulčiaspaudę, mokėjom kažkur apie 300. Labai džiaugiuosi, nes daiktas thumbup.gif ir vertas tų pinigėlių.

drinks_cheers.gif mes irgi labai patenkinti. dirba kaip bitute... as paskutiniu metu, net bulves cepelinams isigudrinau tarkuot... taip atspaudzia tarkius, kad nereik rankiniu budu vargt rolleyes.gif zodziu tinginiams ir cepelinu megejams pats tas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes pirkome Stollar sulciaspaude, mokejau kazkas 500litu, bet i ja galima deti didelius vaisius, nereikia pjaustyti. Naudojausi dar tik viena karta, bet esu patenkinta.
Atsakyti
Nusipirkau Moulinex sulciaspaude,
500w, ir tikrai esu patenkinta, kiekviena diena
spaudziu sultis. Mokejau su nuolaida 215 lt, bet verta.
Atsakyti
QUOTE(lippizan @ 2006 04 24, 16:18)
Žuravlinkos nepatarčiau, nes Lietuvoje nėra jų oficialaus garantinio aptarnavimo, o turgui nusipirkus po kelių dienų atgal nagrąžinsit  blink.gif Turiu Muolinex firmos sulciauspaudė, 600 w galingumo, tai išspaudžia morkas sausai, na aišku vietos užima. O dėl angų, tai visų buitinių sulčiauspaudžių toks įdėjimas, išskyrus Philips ir Kenwood, ten galima visą obuolį nelupta dėti, bet ir kaina 500-700lt. Aš tai verčiau supjaustysiu  biggrin.gif

nu nznnes pirkom sita "ZUravlinka" tai kazkur vistik yra vykdomas aptarnavimas . dabar nepasakysiu kokiam laikui bet garantija buvo duota.as ja kaip lanaa rashe irgi naudoju kaip tarkavimo masina bulvems tarkuoti

mokejom apie 120lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 gegužės 2006 - 21:27
Garantinį išrašyti niekas nedraudžia, bet ar tikrai kur nemokamai taisys sugedusį daiktą smile.gif Kai turguj paklausiau dėl džiovintuvo garantinio, tai pardavėjas atsakė - jie NEGENDA smile.gif O kaina nuo parduotuvinės skirėsi 2 lt.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 08, 11:03)
Mes pirkome Stollar sulciaspaude, mokejau kazkas 500litu, bet i ja galima deti didelius vaisius, nereikia pjaustyti. Naudojausi dar tik viena karta, bet esu patenkinta.

As irgi nusiziurejau sita sulciaspaude, pardavejai ja labai giria. O kaip yra istikruju, papasakokit kas jau isbandet, ar verta ji tokiu pinigu, ar gerai spaudzia?
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2004 11 13, 23:29)
Turim "mulinex" sulciaspaude. Dizainas ne koks, bet mums primygtinai siule butent ja. Nenusivyleme! Kainuoja apie 220 Lt.

QUOTE(Katu @ 2006 03 22, 19:52)

Siaip spaudzia ne itin sausai, isivaizduoju, kad imanoma ir sausiau...

QUOTE(Atlante @ 2006 05 17, 19:36)
Nusipirkau Moulinex sulciaspaude,
500w, ir tikrai esu patenkinta, kiekviena diena
spaudziu sultis. Mokejau su nuolaida 215 lt, bet verta.

Nu ir as turiu tokia. Bet kartais labai gerai spaudzia, o kita karta dar galima su marle stikline isspausti. Gal cia nuo obuoliu rusies priklauso?
Atsakyti
cia tiems, ką domina ,,žuravinkos" Kaune...
prieš keletą dienų nusipirkau, tai pavyko rasti Urmo bazėse ir Senukuose. Kaina bazėje (radau 13 ir 14 sandėliuose) - 125 lt, tik vienoj vietoj sakė, kad garantija 3 mėn., o kitoj - 6 mėn. Nuvažiavau į Senius, ten kaina 139 lt (čia akcijos metu, t.y. dabar), garantija - 6mėn. Pati pirkau bazėj. Kol kas viskas čiki briki smile.gif kaip už tokią kainą, be to ir pačios pardavėjos sako, kad tai efektyviau nei panašių kainų kitos sulčiaspaudės... pakankamai tylus darbas, geras išspaudimas, nors dar su rankom ir gali po visko išgaut sulčių, bet mus tenkina ir toks.
Atsakyti
Aš turiu Bomann. Be ryšio, pusės sulčių neišspaudžia ir šiaip, kemšasi, reikia valyti ir pan. be to per didelis gremėzdas.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 08, 11:03)

pas mane tokia pat matyt unsure.gif 569, su laisvalaikio kortele 7 proc. nuolaida rolleyes.gif spaudžiau raudonus serbentus, tai šlapokai spaudžia, bet kelis kartus perspaudžiau ir puikiai ax.gif
Atsakyti
O gal kas žino, kur ''žuravinkos'' Vilniuje pigiau (su garantija)? ax.gif
Atsakyti
Turime AEG - labai patenkinta smile.gif
Atsakyti