Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

QUOTE(maja23 @ 2014 02 18, 13:24)
Snd tyre skrandi, isvada tokia :paraudus stemple, skrandyje daug tulzies.beprasidedantis Gerl'as.  Del kokiu priezasciu jis issivysto? Gydymas tik vaistais??

Dieta-geriausias gydytojas drinks_cheers.gif
Vaistais bukle stabiluojasi greiciau.
Atsakyti
Gal jums darė gastroskopiją su narkoze? Man įdomu, kokia narkozės kaina gali būt. Darausi poliklinikoj, bet daktarė kažkaip nesugebėjo surast kainos. Pati gastroskopija nemokama.
Atsakyti
Ne,be narkozes, nemanau kad tokiam tyrimuj reikia jos, aisku nemalonu labai,bet tai trunka max 2min. Reikia atsipalaiduoti, tada viskas viksta greiciau
Atsakyti
Jau sutariau, kad su narkoze ir gerai man. Žinau, kad trumpai, žinau, kad nelabai baisu gal kažkam... Bet man baisiausias dalykas pasaulyje yra kai pykina ir vemti. Tai nežinau, kaip ištverčiau tą žiaugčiojimą ir tąsymą procedūros metu, o ir be tos žadėtosios nejautros savaitę panikuočiau ir gadinčiausi savo ir taip suvarytus nervus, kol sulaukčiau procedūros smile.gif Tai jau geriau ramia galva viską pasidaryt.
Atsakyti
O kuo jus skundziates? Kada atliks tyrima? Na man irgi tas lb baisu,bet iskentejau smile.gif
Atsakyti
Taigi GERL. Tiesiog niekaip nepasveikstu nuo vaistų ir nuo dietos. Jaučiuos, aišku, žymiai geriau, nei prieš pradedant vaistus, bet vis tiek rūgštys kyla, paskutiniu metu ir skaudėt neaiškiai pradėjo, tai nutarė pažiūrėt kas skrandyje ir stemplėje darosi.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 18, 19:03)
Taigi GERL. Tiesiog niekaip nepasveikstu nuo vaistų ir nuo dietos. Jaučiuos, aišku, žymiai geriau, nei prieš pradedant vaistus, bet vis tiek rūgštys kyla, paskutiniu metu ir skaudėt neaiškiai pradėjo, tai nutarė pažiūrėt kas skrandyje ir stemplėje darosi.

Iskart prasykites helikobakterio testa kad atliktu. Mama kankinosi, nepadejo jokie vaistai anei dietos, istyre helikobakteri-rado, pragere antibu kursa, sveika kaip briedis laksto, tarsi GERLo ir nebuvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prašiau, sakė, nereikia. Normaliai nepaaiškino kodėl. Paaiškino tik tiek, kad tą bakteriją nebūtinai reikia naikint. Atseit iš jos praktikos taip galima spręst, nes buvo viena moteris su opom vis atsinaujinačiom, o pas ją tos bakterijos nebuvo doh.gif šiaip nesąmoningas jos argumentas. kaži galiu nuėjus endoskopijai paprašyt, kad atliktų ir tą testą, ar jau vėlu?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 18, 20:50)
Prašiau, sakė, nereikia. Normaliai nepaaiškino kodėl. Paaiškino tik tiek, kad tą bakteriją nebūtinai reikia naikint. Atseit iš jos praktikos taip galima spręst, nes buvo viena moteris su opom vis atsinaujinačiom, o pas ją tos bakterijos nebuvo  doh.gif šiaip nesąmoningas jos argumentas. kaži galiu nuėjus endoskopijai paprašyt, kad atliktų ir tą testą, ar jau vėlu?

Nu tikrai paaiskinimas-nei tvora, nei i mieta doh.gif Jei pas viena moteri nebuvo, vadinasi, ir pas kitas nebus doh.gif
Gastroskopija, norejot pasakyti? Jei ja darys, tai vaistinej nusipirkit helikobakterio testa. Taip ir prasykit-duokit testa helikobakterio nustatymui is skrandzio. Kaina-18lt. drinks_cheers.gif Gastroskopijos metu paims is skrandzio biopsija ir iskart uzlasins ant to testo-ir matysis viskas drinks_cheers.gif Mamai buvo tragiska. Jai skyre antibiotikus. Man buvo vos vos paraude, sake, gydyti nereikia, skrandis susitvarkys pats puikiausiai su ja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai jaučiu dar ir už biopsiją mokėt reiks atskirai, nes siuntime nerašė, kad ją daryt...
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 02 19, 10:11)
Tai jaučiu dar ir už biopsiją mokėt reiks atskirai, nes siuntime nerašė, kad ją daryt...

Pas mane irgi nebuvo siuntime nurodyta, pati nusipirkau, pati paprasiau, padare nemokamai drinks_cheers.gif Ten ta biopsija juokinga, tiesiog apziuri su kamera skrandzio vidu, paskui pabaigoj ijungia siurbliuka ir istraukia kelis lasus tu sulciu. Ir visa biopsija, net laiko atzvilgiu kelias sekundes tik mygtuko ijungimui sugaistama thumbup.gif
Atsakyti
Bandysiu, ačiū. smile.gif
Atsakyti