Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Labas rytas. mirksiukas.gif

Ko visos tokios ramios, po svenciu neatsigaunat? biggrin.gif

As taip puikiai issimiegojau, kad net nesinori ka nors veikti... lotuliukas.gif su mielu noru vel krisciau i lova. blush2.gif Mazosios dar miega, eisiu zadinti, o tai tuoj pietai. doh.gif
Turiu visokiu darbu ir reikalu, bet upo visai nera, jau laukiu pavasario... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visoms,
is po svenciu neatsigaunu, tingiu net pakruteti.
Mes dar kaime, kadangi visiems atostogos, tai ir uzsibuvome, matysim, gal ir per Naujus pasiliksim, dar nenusprendem.
O mano mazoji, kad buvo susirgusi, baisu, pirmaja antibiotiku doze gavome verysad.gif Dabar jau sveikstame.
Kaledu senis ypac dosnus buvo vaikams, vel zaislu kalnai, nebezinau kur bereiks juos deti doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man siandien uzejo, tai vaiku kambari sutvarkiau.. Du maisus ismeciau visokio chlamo.. Dabar taip grazu, tvakinga biggrin.gif Tikiuosi ilgam...

Ar yra kuri jau primaitina kosytemis savo maziausius?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 28, 19:56)
Sveikos smile.gif

Man siandien uzejo, tai vaiku kambari sutvarkiau.. Du maisus ismeciau visokio chlamo.. Dabar taip grazu, tvakinga biggrin.gif Tikiuosi ilgam...

Ir as ruosiuosi didziajam tvarkymui...daugybe zaislu surinksiu ir padovanosiu, reik atrinkti rubus, irgi padovanosiu...bus lengviau kvepuot. ax.gif

Mums dar ankstoka kosytes, bet nuo kokiu 4.5 men., jau meginsim ragauti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 28 gruodžio 2013 - 20:45
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 28, 19:56)
Sveikos smile.gif

As pradėsiu duot bulve nuo 5 men, nes pas mus svoris nelabai auga.
Ir siaip nors pieno lieka pas mane, bet kazkaip atrodo, kad nebesotu jai...
Siand pas mus krikštynos biggrin.gif laba ryta, damos
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prime geru krikstynu! 4u.gif
Na o mano fidysis vakar apsirgo,skundesi galva skauda o vakare kad uzkilo tempa iki39 blink.gif bet po vaistu nukrito visa nakti laksciau tikrint karta perengiau nes pizama vos negrest reikejo isprakaitavo,kolkas tempa nepakilo,vidurine kosti jsu savsite kaip bet geriam sirupeli arbatas jokiu kitu pozymiu nera,man kas ryta gerkle skauda bet diena nebe tik is ryto'mazoji kol kas gerai ptu pyu ptu unsure.gif
Del kosiu bus matyt kai nueisim sausio vidury pas gydytoja,kolkas ja pasitikiu ziuresiu ka patars.
Mano virsininke jau rekia einu kol nepazadino kitu biggrin.gif
Grazaus sekmadienio 4u.gif
Ai va dar del tvarkymosi,ir man uzejo biggrin.gif vakar ir galvoju normalus zmones tai pries sventes tvarkosi o ne ju metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

man tai jau dienos maišosi konkrečiai,atrodo visada sekmadienis biggrin.gif

QUOTE(Prime @ 2013 12 29, 07:34)
Siand pas mus krikštynos  biggrin.gif  laba ryta, damos

Mes kol kas priaugam pakankamai,nors dar maži,tai jei viskas gerai,gaus nuo 6mėn. Man tos košės,oi kaip nemėgstu aš to laiko.
Su krikštynom 4u.gif 4u.gif

V&V sveikatos vaikaims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2013 12 29, 08:34)

Grazios sventes jums 4u.gif
Atsakyti
Labuka mirksiukas.gif

As siandien tvarkinejuos...vaikai su mociute i dramos teatra isejo, tai taip ramu... bigsmile.gif

QUOTE(Prime @ 2013 12 29, 08:34)

Grazios ir jaukios sventes Jums! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V&V @ 2013 12 29, 09:14)
Labas rytas 4u.gif
Prime geru krikstynu! 4u.gif
Na o mano fidysis vakar apsirgo,skundesi galva skauda o vakare kad uzkilo tempa iki39 blink.gif  bet po vaistu nukrito visa nakti laksciau tikrint karta perengiau nes pizama vos negrest reikejo isprakaitavo,kolkas tempa nepakilo,vidurine kosti jsu savsite kaip bet geriam sirupeli arbatas jokiu kitu pozymiu nera,man kas ryta gerkle skauda bet diena nebe tik is ryto'mazoji kol kas gerai ptu pyu ptu unsure.gif 
Del kosiu bus matyt kai nueisim sausio vidury pas gydytoja,kolkas ja pasitikiu ziuresiu ka patars.
Mano virsininke jau rekia einu kol nepazadino kitu  biggrin.gif
Grazaus sekmadienio 4u.gif
Ai va dar del tvarkymosi,ir man uzejo biggrin.gif vakar ir galvoju normalus zmones tai pries sventes tvarkosi o ne ju metu  lotuliukas.gif

Sveikateles visiems! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2013 12 29, 13:12)

Mes kol kas priaugam pakankamai,nors dar maži,tai jei viskas gerai,gaus nuo 6mėn. Man tos košės,oi kaip nemėgstu aš to laiko.

Ir as tos pacios nuomones, nemegstu as tu kosiu. Visai nelaukiu to atskiro maisto gaminimo. blush2.gif Ir lauksiu 6men..

Visas sveikinu su sventem, linkiu sveikatos visiems, meiles ir pinigu wub.gif biggrin.gif

Mane labiausiai pradziuginusi iki asaru dovana buvo- Kuciu vakare Dz pradejo garsu juoktis wub.gif wub.gif Jau kaip nerealu, tai nemoku apsakyt wub.gif

Gero kriksto kas krikstijasi, sergantiems sveikatos!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Maniskiui jau 4 men, bet dar labai noretusi pratempti su MP iki 5 men,. o tada bandyti koses... Bandyciau ne todel, kad tiesiog trokstu primaitinti, bet todel, kad MP niekaip neadaugeja.. vakarais kankinames abu. Buteliuka spjaudo, rekia...

QUOTE(V&V @ 2013 12 29, 08:14)
Ai va dar del tvarkymosi,ir man uzejo biggrin.gif vakar ir galvoju normalus zmones tai pries sventes tvarkosi o ne ju metu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ... as taip kiekvienais metais-kazkodel generaline pas mane buna tarp Kaledu ir Naujuju.. Sveikit 4u.gif

Prime, kaip svente? wub.gif

Pas man atsirado barbes savininke.. tai turesiu as savaja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 30 gruodžio 2013 - 11:49
Laba mamukai. mirksiukas.gif

Kaip laikotes? Jaip mazuliai? smile.gif

As irgi tvarka kiekviena diena darau, kitaip man neiseina,,, ax.gif Nervina, kai kas nors ne vietoje... ax.gif O daigtu o daigtu,,, doh.gif nebezinau kur besukist... doh.gif

Maniske balsiuku jau senokai juokiasi... bigsmile.gif Ir kaip ji moka zaisti....as kokiais nors garsais balsais kalbinu, arba "slepynem" veida uzsidengiant zaidziam, tai toooks juokas mazylei buna. biggrin.gif Be to, jau gaudo ir laiko savo padukus. wub.gif Tai taip fainiai isikimba i pirstelius ir laikosi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2013 12 30, 11:45)
Ir as tos pacios nuomones, nemegstu as tu kosiu. Visai nelaukiu to atskiro maisto gaminimo. blush2.gif Ir lauksiu 6men..

Visas sveikinu su sventem, linkiu sveikatos visiems, meiles ir pinigu wub.gif  biggrin.gif

Mane labiausiai pradziuginusi iki asaru dovana buvo- Kuciu vakare Dz pradejo garsu juoktis wub.gif  wub.gif Jau kaip nerealu, tai nemoku apsakyt wub.gif

Gero kriksto kas krikstijasi, sergantiems sveikatos!

Su pasiekimais mazyli! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti