Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

Perskaičiau ilgas diskusijas, iki šio laiko neteko susidurti su šia bėda verysad.gif ir aš įtariu GERL, pas gydytoją teks dar 2 savaites laukti, kol pateksiu...Gal galit patarti, ar prie simptomų šios ligos gali būti ir sunkesnis rijimas? Kad guzas gerklėje jaučiaisi beveik visada, pastaruoju emtu, tai tikrai, o kaip pradedu jaudintis dėl to, atrodo dar paintensyvėja viskas, gal tikrai tai stresas sukelia....Atrodo net lyg oro maža būtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyteeee @ 2014 02 03, 16:39)
Perskaičiau ilgas diskusijas, iki šio laiko neteko susidurti su šia bėda verysad.gif ir aš įtariu GERL, pas gydytoją teks dar 2 savaites laukti, kol pateksiu...Gal galit patarti, ar prie simptomų šios ligos gali būti ir sunkesnis rijimas? Kad guzas gerklėje jaučiaisi beveik visada, pastaruoju emtu, tai tikrai, o kaip pradedu jaudintis dėl to, atrodo dar paintensyvėja viskas, gal tikrai tai stresas sukelia....Atrodo net lyg oro maža būtų verysad.gif

Gali buti del Gerl tokie pojuciai, bet gali buti ir su skydliauke problemos, ypatingai jei jauciate dar kokiu nusiskundimu, nueikite ir pas endokrinologa.

Tuo paciu paklausiu.
Merginos, kiek laiko gerti Lanobax? gyd israse menesiui. Bet esme tame, ad rugstys man nepastoviai kyla.
Atsakyti
O jūs kavą geriat?

Man daktarė tai leido, nestiprią gert, be to, aš su pienu mėgstu, tai gal nieko labai baisaus? Bet bijau vis tiek prisidirbt, kad dar labiau nepablogėtų. Vos paragauju kavos, iškart rūgštu burnoje. Ir kažkaip riaugėti norisi. Bet pastarąsias savaites taip noriu aš tos kavos, nusišausiu... Šiaip jau nepamenu kada pati viena kavos puodelį gėrus esu, gal prieš kokius du mėnesius, nebent nuo draugų siurbteliu lašelį retkarčiais, kad skonio nepamiršt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 04, 15:21)
O jūs kavą geriat?

Man daktarė tai leido, nestiprią gert, be to, aš su pienu mėgstu, tai gal nieko labai baisaus? Bet bijau vis tiek prisidirbt, kad dar labiau nepablogėtų. Vos paragauju kavos, iškart rūgštu burnoje. Ir kažkaip riaugėti norisi. Bet pastarąsias savaites taip noriu aš tos kavos, nusišausiu... Šiaip jau nepamenu kada pati viena kavos puodelį gėrus esu, gal prieš kokius du mėnesius, nebent nuo draugų siurbteliu lašelį retkarčiais, kad skonio nepamiršt biggrin.gif

Aš atsisakiau kavos, nors man irgi gydytoja sake, kad truputi retai galima ir su trupuciu pieno. Nors pagal viska ir pieno negalima.
Ir odos gydytoja neleido gert kavos... Tai teko visai atsisakyti... Nors kartais, i menesi koki karta, per iseigines save palepinu puodeliu biggrin.gif Puodu tiksliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 04, 14:21)
O jūs kavą geriat?

Aš geriu kasdien po puslitrinį puodą su pienu smile.gif Bet kava man niekad nekėlė rugščių, bent jau nepamenu, kaip sakiau man retai kada kyla, dažniau gal nuo sunkaus kepto maisto, tarkių, kefyro, kuri labai mėgstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 05, 11:24)
Aš geriu kasdien po puslitrinį puodą su pienu smile.gif Bet kava man niekad nekėlė rugščių, bent jau nepamenu, kaip sakiau man retai kada kyla, dažniau gal nuo sunkaus kepto maisto, tarkių, kefyro, kuri labai mėgstu  verysad.gif

Vistiek kava turi itakos skrandziui, nesvarbu kad su pienu mirksiukas.gif As nebegeriu kavos tai man tikrai geriau sueina bet koks maistas.
Atsakyti
Nuo kavos tos rugstys gal ir nesukyla is karto, man apskritai retai jos degina skrandi... nuo jos gal daugiau jauciasi kitokie nemalonus simptomai, ir bendra savijauta pablogina.
Cia geriausia butu kaip alergologai siulo - nuimti visus kenkiancius produktus ir po kurio laiko, kai pagereja, ivedineti po viena produkta, patiekala, gerima - stebet, ar tau tinka, ar kenkia.
Kiekvienam savaip veikia skirtingi produktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 06 vasario 2014 - 09:03
QUOTE(Smilla @ 2014 02 06, 10:01)
Nuo kavos tos rugstys gal ir nesukyla is karto, man apskritai retai jos degina skrandi... nuo jos gal daugiau jauciasi kitokie nemalonus simptomai, ir bendra savijauta pablogina.
Cia geriausia butu kaip alergologai siulo - nuimti visus kenkiancius produktus ir po kurio laiko, kai pagereja, ivedineti po viena produkta, patiekala, gerima - stebet, ar tau tinka, ar kenkia.
Kiekvienam savaip veikia skirtingi produktai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kol visko nenuemiau ir kol nepradejau ivedineti ir ziureti, nuo ko man blogai, o nuo ko ne, tol neatsirinkau produktu ir kankinausi doh.gif
Atsakyti
mergaites ar per paumejima jums buna jausmas panasus i panikos ataka?
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 02 10, 12:56)
mergaites ar per paumejima jums buna jausmas panasus i panikos ataka?

Na valgant ima sirdis kai pasiutus dauzytis,musti karstis ir pns
Atsakyti
Ne.
Negali būt, kad tu tiesiog be proto bijai valgyt jau per tą GERL, kad kas blogo nenutiktų, ir todėl tau tokie "priepuoliai" pasitaiko?
Atsakyti
Tiesiog pagalvojus kad reikes valgyti silpna pasidaro dar labiau net kojos atrodo dreba
Atsakyti