Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(eglute-2002 @ 2013 12 17, 23:26)
Geros zinios bigsmile.gif oi, kaip laukiu tos dar vienos, jauciu dovana ten pastrigusi yra sad.gif...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 22:26)
o kokia preke gavot  ?
idekite  gal kas nores  blush2.gif

Ideciau, bet visagalis Google net nemeta tokios biggrin.gif Reiks turbut realiai pafotkint..

Ingut,o kaip ten su tuo bananarepublik? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
idekite preke patikrinsiu
gaila kad nemeta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Vsio, aš apsipatenkinus dabar - gavau savo ilgai lauktąjį šilką ir man nebegros maniškis nervais - jo abeji batukai pirkti per bf atkeliavo, tai iš tos laimės išlekiau neplauta galva, vos ne iš lovos išlipus smile.gif Su batų dydžiu daugmaž pataikiau biggrin.gif ilgesnieji didoki, bet su stora kojine ir paduku kailiniu sueis žiemai biggrin.gif trumpučiai kedukai kaip tik biggrin.gif Beliko sulaukt skaičiukų už džinsus (tikiuosi pataikiau su dydžiu irgi) ir kleckės carters rūbelių blush2.gif
Galvojau būsiu viena naktinėtoja, o pasirodo mes ten keturios buvom tokios lotuliukas.gif Dar mačiau su vilkšuniu lyg ir prekytes pasiėmusi supermamytė ėjo, tai greit prisipažinkit, kurią mes ten gyventoją vietine pavadinom biggrin.gif
Didelis AČIŪ merginoms už darbą ir prekes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 17 gruodžio 2013 - 22:36
ar dar pirksit hm ir allcosmeticswholesale?
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 17, 23:35)
Vsio, aš apsipatenkinus dabar - gavau savo ilgai lauktąjį šilką ir man nebegros maniškis nervais - jo abeji batukai pirkti per bf atkeliavo, tai iš tos laimės išlekiau neplauta galva, vos ne iš lovos išlipus smile.gif Su batų dydžiu daugmaž pataikiau biggrin.gif ilgesnieji didoki, bet su stora kojine ir paduku kailiniu sueis žiemai biggrin.gif trumpučiai kedukai kaip tik biggrin.gif Beliko sulaukt skaičiukų už džinsus (tikiuosi pataikiau su dydžiu irgi) ir kleckės carters rūbelių  blush2.gif
Galvojau būsiu viena naktinėtoja, o pasirodo mes ten keturios buvom tokios  lotuliukas.gif Dar mačiau su vilkšuniu lyg ir prekytes pasiėmusi supermamytė ėjo, tai greit prisipažinkit, kurią mes ten gyventoją vietine pavadinom biggrin.gif
Didelis AČIŪ merginoms už darbą ir prekes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu Jums uz pirkinukus 4u.gif
bet nesakykit smagu kad tiko ...
mb dar renka baldus su uosviu... kai iseis tevas pasimatuot batus duosiu atejo guess tie kur su dydziu labai abejoju ar pataikiau doh.gif

allcos galima jungtis shipas nemazas reik kompanijos dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 17 gruodžio 2013 - 22:37
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 22:34)
idekite preke patikrinsiu
gaila kad nemeta blush-anim-cl.gif

va:
http://bananarepubli...p;pid=950953002
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 12 17, 23:40)

-40%
23.7 kaina 4u.gif
+7% tax ir free shipukas
Papildyta:
mergytes einu nuo pc
Iki ryt
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 23:37)
  mb  dar  renka baldus su uosviu... kai  iseis  tevas pasimatuot batus duosiu atejo  guess tie kur su dydziu labai abejoju ar pataikiau  doh.gif

allcos  galima jungtis  shipas nemazas reik kompanijos dar

Parodykit ka Guess pirkot blush2.gif Labai didele silpnybe turiu sitai firmai biggrin.gif
Atsakyti
atkeliavo laikrodukas, rytoj apziuresiu, papasakosiu kaip ta melyna spalva
http://m.dillards.co...1_301_504054092
Atsakyti
Miaasszrgai Korso tase ATASsssssssss doh.gif. Bleeeeee nesiot bus gaila teks laikyt po stiklu. Sedziu ir cypiu dabar thumbup.gif thumbup.gif

kremas liuksovas. Patepiau susigere ir jokio kvapo. Zandas svelnus. Jei ryte kokiu spuogu nepridygs bus turbinis. Bogi raso 99 % natural.

Nu ir visa kita tradiciskai.

Aciu visai xebrytei 4u.gif ir pagarba bmw uz tai kad nepyksta kad be eiles ant galvos slipam.

Nu rodos viska pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 22:37)
  mb  dar  renka baldus su uosviu... kai  iseis  tevas pasimatuot batus duosiu atejo  guess tie kur su dydziu labai abejoju ar pataikiau  doh.gif

allcos  galima jungtis  shipas nemazas reik kompanijos dar

Tai man tie ir atėjo - 8,5 dydis atitinka sakyčiau 42 dydį, o 9,5 atitinka 43 stabiliai wink.gif Va šiuos mes ėmėm:user posted image , o aš dar papildomai paėmiau šiuos (irgi juodus) http://www.6pm.com/guess-jager
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 17 gruodžio 2013 - 22:53