ieškojau sulčiaspaudės, kad ir iš kietų, ir iš minkštų vaisių ir daržovių spaust būtų galima...tai prieš Kalėdas nusipirkau maximoje Scarlett už 60 Lt berods....nu bet kaip žiauriai nusivyliau, bandžiau obuolių ir morkų spaust sultis., tai su abiem tas pats- sulčių talpoje tirštimų tiek, kad ne geri,o valgai sultis, o tirštimų ne jiem skirtoje talpoje, o ant dangčio ir visur aplink daug daugiau.....kaip supratau, tai konstrukcija jos siaubinga-tirštimai lekia į visas puses,tai ir i sulčių talpa daug patenka....nu nusivylimas nerealus

O kur buna tu baltarusisku ar ukrainietisku pirkti?
As ne per seniausiai isigijau Moulinex sulciaspaude, spaudziau morku ir obiuoliu sultytes, vasara pabandysiu ir uogu ispaust. Kol kas esu patenkinta, nes pries tai naudojausi virtuves kombaino sulciaspaude, tai ner ir ka lygint - su naujaja greitai, patogu ir del to zymiai dazniau sultys pasirodo musu namuose.
Siaip spaudzia ne itin sausai, isivaizduoju, kad imanoma ir sausiau...

Mama prieš kokius 3 mėn "Mulinex" sulčiaspaudę nusipirko, tai tikrai parenkinta, galingumo užtenka. Tik tiek, kad pakankamai maža anga, pvz, visos didesnės morkos jau nesugrūsi, reikia pjaustyt. O priežiūra- labai paprasta, lengva plauti, taip pat ir tirščiai sausi lieka, nebeišgręši nieko po spaudimo.
O iš kur jūs tų "Žuravinkų" ar kaip ten vadinasi, perkat? Gal ir man susigundyt reiks, bo gandai sklinda, kad apelsinų, greipfrutų, vynuogių, obuolių ir dar kelių vaisių sultys brangs dėl prasto derliaus ir koncentrato kainos kilimo. Tai gal savos sultys vistiek pigiau išeitų, nes jau tenka blokais sultis pirkt...
O iš kur jūs tų "Žuravinkų" ar kaip ten vadinasi, perkat? Gal ir man susigundyt reiks, bo gandai sklinda, kad apelsinų, greipfrutų, vynuogių, obuolių ir dar kelių vaisių sultys brangs dėl prasto derliaus ir koncentrato kainos kilimo. Tai gal savos sultys vistiek pigiau išeitų, nes jau tenka blokais sultis pirkt...
Žuravlinkos nepatarčiau, nes Lietuvoje nėra jų oficialaus garantinio aptarnavimo, o turgui nusipirkus po kelių dienų atgal nagrąžinsit
Turiu Muolinex firmos sulciauspaudė, 600 w galingumo, tai išspaudžia morkas sausai, na aišku vietos užima. O dėl angų, tai visų buitinių sulčiauspaudžių toks įdėjimas, išskyrus Philips ir Kenwood, ten galima visą obuolį nelupta dėti, bet ir kaina 500-700lt. Aš tai verčiau supjaustysiu

To lippizan: O pas tave gal Muolinex BKA347 ?? 600 w. http://www.elektroma...145019013232773 ? nes as nzn ar verta toki pirkti ? ar sausai viska isspaudzia? gal galit patart?

QUOTE(fruktik @ 2006 05 01, 19:28)
To lippizan: O pas tave gal Muolinex BKA347 ?? 600 w. http://www.elektroma...145019013232773 ? nes as nzn ar verta toki pirkti ? ar sausai viska isspaudzia? gal galit patart? 

Siaip as ne per seniausiai pirkau tokia sulciaspaude ir esu ja visai patenkinta. Spaudzia pakankamai sausai, labai greitai. Beda ta, kade netelpa ciela morka, reikia ja pjaut per puse isilgai, bet cia dauguma sulciaspaudziu to reikalauja
pirkau senukuose, mokejau 239 lt
undKatu Paskelbta 2006 03 22, 19:52
As ne per seniausiai isigijau Moulinex sulciaspaude, spaudziau morku ir obiuoliu sultytes, vasara pabandysiu ir uogu ispaust. Kol kas esu patenkinta, nes pries tai naudojausi virtuves kombaino sulciaspaude, tai ner ir ka lygint - su naujaja greitai, patogu ir del to zymiai dazniau sultys pasirodo musu namuose.
efined
efined
Pries 1,6 metu irgi nupirkau

Esu patenkinta

Vasara sugalvojau braskes trinti su cukrum-tai galvojau ar su kombainu,ar su sulciaspaude-tai pasirinkau 2 varianta

Paskui viska sumaisiau+cukraus=i buteliukus nuo vaikisku tyreliu ir i kamera

Naudoju Kenwood sulciaspaude..neblogai spaudzia apelsinu, morku, bananu sultis..esu patenkinta
QUOTE(fruktik @ 2006 05 01, 19:28)

mes tokia gavom dovanų.Tikrai nesiskundžiam,pakankamai sausai išspaudžia.
QUOTE(lippizan @ 2006 05 03, 17:04)
Taip, turiu bka3, išspaudžia gerai, aš iš likusio minkštumo kepu morkų pyragą, tai tenka dar pieno įpilt, kad pyragas sausas nebūtų. Beje, neesikankinu išilgai pjaustant, supjaustau skesai gal 7 cm gabalais, puikiai paima.
o citrusiniu ji neisspaudzia jo... ?? pvz: apelsinu, cistrinu..?