QUOTE(Demetra @ 2014 03 07, 08:37)
Aš kai mėgėja aštraus maisto, tai man tas prėskas maistas labai neskanus ir nuo jo silpna. Duoną perku be E, kavą geriu Lofberg's Lila ekologišką, kartais keičiu cikorijos gėrimu. Cukraus stengiuosi nenaudoti, saldinuosi stevija.Paūmėjimo metu gaminu troškinius - mėsa+ daržovės. Man labai tinka morkos, brokoliai. Bulvių naudoju nedaug. Apskritai, stengiuosi atsisakyti baltų miltų gaminių, nes nuo jų kyla rūgštys. Man dar tinka grikiai. Rytais nevalgius suvalgau avokadą, jis labai gerai apvelia skrandžio sieneles. Mėgstu keptus obuolius. Prieš sunkesnį valgymą išgeriu fermentų. Borjomi mineralinis labai gerai.
Rytais, nevalgius, maždaug 30 min. prieš valgį geriu propolio spiritinį tirpalą. Jis nuramina stemplę, o ir maistinių medžiagų nemažai.
ČIA metodas, kaip pačiam nusistatyti rūgštingumą.
Rytais, nevalgius, maždaug 30 min. prieš valgį geriu propolio spiritinį tirpalą. Jis nuramina stemplę, o ir maistinių medžiagų nemažai.
ČIA metodas, kaip pačiam nusistatyti rūgštingumą.
Super



