Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 19, 12:10)
va sito laukiu
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kaWYDGm

maciau tavo foto jcrew temoje, to kito, kur norejau...
bet neuzsisakiau, nes kilo itarimas kad bus trumputi. Deja, bet taip ir yra blush2.gif

tikiuosi sitas bus ilgesnis, bent jau is foto taip atrodo

A, tai sito tavo as irgi noriu bigsmile.gif Bet *****, kaip nefaina su tais dydziais apsisauti doh.gif Tai lauksiu ir as komentaru tuomet 4u.gif
Maniski ta, tai is karto viena mergaite nupirko, ne skelbimo nereikejo deti, kievienas rubas vienaip ar kitaip atranda savo seimininke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 12:02)
drinks_cheers.gif smagus rajonas, netoli sostine ir t.t. thumbup.gif  As kiekviena diena  pirmyn/atgal i Vilniu i darba vazineju is ten ax.gif

Atsimenu, kad kazkada rasei, jog ir Tu is tu krastu smile.gif

Galim kada meeta krastieciu organizuoti, kur nors pusiaukelej biggrin.gif

galetume tikrai bigsmile.gif ypac vasara tobulesnes vietos nei Musu rajonas nerasim wub.gif

QUOTE(Millli @ 2013 12 19, 12:04)
Man kaip tik metaline juostele labai grazu. Dar kai ant nosytes buna apvadelis metalinis  thumbup.gif. Dabar sakyciau ant bangos. O dar kai rankine su aukso spalvos metalu  wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat labai dailiai tie apkaustai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 12:14)
A, tai sito tavo  as irgi noriu bigsmile.gif Bet *****, kaip nefaina su tais dydziais apsisauti doh.gif Tai lauksiu ir as komentaru tuomet 4u.gif
Maniski ta, tai is karto viena mergaite nupirko, ne skelbimo nereikejo deti, kievienas rubas vienaip ar kitaip atranda savo seimininke biggrin.gif

sio eglutes ir as noriu tik del nemazos savo krutines bijau.. nesinori is vis ne optiskai pamazinti save o isdidinti jo deka:geda

Papildyta:
Eglute primink prasau kiek pas tave per krutine?
sakei lyg M tavo bus blush-anim-cl.gif

Atsakyti
Pazadu fotoreportaza ji gavus 4u.gif nes man paciai bus idomi informacija ir nuomones is sono. biggrin.gif
taip, as M emiau, mano krutine su liemenuku 93cm ax.gif
bet rankos tikrai neplonos, liemuo neliaunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 19 gruodžio 2013 - 11:21
kazkas ieskojot ax.gif
s dydis http://factory.jcrew...p;bmUID=kbRnxCT
Atsakyti
Aciu Eglute, nusiunciau 2 dydi, raudona. Labai jau nebrangus gaunasi, rizikuosiu. biggrin.gif Kartais norisi ziema kokio ryskaus rubuko.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 19, 12:20)
Pazadu fotoreportaza ji gavus 4u.gif  nes man paciai bus idomi informacija ir nuomones is sono.  biggrin.gif
taip, as M emiau, mano krutine su liemenuku 93cm ax.gif
bet rankos tikrai neplonos, liemuo neliaunas biggrin.gif

na aisku bus geras orintyras as skaityk 1d turiu imti didesnei nei tavasis jei kas blush-anim-cl.gif

na kam vistuku kardiganiuko?
http://factory.jcrew...~~~~~/02018.jsp

-25% tik clearance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 19, 11:22)
Aciu Eglute, nusiunciau 2 dydi, raudona. Labai jau nebrangus gaunasi, rizikuosiu.  biggrin.gif Kartais norisi ziema kokio ryskaus rubuko.

labai smagus kasdienai, neplonas, dar ir kisenukai yra 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Atejau padekoti mergaiciu komandai uz gautus gerius 4u.gif thumbup.gif
Vinco batai superiiiiniai bigsmile.gif ( pas mane ne tokie kaip pas JMD, bet irgi liuksovi thumbup.gif ) Veliau ikelsiu nuotraukas gyvai i albumeli 4u.gif
Dydis 8 1/2 tiko idealiai mano 25cm kojai smile.gif Per aula nei siauri nei platus, 38cm ir dar galima patempti, nes yra isiuva thumbup.gif
Levis dzinsai tiko vyrui puikiausiai, bet cia ir neturejo buti staigmenu, nes dydi tikslaii zinojom thumbup.gif
Timberlando megztukas vyr. irgi fainas, nematavo, tikiuosi tiks, nes padesiu po eglute biggrin.gif
Su brilio kempinem jau issveiciau visus puodu dugnus thumbup.gif
Vienzo, labai labai aciu 4u.gif 4u.gif
BMW atskiras aciu uz padalinima 4u.gif
Atsakyti
MERGYTES DAR SYKI.

LABAI JUS MYLIU.

NEPYKIT

VINCO BATU NESIMATAVAU DAR
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2013 12 19, 11:27)
Labas rytas biggrin.gif
Atejau padekoti mergaiciu komandai uz gautus gerius 4u.gif  thumbup.gif
Vinco batai superiiiiniai bigsmile.gif ( pas mane ne tokie kaip pas JMD, bet irgi liuksovi thumbup.gif ) Veliau ikelsiu nuotraukas gyvai i albumeli 4u.gif
Dydis 8 1/2 tiko idealiai mano 25cm kojai smile.gif  Per aula nei siauri nei platus, 38cm ir dar galima patempti, nes yra isiuva thumbup.gif
Levis dzinsai tiko vyrui puikiausiai, bet cia ir neturejo buti staigmenu, nes dydi tikslaii zinojom thumbup.gif
Timberlando megztukas vyr. irgi fainas, nematavo, tikiuosi tiks, nes padesiu po eglute biggrin.gif
Su brilio kempinem jau issveiciau visus puodu dugnus thumbup.gif
Vienzo, labai labai aciu 4u.gif  4u.gif
BMW atskiras aciu uz padalinima 4u.gif

Gal Kellini modeliuka emet? rinkausi tarp ju ir TH lotuliukas.gif
http://www.vincecamu...ni/kellini.html
Atsakyti
ikele si dailu salikiuka gal kuri nori
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 11:24)
na  aisku  bus geras orintyras as skaityk 1d turiu imti didesnei nei tavasis jei kas blush-anim-cl.gif

Nemanau kad tau reikia dydziu didesnio
tu gi apugludesnius megsti, as laisvesnius.
Siaip noreciau kad jis man taip gultu kad tas "pigusis" kasmyriukas kur albume foto ikelusi esu. Jis man visur aprites, ten M dydis
Atsakyti