Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Semilga @ 2013 12 19, 11:30)
Kolkas susilaikiau ax.gif Tik pagalvojau,kad jie taip retesniam nesiojimui.Pasipuost pasiderinus, i kokia parde ar turgeli gi jau neleksi. Musu rajone buciau balta varna lotuliukas.gif Cia kur sakarniau, pasififinus 4u.gif  ax.gif

biggrin.gif

Semilga, o tai tu pagalvok kokios spalvos varna tada esu as, gyvendama Tavo miesto rajono kaime? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 11:45)
mano seses  34   randa pukiai  aisku jei kokie 25/28  tada jau tikrai sunkiau
Papildyta:

Mano irgi 34 cm, nerandu schmoll.gif Tenka siaurint.

Matai, dar priklauso koks pedos ilgis, as kaip 41 d. aviu, tai automatiskai didesnio dydzio ir aulas platesnis eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 10:54)
biggrin.gif

Semilga, o tai tu pagalvok kokios spalvos varna tada esu as, gyvendama Tavo miesto rajono kaime?  lotuliukas.gif

Papildyta:

Matai, dar priklauso koks pedos ilgis, as kaip 41 d. aviu, tai automatiskai didesnio dydzio ir aulas platesnis eina ax.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 11:54)
biggrin.gif

Semilga, o tai tu pagalvok kokios spalvos varna tada esu as, gyvendama Tavo miesto rajono kaime?  lotuliukas.gif

Papildyta:

lotuliukas.gif as irgi is to pacio rajono kaimo esu.... tik jau paksutinius 10metu kaip svecias.. bet pats sauniausias rajonas te ka norit ta sakykit wub.gif

mano seses 39d 4u.gif
yra vinco batu 13.95 virsus 35.4 tai tikrai tinka
mazesnius galvoju ar tik ne jum ir ieskojau kazkada bet nekazin ka radau doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, prisijunkit allcosmeticswholesale.com 4u.gif
Visam sale skyreliui papildoma 30 proc nuolaida. Visokia kosmetika, nuo Loreal iki YSL, Dior ir t.t. Labai geros kainos. Junkitės, reik shipuką dalintis ax.gif
Atsakyti
ikeliu nuorodele siam skyriukui taiko - 30% prekiu daug ir po doleri nesiuskite jie vis tiek neatsiuncia mum,nepirksiu wink.gif
visa kita prasom, po pora usd lupu dazu daug ir etc
http://www.allcosmet...egory/acw.sale/

Atsakyti
pasiulysiu per Laureta pirktus
Gal kuri nores isbandyt smile.gif
Giorgio Armani eyes to kill, juodas, naudotas savaite. 50 lt
Dior Diorshow mascara, juodas, su dezute, porakart naudotas, 60 lt

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 11:56)
lotuliukas.gif  as irgi is to pacio rajono kaimo esu....    tik    jau  paksutinius 10metu  kaip svecias.. bet pats sauniausias rajonas  te ka norit ta sakykit  wub.gif

drinks_cheers.gif smagus rajonas, netoli sostine ir t.t. thumbup.gif As kiekviena diena pirmyn/atgal i Vilniu i darba vazineju is ten ax.gif

Atsimenu, kad kazkada rasei, jog ir Tu is tu krastu smile.gif

Galim kada meeta krastieciu organizuoti, kur nors pusiaukelej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 19, 11:32)
Kodel, jei esat sumna dama, galit ir i turgeli su tokiais wink.gif o jei rimtai, mane tai tik tas pakaustymas stabdo, visa kita be priekaistu atrodo  thumbup.gif

Man kaip tik metaline juostele labai grazu. Dar kai ant nosytes buna apvadelis metalinis thumbup.gif. Dabar sakyciau ant bangos. O dar kai rankine su aukso spalvos metalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 19, 10:44)
Kas turit JCrew  FLARE MINI sijonuka, kaip dydziai?  g.gif Su 93cm klubais ilysiu i 2 dydi, ar reikia 4?  4u.gif

turiu si sijoka
jam zinokit svarbiau yra liemens apimtis o ne klubu
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 10:47)
eglute gal gavai ta grazuoli, jcrew?

turiu ant dienu gaut, kolkas dar ne..
baisulingai laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 19, 12:05)

turiu ant dienu gaut, kolkas dar ne..
baisulingai laukiu ax.gif

Eglute, apie kuri j.crew megztuka eina kalba?

As neseniai gavau viena issvajota j. crew grazuoli, deja , teko parduoti, nes netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 19, 11:05)
turiu si sijoka
jam zinokit svarbiau yra liemens apimtis o ne klubu

68 cm 4u.gif
Ar labai trumpas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 11:08)
Eglute, apie kuri j.crew megztuka eina kalba?

As neseniai gavau viena issvajota j. crew grazuoli, deja , teko parduoti, nes netiko ax.gif

va sito laukiu
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kaWYDGm

maciau tavo foto jcrew temoje, to kito, kur norejau...
bet neuzsisakiau, nes kilo itarimas kad bus trumputi. Deja, bet taip ir yra blush2.gif

tikiuosi sitas bus ilgesnis, bent jau is foto taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 19, 11:10)
68 cm  4u.gif
Ar labai trumpas?  biggrin.gif

tai Jums tikrai 2, jei ne 0

jis trumpokas, gal kokie 42-43cm bet daug atleisti galima , man kokiais 5-6cm pailgejo kai atleido apacia maximaliai.
Siaip saunutis, bet bent tas melynasis linkes pukelius rinkti. Tokia jau medziagyte
Atsakyti