Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

gal yra ziniu is crocs uzsakymo daryto 12.02? gal numanot kada bus skaiciukai? 4u.gif

ir ar yra naujienu is wilsons del striukiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 22:02)
panos daug kam pirkau gal kuriai neprigijo labai noriu, maniskis po skalbimo is s tapo xxs ir tai mazesnis  sad.gif

Inga, užjaučiu dėl leopardo 4u.gif ir dabar bijosiu skalbt visus tuos Jcr Factrrrr doh.gif reiks kaip JMD tašę po stiklu laikyt blink.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 22:50)
Miaasszrgai Korso tase ATASsssssssss  doh.gif. Bleeeeee nesiot bus gaila teks laikyt po stiklu. Sedziu ir cypiu dabar  thumbup.gif  thumbup.gif

Įdomu būtų nuotrauka gyvai, nors ir per stiklą bigsmile.gif

O aš gavau HB tą "įkapių" suknelę, nugis kaip ir tikėjaus, prie manęs limpa spalvos wub.gif , tiesa fasoniuks pasirodė mažutei didžiapapei siaurašiknei biggrin.gif , bet prisitaikiau ir sau ax.gif pusėtinai, medžiagytė super, o dydis nugis tikrų tikriausias M, apačia kiek mažinta, viršus - depends nuo (.)(.) biggrin.gif
Atsakyti
As vis kvepuoju bijau kad vel greitosios kviest nereiktu. Bet tazse verta melejono. Galvojau kaip cia tas ne leather atrodys. Joooopstararai grozis koks blink.gif pritrukau as cia zodziu koroce. Nufotkyt nezinau ar pavyks nes numire man fotiko blicas. Reik nest i canona. Vaiko sventes foto sudinos totaliai. Nu kak nibud.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 23:14)
... Galvojau kaip cia tas ne leather atrodys. ...

Tai rimtai ten ne leather? blink.gif
Atsakyti
Tiesa maciau ir savo camuto batus biggrin.gif. Bet kadangi neuviazachka gavosi tai iki penktadieno dziovinu irklus. Batai klassssss. Kojos nekisau. Tik pauosciau ir paciupinau. Grozybybiu grozybybe. Nesveikai. Dabar visi diedai mano tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 18, 00:17)
Tai rimtai ten ne leather? blink.gif

Nu ne tik rankenos ir viduje viskas apsiuta oda. Bet reik labai isigilint kad suprast. Fantastisko grozio ir stiliova. Jaunatviska daili. Nejokia tarba.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 23:19)
Tiesa maciau ir savo camuto batus  biggrin.gif. Bet kadangi neuviazachka gavosi tai iki penktadieno dziovinu irklus. Batai klassssss. Kojos nekisau. Tik pauosciau ir paciupinau. Grozybybiu grozybybe. Nesveikai. Dabar visi diedai mano  tongue.gif

Diedus dalinsimės, nes ir aš tokių laukiu 59.gif biggrin.gif Pliamba, prisipažinau, galgi neatlėks į mane pidoras pomidorai2.gif
Atsakyti
Cia gucci flora kaina gera
http://www.lilydirec...Cap_p_6410.html

Vis gundausi su ametist ,dar kai reklama virsuj eina ir kaina matai doh.gif
o renkat mergaites is parfumnetwork ,ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 21:29)
74,18 Lt su siuntimu i lt

tai cia beveik uz dyka bigsmile.gif kur pagavai uz tiek rolleyes.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 22:50)
Miaasszrgai Korso tase ATASsssssssss  doh.gif. Bleeeeee nesiot bus gaila teks laikyt po stiklu. Sedziu ir cypiu dabar  thumbup.gif  thumbup.gif

As tai gavau ta Korsa, man rodos kita nei tu pirkau, odini, ta ale krokodilini
dar nezinau ka daryt, man jis kiek mazokas rolleyes.gif nors MB sako pasilk labai grazus wub.gif
user posted image

dar gavau pora poryciu batuku kur Shoemeteo slavem. vaizdas realiai geresnis nei foto, tik kad didoki.. dar irgi mastau ku daryc...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

pasiunciau skaiciukus prekems, kurias inga ikele i tema. Prekes randasi pas mane JAV. 4u.gif

21 ar 23 d paskutinis bus issiuntimas deziu is jav siais metais. Kitas issiuntimas bus sausio 2 d.

Ne visos dezutes spes atkeliauti iki Kaledu. Kas spes tas spes. Ar mergytes dalins ar ne per sventes..., kaip nuspres pacios. 4u.gif

Mazytes dezutes neisskirstytos, maziau vietos uzima, pirmiau skirstem dideles 4u.gif

sutvarkau pastuka, siusiu skaiciukus.

Nesupykite mergytes, bet i laiskucius ar spes uzsakytos dovanos atkeliauti, neatsakysiu. Spes, parasys mergytes kai gaus siuntas, nespes, vadinasi atkeliaus po svenciu. 4u.gif

Siandien atkeliavo siuntos i VLN, KTM ir KLP 4u.gif

Siuntu laukiam penktadieni 4u.gif Bet mokejimai veluoja. Issiuntinejau siandien dezes raudonas verysad.gif

Pagaminu mazajai valgyt ir griztu prie kompo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 17 gruodžio 2013 - 23:29

koks grozis....

http://www.6pm.com/v...ress-black-gold

ale buc as kudesne, JMD prie vince camuto batu ir naujos rankines? smile.gif
Atsakyti
JMD kas batai ir tasiukas, idek nuorodeles smile.gif nes neissivaizduoju apie ka kalbi blush2.gif
Atsakyti
Tiksliai zinau kad sie JMD grazuoliukai wub.gif
http://www.amazon.co...ds=vince camuto
Atsakyti