Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ingakalni, o tas 40 proc sale prekem ir ne sale?
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 17, 22:49)
Ingakalni, o tas 40 proc sale prekem ir ne sale?

taip ir sale taiko tik pizamom neduoda,apatiniam ir dar yra kelios kategorijos isvardintos 4u.gif
Papildyta:
panos daug kam pirkau gal kuriai neprigijo labai noriu, maniskis po skalbimo is s tapo xxs ir tai mazesnis sad.gif
nebeturiu o taaip noriu
reik s dydzio na ir m tiktu
Factory Charley sweater in leopard user posted image
Atsakyti
Inga, Laureta, BMW aciu wub.gif

Gavau savo Goos smile.gif Aisku ne Mackage , bet man patinka wub.gif Bus silta dabar ziema trankytis po pusnynus su vaikais.

kasmiriukas - poncas nuostabus wub.gif

va toks

user posted image

na ir pirstinaites minkstuteles ir mielos smile.gif

Zodziu gera dienos pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 17 gruodžio 2013 - 22:11
Tamtamcikai kokia goose gavai, parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 17, 19:10)
Inga, Laureta, BMW aciu  wub.gif

Gavau savo Goos smile.gif Aisku ne Mackage , bet man patinka  wub.gif  Bus silta dabar ziema trankytis po pusnynus su vaikais.

kasmiriukas - poncas nuostabus  wub.gif

va toks

user posted image

na ir pirstinaites minkstuteles ir mielos smile.gif

Zodziu gera dienos pabaiga  mirksiukas.gif

ir is kur sitas nuostabus poncas wub.gif wub.gif wub.gif ?
Atsakyti
tantam dekui jum, omega pamirsau nuvest blush-anim-cl.gif nuvesiu su kitu vaziavimu:geda
Atsakyti
Ingute, mano nieko neturi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 17, 23:17)
Ingute, mano nieko neturi ? smile.gif

ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 17, 22:22)
aš ir jau nuo 11 matyt belsiuosi biggrin.gif
jo...viskas nudirbta  cool.gif  ale ir jėgų nebėra visai ... reik naujų batareikų biggrin.gif

tu pati kaip batareikyte biggrin.gif pailsek truputi biggrin.gif su antru lengviau, bet nakti juk reikes keltis smile.gif
Atsakyti
O man liudesys verysad.gif Crewas atsiunte isvis netokia preke, kokios norejau verysad.gif
Noriu vienos apyrankes is Banana rebublik ax.gif Ingute, butu kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 12 17, 19:18)
Labas vakaras, visai atsilikusi nuo jūsų  blush2.gif

Klaipėda gavo dėžutę  thumbup.gif Laiškeliai surašyti, laukiu atsiimant - tikiuosi, kad ateis dar viena iki švenčių, bet būkite malonios pasiimkite, kas atkeliavo dabar  4u.gif

Dar noriu paklausti, gal kas prikote Spiewak striukytę M dydžio ir per didelė, norėčiau mainytis, mano S (man per maža)
http://www.6pm.com/s...4230w-persimmon

Geros zinios bigsmile.gif oi, kaip laukiu tos dar vienos, jauciu dovana ten pastrigusi yra sad.gif...
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 12 17, 23:24)
O man liudesys verysad.gif Crewas atsiunte isvis netokia preke, kokios norejau verysad.gif
Noriu vienos apyrankes is Banana rebublik ax.gif Ingute, butu kokia papildoma nuolaida?

o kokia preke gavot ?
idekite gal kas nores blush2.gif

Atsakyti