Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

QUOTE(V&V @ 2014 01 01, 11:01)
Ar jusu maziuku rankytes atpalaiduotos,as pradedu galvot kad pas maniske padidejes raumenu tonusas,nes kai reikia aprenkt ruba tai tas rankutes ko ne per jega reik ikist ir mankstinantis nenori kelt ranku i virsu visa net keliasi kartu su ranka g.gif

mes kaip tik šiandien ART buvom, nes maniškė irgi įsitempusi iki kaklo o nuo kaklo per laisva. tai mes gavom mankštų, nes gulėdama ant pilvo nekelia galvos, guli kaip maišiukas. bet sakė iki 4mėn tas įtempimas normalu, raumenys patys turi atsipalaiduoti, o jei neatsipalaiduoja tada jau reikia mankštų.

QUOTE(Macarena @ 2014 01 01, 12:51)
Nu va, kiekvienai is musu skirtingos dovanos smile.gif

ir aš, ir aš gavau!!! lotuliukas.gif
sausio 1 mano karalaitė pradėjo imti žaisliukus. dar visko būna ir paima ir ne, bet jau labai stengiasi. wub.gif

QUOTE(Narvile @ 2014 01 01, 22:21)
Dar per sventes mano mazoji atrado nyksti, taip dabar pastoviai zenda, o ypac kai miego nori, verciasi ant soniuko, isikisa nykstuka ir migdosi  rolleyes.gif  nezinau nei ka daryt, ar nebus taip, kad zys pastoviai, kaip reiks atpratinti, tutes vis neima  ax.gif

pas mus tas pats. doh.gif kažin nepripras? g.gif ir tiūtės irgi nei iš tolo neima.

QUOTE(Prime @ 2014 01 02, 06:50)
Krikštynos mūsų ok- taip kaip ir norejau.

su krikštynomis!!! 4u.gif
jau dvi krikščiones turim temoje. smile.gif
kada iškeliaujat? g.gif

su naujais, mamules!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip jums gerai, kad šventės pasibaigė o manęs rytoj dar viena laukia. doh.gif ir tada jau bus ramu ilgam. smile.gif
Atsakyti
Su Naujais, mano metai, kumelaitės biggrin.gif

Narvile,maniškis irgi kiša nykštį, vis ištraukiu ir kišu soskę, nenori jos nors tu ką, bet vis nenuleidžiu rankų,soskę atimsi,o nykštį doh.gif Pamenu kai gyvenau Prancūzijoj ir ten berniuką žiūrėjau,nu 5m.bičiukas pavargęs vis nykštį čiulpdavo, išvis Prancūzijoj dauguma vaikų nyksčius čiulpia,vienetai su soskėm.Išauga matyt,bet vis tiek manau geriau jau soskė.Nors pirmus du užauginau be jų ir nyksčių nebuvo atradę biggrin.gif

Renute,sveikinu ir tave gavus dovaną thumbup.gif

Kas per oras šiandien,niūriu,šlapia,fui,net laukan nesinori eit schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bretane: 02 sausio 2014 - 14:31
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 14:13)

kaip jums gerai, kad šventės pasibaigė o manęs rytoj dar viena laukia. doh.gif ir tada jau bus ramu ilgam. smile.gif

cia paneles pompadur 9 svesit ryt ? bigsmile.gif ax.gif
Sakai dabar ji tikra krikscione biggrin.gif kas antra g.gif
Prime nu gerai kad nepadegei, butu buve per daug prisiminimu biggrin.gif kada jau kylat uz juru mariu ?
As jokiu tokiu dovanu negavau.. mano modelis bais rimta mergina ... su juokais ir pokstais nelabai - bet va bazaro duoda nuo pirmu dienu , kaip kokia kalbininke biggrin.gif
O ka lietuviu tauta nesvencia triju karaliu ? g.gif
Pas mus sventes tesiasi biggrin.gif lengva kalbet, kai virtuvej buvau tik svecias biggrin.gif Nu gerai iskepiau ant greito prancuziska sokoladini torta ... biggrin.gif bet toki ir mano vaikai iskeptu biggrin.gif
Lauke ledynmetis viskas uzsale brrr
Atsakyti
Sveikutes. mirksiukas.gif

Vis kalbat apie mazuju pasiekimus... smile.gif na, maniske irgi daug ka moka, bet man atrodo, kaip ir visi, nieko mandriau... biggrin.gif Kisa rankytes i burnyte, seiliojasi labiausiai, daug ciauska skundziasi, sypsosi, juokiasi balsu, atrado kojytes, rieciasi keliasi, nori sestis, griebia zaisliukus...kaip ir priklauso pagal toki amziu ko gero. ax.gif

As taip pavargau nuo tu svenciu, dabar noriu tik ramybes... doh.gif O dar oras katastrofiskas, tai dapresucha konkreti... cool.gif Bet jau tvarka namuose pasidariau, tai akyse sviesiau bent siek tiek. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 15:44)
cia paneles pompadur 9 svesit ryt ?  bigsmile.gif  ax.gif 
Sakai dabar ji tikra krikscione  biggrin.gif  kas antra  g.gif
Prime nu gerai kad nepadegei, butu buve per daug prisiminimu  biggrin.gif  kada jau kylat uz juru mariu ?
As jokiu tokiu dovanu negavau.. mano modelis bais rimta mergina ... su juokais ir pokstais nelabai - bet va bazaro duoda nuo pirmu dienu , kaip kokia kalbininke  biggrin.gif
O ka lietuviu tauta nesvencia triju karaliu ?  g.gif 
Pas mus sventes tesiasi  biggrin.gif  lengva kalbet, kai virtuvej buvau tik svecias  biggrin.gif Nu gerai iskepiau ant greito prancuziska sokoladini torta ...  biggrin.gif  bet toki ir mano vaikai iskeptu  biggrin.gif

Tau gerai, kad yra kas virtuveje sukasi... biggrin.gif As tai pabargau nuo gaminimo, kepimo, tvarkymosi ir t.t. doh.gif Jau laukiu kada vaikai keliaus i darzeli ir mokykla. blush2.gif
Jetau, kaip noreciau bent lengvo saltuko ir bent keliu snaigiu, kad nesimatytu tos juodos zemes... doh.gif

Atsakyti
Sveikos!

Su Naujaisiais!

Maniskis vos ne visa kumstuka sukisa burnon... Seiles upeliais bega-dedu jau seilinuka... Nes taip budavo visas slapias. Pakandzioja ir speneli kai maitinu. Itariu dantukai dygsta g.gif

OJE, klausei del Triju Karaliu... Mes nesvenciame-net nezinau istiesu kaip reiketu blush2.gif O kaip jus ten svenciat?

Tekanti
, tu vis kazko lauki.. tai triju menesiu laukei, tai pavasario dabar biggrin.gif Ir as pradejau laukti pavasario.. bet vis mastau, kad reikia neskubinti visko, nes ir taip tas laikas tekinas lekia...

Dziaugiuosi ir as praejusiomis sventemis. blush2.gif Beliko dickio jubilieju pirma atsvesti ir viskas-lafa iki geguzes pabaigos. bigsmile.gif Paskui jau gimtadieniu maratonas musu 4 likusiu... Sudarineju sioki toki meniu-ateis artimieji sekmadieni... O draugus vaikas pasikvies sekanti savaitgali-jiems paprasciau viskas.. Iskepsiu picas, padarysiu torta, uzkandziu kokiu..

Na, maniskis nei sesti nori, nei zaislus griebia, nei balsu juokias... Ai, bet jau bijau bijoti... laukiu ir tiek wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 sausio 2014 - 15:50
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 16:49)
Sveikos!

Su Naujaisiais!

Maniskis vos ne visa kumstuka sukisa burnon... Seiles upeliais bega-dedu jau seilinuka... Nes taip budavo visas slapias. Pakandzioja ir speneli kai maitinu. Itariu dantukai dygsta g.gif

Tekanti, tu vis kazko lauki.. tai triju menesiu laukei, tai pavasario dabar biggrin.gif Ir as pradejau laukti pavasario.. bet vis mastau, kad reikia neskubinti visko, nes ir taip tas laikas tekinas lekia...

Na, maniskis nei sesti nori, nei zaislus griebia, nei balsu juokias... Ai, bet jau bijau bijoti... laukiu ir tiek wub.gif

Agam, as visad vis kazko laukiu, taip idomiau gyventi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 16:49)

OJE, klausei del Triju Karaliu... Mes nesvenciame-net nezinau istiesu kaip reiketu blush2.gif  O kaip jus ten svenciat?

mes islydim metus , graziai pasipuose, kokia nors biskeliuka prabangesne vakariene ir saliutais bigsmile.gif sausio 6 skaitomos sventes uzdarymu pas mus biggrin.gif .... nors as siais apatiska eglutei buvau, tai ji pas mane jauciu jau sian keliaus i deze ir i palepe ... purto mane kazko nuo jos rolleyes.gif
vis tikejaus kad mano mergina krizens kaip tekancios lotuliukas.gif haha O ji santuriai paziuri, nuleidzia blakstienas, vel paziuri ir tylia tokia koketiska sypsenele numeta - viskas biggrin.gif islauzti is jos juoko, reikia konkreciai papluseti... ax.gif
O teciui tai konkretus ignoras uzdetas lotuliukas.gif Vakar vyras sako, supratau kodel,... nes jis jai maisto negamina lotuliukas.gif tik man ir seimynai biggrin.gif
As isskyrus nauju batu nelaukiu nieko ...man viskas labai gerai kaip yra dabar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 14:44)
cia paneles pompadur 9 svesit ryt ?  bigsmile.gif  ax.gif 
Sakai dabar ji tikra krikscione  biggrin.gif  kas antra  g.gif
Prime nu gerai kad nepadegei, butu buve per daug prisiminimu  biggrin.gif  kada jau kylat uz juru mariu ?
As jokiu tokiu dovanu negavau.. mano modelis bais rimta mergina ... su juokais ir pokstais nelabai - bet va bazaro duoda nuo pirmu dienu , kaip kokia kalbininke  biggrin.gif
O ka lietuviu tauta nesvencia triju karaliu ?  g.gif 
Pas mus sventes tesiasi  biggrin.gif  lengva kalbet, kai virtuvej buvau tik svecias  biggrin.gif Nu gerai iskepiau ant greito prancuziska sokoladini torta ...  biggrin.gif  bet toki ir mano vaikai iskeptu  biggrin.gif

jo pompadur ryt 9 metai, bet švęsim šeštadienį. oj kaip vargau prisimenu. biggrin.gif

o krikščionės tai tavo gražuolė ir Primės. mūsiškiai dar pagonys. hihihi.gif

trijų karalių nešvenčiu ir tikrai net nežinočiau kaip švęsti. smile.gif

modelis tai jaunesnė mėnesiu tavo dovanos tavęs dar laukia. mirksiukas.gif aš tai ė rugsėjinukus lyginuosi.

prašom torto receptą jei net vaikai padarytų tai ir aš noriu. smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 15:49)

bet jis gi dviem mėnesiai anksčiau gimė, tai gal tie du mėnesiai ir vėluoja? g.gif
neliūdėk. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 16:47)
bet jis gi dviem mėnesiai anksčiau gimė, tai gal tie du mėnesiai ir vėluoja? g.gif
neliūdėk. mirksiukas.gif  4u.gif

Oi ne, neliudziu as mirksiukas.gif
Man smagu jo sypsena matyti, kuria dalina i kaire ir i desine... visiems smile.gif Maskatuoja rankom kojom wub.gif Pastebejau, kad mazdaug menesiu raida veluoja.. o ir visi skirtingi juk-buna bendraamziu raida skiriasi..
As dickiui sokoladini torta kepsiu.. jam butinai sokoladinis turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 15:49)

Maniskis irgi kumsti i burna kisa, seiles upeliu bega, ka tik sugeba pagaut- ta kisa i burna. Seilinuka irgi dedu jau. Dar kartais ziauriai skaudziai speneli kaip sukanda, eina nafig doh.gif

Nebijok is vis. Tavo vaikas- tavo unikumas. Nors tiesa sakant, iki tos ramybes subrest reikia. Dabar su 3 vaiku as is vis ramiakiskai i viska ziuriu, va kai gime dukra 36sav, man labai sunku buvo priimti, kad mano vaikas kazko nedaro, ka daro bendraamziai blush2.gif

QUOTE(OJE @ 2014 01 02, 16:42)
vis tikejaus kad mano mergina krizens kaip tekancios  lotuliukas.gif  haha  O ji santuriai paziuri, nuleidzia blakstienas, vel paziuri ir tylia tokia koketiska sypsenele numeta - viskas  biggrin.gif islauzti is jos juoko, reikia konkreciai papluseti...  ax.gif

Lygiai kaip ir maniske buvo. Sypsenas ne kiekvienas uzsitarnaudavo biggrin.gif

QUOTE(renute @ 2014 01 02, 16:47)
jo pompadur ryt 9 metai, bet švęsim šeštadienį. oj kaip vargau prisimenu. biggrin.gif

o krikščionės tai tavo gražuolė ir Primės. mūsiškiai dar pagonys. hihihi.gif

Sveikinimai tau ir Pompadur wub.gif
Mano visi trys pagonys biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 17:12)
Man smagu jo sypsena matyti, kuria dalina i kaire ir i desine... visiems smile.gif

wub.gif

Oje, kaip tavo monikenei reikalai su svoriu? Duodi kokio misinuko, ar pati dar 100% maitini?

As niekaip nesusitaikau su misinuku. Save kaltinu, kad kazkokia brokuota esu. O pastarasias 2 dienas jam jau neuztenka 1 karto i para, jau reikia dvieju verysad.gif Visaip kaip bandau su savim dirbti, bet viduj giliai giliai taip sirdi maudzia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 02, 17:12)
Oi ne, neliudziu as mirksiukas.gif
Man smagu jo sypsena matyti, kuria dalina i kaire ir i desine... visiems smile.gif Maskatuoja rankom kojom wub.gif Pastebejau, kad mazdaug menesiu raida veluoja.. o ir visi skirtingi juk-buna bendraamziu raida skiriasi..
As dickiui sokoladini torta kepsiu.. jam butinai sokoladinis turi buti biggrin.gif

nu ir šaunuolė mirksiukas.gif
o tavo vaikiną kada reikėjo sveikinti vakar ar šiandien? g.gif

QUOTE(Macarena @ 2014 01 02, 17:55)
Sveikinimai tau ir Pompadur wub.gif

Mano visi trys pagonys biggrin.gif

As niekaip nesusitaikau su misinuku. Save kaltinu, kad kazkokia brokuota esu. O pastarasias 2 dienas jam jau neuztenka 1 karto i para, jau reikia dvieju verysad.gif Visaip kaip bandau su savim dirbti, bet viduj giliai giliai taip sirdi maudzia blush2.gif

ačiū wub.gif

o krikščionys nebus? ax.gif

čia visada tas jausmas būna, paskui praeina ir susitaikai. aš gi iš vis tik mėnesį maitinai, jergau kaip sunku buvo kol sąžinė nurimo. o dabar jau taip natūralu, tik vienintelis kas liko tai gėda daktarams pasakyti jog nebemaitinu pati. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 02, 17:47)

tad sveikinimai su paskutiniuoju vienazenkliu mirksiukas.gif ir tave su prisiminimais 4u.gif
Aha bus dovanu pilnas maisas mirksiukas.gif
tingiu rasyt ... biggrin.gif
Makarenuska - man buvo liepe primaitinti- nes ji pas mane spinatais ir salotom/ tustinos ir priaugo tik 290 g
Bet kadangi as nepasirasiau misinelio pirmaitinimui, tai pasiuliau varijanta- kad ryte nusitrauksiu savo piena( nes jo buna daug) ir suduosiu vakarais. Bet po apziuros ji man pradejo turstintis geltonai- tai ir liko 100% MP tik pakeiciau maitinimo taktika, seniau, kaitaliojau labiau krutis, tai liepe ilgiau laikyti prie tos pacios .. mol grietinele turi issiurbti ... o kiek ji dabar priaugo nezinau - sausio viduryje 3 men apziura .. vo tada ir ziuresim kaip ten bus ...
O tu negalvok kad cia brokas.. galvok kad tai gal reikia ... o jei labai nenori to misinelio tai tada dazniau maitink savu- nes nuo retumo - isreteja visai mirksiukas.gif
Atsakyti