QUOTE(Delfinna @ 2015 10 12, 20:47)
Ji sako nepadės man tas Nexiumas, nes mane griaužia ne skrandžio rūgštis, o tulžies. Ir ji yra labai agresyvi.
O is kur ji zino, kas jus grauzia?

Manau, kad cia tik gasdinimas

Uzsirasykit pas gastroenterologa, kol eile prieis, kol ka, pavartokit ta Nexiuma

Jau jei informaciniame lapelyje neraso nieko blogo apie Nexiumo vartojimo zindant, vadinasi, daktare tiesiog gasdina.

Jei po 10 dienu Nexiumo vartojimo nepraeis blogumas skrandyje, vadinasi, tikrai kankina jus ta tulzis
P.S. mano subjektyvia nuomone, visus GERLininkus kankina kartu ir tulzis

Mat skrandzio raukai yra du: vienas tarp stemples ir skrandzio, kitas tarp skrandzio ir tulzies pusles. Jei jau vienas raukas "apmirsta" ir neatlieka savo f-jos, tai ir kitas is paskos

Kiek pakalbu su gerlininku, visi be jusu isvardintu simptomu skundziasi ir kartumu burnoje.
As megeja knistis ir dometis, sirgdama kokia liga. Issianalizuoju visokius straipsnius, pabendrauju su zmonemis, turinciais tokias pat problemas. Tiesiog man idomu. Buciau buvus gera daktare
GERLininkus daznai lydi panikos atakos, skausmas krutineje, dusimas, galvos svaigimas. Daktarai megsta viska nurasyti nervams, tipo, nesinervuok ir viskas bus gerai.

O kaip nesinervuoti, kai neismanai, kas ten viduje vyksta? Kad bent kiek visoms nervus apraminciau ir irodyciau, jog tai nera mirtina, pavojinga, medicinis straipsniukas apie musu skranduka, raukus, tulzi ir nerva klajokli, kuris mus daugiausia ir gasdina
http://www.emedicina...virskinimas.pdf