Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(Gulia @ 2006 09 01, 15:50)
kad yra parduotuvese geresniu ir zinomesniu firmu

neabejoju, bet norėčiau konkrečiau
Atsakyti
Gal kas nors turite Kenwood sulčiaspaudę?
Mačiau Elektromarkt parduotuvėje, galingumas nemažas, kaina 400 Lt.
Atsakyti
Ar galit kas pakomentuoti apie sulčiaspaudę, kur per TV reklamuoja unsure.gif Mano giminaitė susidomėjo nerealiai, bet bijo doh.gif
Atsakyti
Man irgi kilo klausimas - kokia sulčiaspaudė būtų gera? Zyziau vyrui gal pora metų, kaip norėčiau sulčiaspaudės. Išsirinkom tikrai ne pačią pigiausią Philips Cucina (dar ir su plaktuvu) - nu bet tokia prastaaaaa verysad.gif Pabandėm pora kartų, o dabar taip ir stovi be darbo. Nepirkit šitos (nors, beje, virt. kombainas pas mujs irgi Philps cucina - atsidžiaugt negaliu, gal dėl to ir sulčiaspaudę šitą rinkomės... g.gif )
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2006 11 15, 00:39)
Man irgi kilo klausimas - kokia sulčiaspaudė būtų gera? Zyziau vyrui gal pora metų, kaip norėčiau sulčiaspaudės. Išsirinkom tikrai ne pačią pigiausią Philips Cucina (dar ir su plaktuvu) - nu bet tokia prastaaaaa verysad.gif Pabandėm pora kartų, o dabar taip ir stovi be darbo. Nepirkit šitos (nors, beje, virt. kombainas pas mujs irgi Philps cucina - atsidžiaugt negaliu, gal dėl to ir sulčiaspaudę šitą rinkomės...  g.gif )

Na, mano patarimas paprastas - jei nori gero daikto, tai pirk jį vieną atskirai, o ne su visokiais plakikliais.... Aš iš pradžių turėjau virtuvinį kombainą, o per kokius 3-4 metus virtuvėj atsirado viskas atskirai - Mix Sy mixeriukas (blenderis), paprastas mikseris, bulvių tarkavimo mašiniukas, tarkos (atskirai pjaustanti šiaudeliais ir atskirai paprastesnė), visokie įrankiai tešlai minkyti, sulčiaspaudė, citrusų sulčiaspaudė (mechaninė - įdarbinu rankas) smile.gif Dabar iš kombaino naudoju tik kokteilinę...
Šiaip pirkau atrodo Moulinex firmos, esu ja patenkinta. Aišku, galėčiau nebūt tinginė ir sultis spaust dažniau... Pakankamai gerai išspaudžia ir iš uogų, nors lieka dar ir išspaudose pakankamai sultikių, bet aš tas išspaudas užsišaldau ir žiemą išsiverdu kompotą smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Stai ir musų seimoje iskylo klausymas "kokią sulciaspaudę pirkti".Ir dar per TV ta Jacko La Leino "super" sulciaspaudę reklamuoja
Gal kas yra jau isbandęs ją schmoll.gif ? Pigios pirkti nesinori o sita neblogai atrodo....
Ir kaina nedaug te skyriasi nuo kainų parduotuvėje
Dėkoju iš anksto
Atsakyti
Labukas smile.gif As neseniai nusipirkau sulciaspaude Moulinex, 600 W galingumo (atrodo teisingai uzrasiau blush2.gif ) Jau isbandziau morkas, burokelius, obuolius, bananus ir netgi apelsina tongue.gif Siaip esu patenkinta ir rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Ypac rekomenduoju Stolar sulciaspaude, gaminama Latvijoje pagal austru licenzija. Super, ir galinga, ir gerai spaudzia, ir lengvai bei greitai isvaloma. Tiesa kaina apie 500, bet daiktas patvarus ir patikimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karina: 25 lapkričio 2006 - 18:14
QUOTE(karina @ 2006 11 25, 19:16)
Ypac rekomenduoju Stolar sulciaspaude, gaminama Latvijoje pagal austru licenzija. Super, ir galinga, ir gerai spaudzia, ir lengvai  bei greitai isvaloma. Tiesa kaina apie 500, bet daiktas patvarus ir patikimas

Karina, o kur pirkot šią sulčiaspaudę?
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2006 11 26, 15:58)
Karina, o kur pirkot šią sulčiaspaudę?

yra ir topocentre, ir ermitaže. paskaityk kelis puslapius atgal, prirašyta atsiliepimų. aš pati turiu, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tango @ 2005 05 03, 10:02)
O mano mama uzsisake sulciaspaude, kuria per Telika reklamuoja. Per Lietuvos televizijas as dar nemaciau, bet per NTV, tai reklamuoja visu pajegumu. Tai mama paskambino ir uzsisake. Kaina aisku fantastine 500, - LT. Parasysiu kai atsius ir kai mama isbandys.

QUOTE(MELDA @ 2006 10 13, 07:46)
neabejoju, bet norėčiau konkrečiau

QUOTE(Vaidulė @ 2006 11 10, 19:01)
Ar galit kas pakomentuoti apie sulčiaspaudę, kur per TV reklamuoja  unsure.gif Mano giminaitė susidomėjo nerealiai, bet bijo  doh.gif

QUOTE(dzessika @ 2006 11 22, 16:19)
Sveikutes visos  4u.gif
Stai ir musų seimoje iskylo klausymas "kokią sulciaspaudę pirkti".Ir dar per TV ta Jacko La Leino "super" sulciaspaudę reklamuoja
Gal kas yra jau isbandęs ją schmoll.gif ? Pigios pirkti nesinori o sita neblogai atrodo....
Ir kaina nedaug te skyriasi nuo kainų parduotuvėje
Dėkoju iš anksto

Tokia sulciaspaude, kur TV reklamuoja ir mes turime. Tik vyras Gariunuose pirko, uz 250 lt (TV Shope tokia pat 499 lt). Jis labai megsta sultis ir labai tingi terliotis. Privalumai: morkas spaudzia sausai, kietus obuolius, kriauses, vynuoges - irgi neblogai, prasciau minkstesnius obuolius; atskiri tirsciu ir sulciu indai; plati "gerkle" - tik didziausius obuolius per puse pjaunam; labai lengva isplauti, idetas sepetelis (analogisku ir prekybos centruose buna) sieteliui, tirsciu indas, sulciu indas ir plastmases detales - tikrai kelios minutes ir viskas isplauta. Variklis 350 w lygtai. Vakar dar viena tokia pirkom - draugui.
Uz tokia kaina manau verta pirkti, 500 butu siek tiek gaila... Ai, dar paziurejo Top Shop pardej - ten galingumas mazesnis blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kartais kuri turit tokią rusišką ar baltarusišką sulčiaspaudę, panašią į bulvių tarkavimo mašinėlę? (Čia tokias jau nuo senų laikų pardavinėja). Mačiau tokių pirkti maždaug už 160lt. Kažin kaip jos veikia, ar normaliai išspaudžia? Nesikemša greitai? Visai norėčiau pasidovanoti tokią kalėdoms.... ax.gif
Atsakyti